Ασθένειες Έχει ακάρεα ή κάτι άλλο;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης brand13
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
χαμομηλι και ριγανη (φουλ σε βιτ Κ ) αν γινεται στο νερο του

αν το πουλι δεν πινει νερο κανεις 8 φορες πιο πυκνη δοσολογια και δινεις 0.25 ml + 0.25 ml απο το διαλυμα σε μια μερα
 
Καλημέρα σε όλους. Δυστυχώς το πουλάκι δεν τα κατάφερε. Πέθανε σήμερα το πρωί δέκα παρά. Έχουμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Το θάψαμε στο παρτέρι με τις μαργαρίτες μας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη την βοήθεια και τις γνώσεις που μας δώσατε αυτούς τους 6 μήνες.
 
Λυπάμαι Αχιλλέα. Μακάρι όμως όλα τα πουλιά να είχαν την ίδια φροντίδα από τους ιδιοκτήτες τους όταν τη χρειαζόταν.
 
Έκανες ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν.. Κρίμα, αλλά είχε ταλαιπωρηθεί κι αυτό κι εσύ... Η απώλεια πονάει αλλά εύχομαι να το αντικαταστήσεις και ότι κι αν αποφασίσεις να πάρεις, να μείνει υγιές και δυνατό για πολλά χρόνια.
 
Aχιλλεα ειλικρινα λυπαμαι... Προσπαθησες οσο λιγοι, αλλα δεν ητανε γραφτο
 
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Δυό φίλοι που έχουν καναρινάκια και γνώριζαν την όλη ιστορία μόλις το έμαθαν αποφάσισαν να μας χαρίσουν ένα καναρινάκι δικής τους γέννας, γιατί όπως μας είπαν ο έρωτας με... έρωτα περνάει και έτσι σε λίγα λεπτά θα το έχουμε εδώ. Ελπίζω να είναι πιο τυχερό από το προηγούμενο. Θα σας το δείξω στις παρουσιάσεις πουλιών.. Έτσι ας κλείσουμε το θέμα λίγο αισιόδοξα..
 
Αχιλλέα λυπάμαι πάρα πολύ και ιδίως που ταλαιπωρήθηκε τόσο καιρό το καημένο κι εσύ μαζί του! Ας αναπαυθεί αυτό κι εσύ να χαλαρώσεις λίγο. Με το καλό το νέο πουλάκι!
 
μετα απο τοσο αγωνα εφυγε το μικρουλι σου ειναι πολυ κριμα
λυπαμαι πολυ
 
από μένα ένα μεγάλο μπράβο για το ενδιαφέρον σου για αυτό το πλάσμα! ΜΠΡΑΒΩ φίλε Αχχιλεα.
 
Back
Top