Αύριο το πρωί. Ή φτιάξτο τώρα, βάλτο στο ψυγείο και το πρωί βάλε λίγο στην ποτίστρα και δώστο όταν ξεπαγώσει.θα της φτιάξω τώρα...
* Όλοι οι παπαγάλοι έχουν αδυναμία στους ηλιόσπορους, φαντάζομαι η αναλογία στο βασικό μείγμα σπόρων που δίνεις να είναι μικρή, καλύτερα σιγά σιγά να τους τρώει μόνο ως λιχουδιά-για επιβράβευση....*Δείχνει μία αδυναμία στους ηλιόσπορους. αλλά έχω μια απορία.
**Φεύγοντας για δυο μέρες εκτός Αθηνών, θα τις κάνει κακό η μετακίνηση ή θα ήταν προτιμότερο να μέινει εδώ...
***και εγκατάλειψης που νομίζω οτι βιώνουν αυτά τα κοινωνικά πουλιά.Σίγουρα αλλά ένα ήμερο πουλί σε καλά οργανωμένη μετακίνηση και μαζί με το άτομο εμπιστοσύνης του, είναι καλύτερα από το στρες της μοναξιάς, ***που είναι χειρότερη αλλαγή.
Σίγουρα***και εγκατάλειψης που νομίζω οτι βιώνουν αυτά τα κοινωνικά πουλιά.
Εντάξει, βιταμίνες είναι. Μην υπερβάλλεις στις δοσολογίες. Δώσε βάση στην διατροφή περισσότερο.Οι σταγόνες που πήρα είναι καλές;!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας