σας τα φιλουσα για έκπληξη..Πωπω ειχες τετοια παιδια και μας τα εκρυβες;
Ο πρωτος με τον ξεχωριστο χαρακτηρα και ο δευτερος με το υπεροχο χρωμα.
Να τους χαιρεσαι και τους δυο Ευα μου :D️️️
Να είσαι καλά Δημήτρη μου..Καλησπέρα Εύα, πολύ όμορφα τα καναρίνια σου και τυχερά μέσα στα δικά σου χέρια!
Το πρώτο, ο τσαγαΝούνης είναι παρδαλό δηλαδή κοινό, σκληρός σαν την ράτσα του.
Ο Πούκης μπορεί να είναι και λιποχρωμικό, μοιάζει χιονέ πτερώματος.
Να σου ζήσουν και να τα χαίρεσαι.
Ναι τα καμάρια μου είναι.Πολυ ομορφα τα πουλακια σου, και τα βγάζεις και έξω βλέπω... Μπράβο σου.
Είναι είναι πολύ τσαχπίνικο πουλί..χαχα να"σαι καλά Μαρία μου.Γεια σου Νούνη τσαχπίνη με την ωραία μαμά σου, γεια σου κι εσένα Πούκη με το καναβουράκι σου!
Να είσαι καλά.Να χαίρεσαι τα φιλαράκια σου!
Πρέπει να έχεις χορτάσει κελάηδισμα με τόσα αντρακια!
Την άνοιξη βρες και καμμιά νυφουλα να αποκτησεις και γιαβρακια
Ήρθε καιρός λοιπόν νας σας παρουσιάσω τα καναρίνια μου
χαχα το ξέρω.Τόσο καιρό ενεργό μέλος του φόρουμ και πολύ το καθυστέρησες! Να τα χαίρεσαι, να σου ζήσουν όσο περισσότερο γίνεται και να παραμείνουν εξημερωμένα για όλη τους τη ζωή.
Οι εργένηδες πάντα είναι πιο ωραίοι :DΕργένηδες και ωραίοι!
Σ'ευχαριστώ Λαμπρό!Οι εργένηδες πάντα είναι πιο ωραίοι :D
Να σου ζήσουν Εύα :). Πάντως αν τα ζευγαρώσεις σε κανά μήνα θα ήτανε καλή περίοδος να ψάχνεις για νύφες.Αλλά όπως είπανε και οι προλαλήσαντες γεννάνε αβέρτα γιαυτό πρόσεχε τί θα κάνεις και πώς θα το κάνεις.
Καθόλου νύφη είναι η δική μου γνώμη. Γιατί να αναπαραγάγεις κοινά καναρινάκια; Και πόσες φορές θα το κάνεις;Άσπρη νύφη η κίτρινη εεε; :)
Εγώ λατρεύω τα κοινά, τα ρατσάτα όλα! Εγώ θα δοκίμαζα με λευκό κυρίαρχο θηλυκό.. Αν φυσικά είσαι έτοιμη για αναπαραγωγή... :)Για τον πορτοκαλενιο τι λέτε;
Άσπρη νύφη η κίτρινη εεε; :)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας