Αναπαραγωγή Αγορά κανάρας για ζευγάρωμα με αρσενικό επισκέπτη

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης nina 2
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
κ όχι μονο η μαμα κ ο μπαμπας. Το βραδυ ειχε γελιο πολύ. Με ξυπνησαν γιατι σηκωθηκε η Μυρτουλα να φαει κ χοροπηδαγε μετα. Πηγα να δω τι συμβαινει κ βλεπω τον μπαμπα μεσα στην φωλια να τα ζεσταινει κ να κοιματε.Αμαν. Τι κανει λεω αυτος εκει.Βλεπω την μανουλα μετα, ανεβαινει στην πλατη του κ του ριχνει μια τσιμπια στο κεφαλι να φυγει. Δρομο του λεει. Εγω προσεχω τα μωρα!
Νίνα τι ώρα κλείνεις τα φώτα; Τι ώρα κοιμούνται;
 
  • Like
Αντιδράσεις: nina 2
Να έχεις φωτάκι νυχτός, να βλέπει να γυρίσει στην φωλιά της το βράδυ, μην παγώσουν τα μωρά.
εχω πορτατιφ με χαμηλο φως Μαρακι μου

Νίνα τι ώρα κλείνεις τα φώτα; Τι ώρα κοιμούνται;
από της 8.30 είναι στο παιδικο τους δωματιο:) κ αναμενο το πορτατιφ μεχρι της 7.00 το πρωι που θα ανοιξω το παντζουρι. Είναι χαμηλο το φως, αλλα βλεπει να σηκωθεί κ να φαει κ να ταισει τα μπεμπακια.Φωναζει κ μενα μετα για να μου δειξει πως τα ταιζει. Εγω όμως βλεπω κρυφα για να μην την ενοχλω.Αν κ με εχει συνηθισει ολη μερα.Αυτό το ζευγαρακι μου ΚΙΤΣΟΣ -ΜΥΡΤΟ είναι απομονωμενο από τα αλλα πουλια που εχω. Θελει ησυχια. Το άλλο ζευγαρακι μου εχει μαθει με φασαρια κ είναι με όλα τα αλλα πουλακια σε άλλο δωματιο. Ετσι τους αρεσει. Τουλάχιστον τωρα η Αλεξια εβαλε μυαλο κ εχθες που εκανε το αυγουλακι δεν σηκωνετε όπως την πρωτη φορα:)

Ωραίους τρόπους η μαμα
είναι τσαμπουκαλού. Της εχω μαθει να μην της περνει τον αερα. Όταν τελειωσει με τα ταισματα, θα της μαθω κ kick boxing.🙂Μια χαρα μαμα είναι για πρωτη φορα. Κ την ταιζει κ αυτην ο μπαμπακας.
 
Καλημέρα σε ολους.Χριστος Ανεστη. Ειμαι παρα πολύ χαρουμενη. Σημερα βγηκε κ το πρωτο μας μωρο. Γιουπιιι🙂
http://prntscr.com/6spukg

θα ξερει αραγε να το ταιζει η Μυρτουλα ή θα το πλακωνει συνεχεια όπως κανει για να ζεστανει κ τ'αλλα αυγουλακια. Ετυχε κ σε αργια ειδαλως θα αγοραζα κρεμουλα να το ταισω εγω.Ανησυχω βρε παιδια!



Χριστίνα Χρονια Πολλά και σ εσένα! Όλοι καταλαβαίνουμε τη χαρά αλλά και την αγωνία σου, όμως η κατάσταση θέλει σωστή διαχείρηση.. Πολλές φορές από υπερβολική αγάπη και ανησυχία γινόμαστε υπερπροστατευτικοί με αποτέλεσμα στο τέλος να τα κάνουμε μαντάρα...άσε τα πουλάκια λίγο να ησυχάσουν και να βρούν τη σειρά τους... αυτά ξέρουν καλύτερα. Σκέψου να νιώθεις αδιάθετη και να σου παίρνουν τη θερμοκρασία κάθε ένα τέταρτο και κάθε φορά να σου δίνουν από ένα depon και να σε μπουκώνουν με σουπίτσες... Δε νομίζω οτι θα νιώσεις καλύτερα... Ναί μεν παρακολούθηση, αλλά χωρίς παρεμβάσεις και θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.. Αυτή είναι η γνώμη μου...[/dls]
 
καναμε κ το 4ο αυγουλακι εχθες. Σημερα δεν ειχε η Αλεξια άλλο.Ας μεινει στα 4 καλυτερα, γιατι βλεπω ότι με πολλα μωρα γινετε ενας χαμος μεσα στην φωλια. Στις 28 Απριλιου θα εχει κ η Αλεξια το πρωτο της μωρο. Με το καλο!
 
Back
Top