Γενικά Αγορα μη εξημερωμενου παπαγαλου

εχει ενα κλουβι κυκλικο με υψοσ 2μετρα ++ (φτιαγμενο) κ εχει μεσα African Grey(1), 3,4 amazonious,5,6 cockatiel και πολλα cockatiels,Lovebirds,Budgie. Ταχουν πανω απο χρονο κ δεν εχουν προβλημα

κοιτα το δεν εχουν προβλημα ειναι κατι πολυ σχετικο!
Δεν μπορεις να το ξερεις με σιγουρια, καταρχην το καθε ειδος θελει διαφορετικο μειγμα σπορων, πρεπει να το προσεξεις αυτο, η διατροφη ειναι πολυ σημαντικη(κ η καθαριοτητα βεβαια) για την υγεια των φτερωτων μας φιλων!

Για το χειμωνα εχεις σκεφτει, τι θα κανεις; Εκτος κ αν δεν εχετε παγωνιες, δεν ξερω γι αυτο ρωταω!

Παντως πρεπει να σκεφτεις πολυ καλα τα ειδη που θα επιλεξεις να βαλεις κ μη βαλεις πολλα πουλια!
 
παιδια συγνωμη αλλα δεν καταλαβαίνω τιποτα :S
σε τοσα ποστς σου λενε οτι ΔΕΝ μπορεις να βαλεις παπαγάλους διαφορετικου ειδους στον ιδιο χώροκαι εσυ συνεχως ρωτας αν μπορεις να βαλεις;
συγνωμη αλλα αν γινεται κατι διαφορετικο εξηγηστε μο ειμαι χαζη :S
 
ναι σκεφτομαι να βαλω μονο του ιδιου ειδους(παπαγαλους)αλλα εκτοσ απο το αττικο παρκο που μου προτεινε ενας δεν ειπε καποιος κατι αλλο.



να ρωτησω κατι το Lovebird που εχεις στισ φωτογραφιες πωσ λεγεται;τι ρατσα;
 
το Lovebird λεγεται blue black masked Lovebird , τελικα αποφασισες οτι ενα ειδος θα βαλεις;
με την ευκαιρια υπεροχο νησι η Λεφκαδα :D
της εχω τεραστια αδυναμια
 
ε ναι αφου μου λενε οτι ενα ειδος μπορω να βαλω...8ελω να βαλω οσα πιο πολλα μπορω μηπως τυχει αρσενικο-8ηλυκο. Ναι ωραια η λευκαδα να μας επισκευτεις οποτε 8ες!
 
τον αλεξανδρινο π εχω (ημερο) τον πηρα απο εκτροφειο δεν υπαρχει αντιστιχο καπιο εκτροφειο που να εχει αγριους παπαγαλους;

Γιάννη, όλα τα καταστήματα που πωλούν πουλιά από εκτροφείο τα έχουν πάρει. Κάποιος πρέπει να κάνει εκτροφή, για να προμηθευτούν και οι υπόλοιποι. Απλά, δεν κάθεται ο κάθε εκτροφέας να ταϊσει τους νεοσσούς με σύριγγα, για να είναι πιο εξοικειωμένοι με την ανθρώπινη παρουσία. Αφήνουν τους νεοσσούς να ταϊστούν και να μεγαλώσουν με τους γονείς τους.
 
Γιαννη εγω νομιζω οτι πρεπει πρωτα να ξεκαθαρισεις στο μυαλο σου τι ειναι αυτο που θες ακριβως και μετα να μας γραψεις για τις απορειες σου. Τα χεις ολα πολυ μπλεγμενα στο μυαλο σου.Αναφερεις καναρινια με παπαγαλους. Που ξανα ακουστηκε αυτο;Εκτος οτι η διατροφη τους ειναι εντελως διαφορετικη ενας παπαγαλος ακομη κι ενα Budgie μπορει να τραυματισει πολυ ασχημα ενα καναρινι. Ο αλλος ο τρομερος συνδυασμος..Lovebird με Αμαζονιου. Για τον Αμαζονιου θα ναι παιχνιδακι να σκοτωσει ενα Lovebird.

Αν θες ομως οπωσδηποτε να το κανεις μπορεις να βαλεις κοκατιλ με Budgie(εφοσον η κλουβα θα ναι τοσο μεγαλη οπως λες). Προσοχη ομως μην προσπαθησεις να κανεις αναπαραγωγη εκει μεσα γιατι θα γινει σφαγιο!
 
Back
Top