Αδέσποτο κουταβάκι αγρίμι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης maria p
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Το σκυλάκι στις φωτογραφίες δίχνει ήρεμο και χαλαρό...
Αδύνατη τέτοια μεταστροφή στη συμπεριφορά του φίλου μας... σε λίγες μέρες.
Νομίζω πως πρέπει το ψάξιμο να συνεχιστεί.
 
Όχι Γιάννη, αυτό είναι, νιώθει χαλαρό με την παρουσία του άλλου σκύλου. Το διασταυρώσαμε πολλά άτομα. Σήμερα κατά το μεσημέρι, θα πάω να το δω και πιθανότατα να το πάρω. Τώρα τι να το κάνω;
Θέλω βοήθεια για υιοθεσία. Έχει εξεταστεί από γιατρό, είναι καλά στην υγεία του, μόνο κάποιο ασήμαντο δερματικό. Σε μία εβδομάδα θα κάνει τα επόμενα εμβόλια.
@misalouris ευχαριστώ για την συμμετοχή σου στο θέμα και αν παρουσιαστεί γονέας και στο Βόλο το φέρνουμε :)
 
Δεν ξέρω ακόμα στη πρώτη επίσκεψη ο κτηνίατρος κ. Κέστης δεν πήρε χρήματα από την κοπέλα. Φυσικά αυτό δεν μπορεί να ξαναγίνει. Θα ενημερώσω σχετικά για όλα. Ευχαριστώ :)
 
Ναι, ενημέρωσέ μας, διότι ίσως κάποιοι απο εμάς να μπορέσουμε να συνεισφέρουμε λίγα χρήματα για την κάλυψη των θεραπειών του. Είναι και το λιγότερο που μπορεί να κάνει κανείς, στο βαθμό του εφικτού φυσικά, και άλλωστε τόσα μέλη στο φόρουμ, όλο και κάποιος θα βρεθεί να συμμετέχει με μικροποσά στην εξασφάλιση της ευζωίας του μικρού.
 
Σας ευχαριστώ πολύ όλους, το κουταβάκι βρίσκεται ήδη σπίτι μου.
Βέβαια είναι αυτό της Πεντέλης. Μεγάλη περιπέτεια ο μικρός με πολλές άγνωστες πτυχές σ' εμάς. Ποιος το άφησε στο "πουθενά" για να βρει βέβαιο φρικτό θάνατο από δίψα και πείνα, τον αέρα, την βροχή και τον δυνατό ήλιο.
Ποιος το μετέφερε από εκεί στο Χαλάνδρι, που έστω και ημιτελώς, έκανε μια θεάρεστη δουλειά αφού του έδωσε μεγαλύτερες πιθανότητες καλύτερης τύχης.
Το σκυλάκι είναι ένας γνήσιος μαχητής της ζωής, ένα πανέξυπνο πλάσμα. Αφού πέρασε τουλάχιστον 15 μέρες εκεί στην ερημιά, είναι πάντως ένα χαρούμενο και παιχνιδιάρικο μωρό.
Παρόλο που οι γάτες έχουν παραταχθεί με το δεξί πόδι μισοσηκωμένο και έτοιμο για επίθεση, αυτός τις κυνηγάει για να παίξει.
Η "γαϊδάρα", η αντικοινωνική σκύλα μου το φοβάται και κρύβεται και όταν αυτό την πλησιάζει μουγκρίζει.
Πως θα την "βγάλουμε" δεν ξέρω. Πάντως θα προσπαθήσουμε :)
Βοήθεια θέλουμε μόνο για να βρεθεί ένα καλό σπίτι, όχι όποιο σπίτι να 'ναι, να είναι έτοιμοι ψυχολογικά οι άνθρωποι να αγαπήσουν και να δεθούν με ένα σκυλάκι για πολλά χρόνια και να το φροντίζουν σωστά.
Ήδη είναι ένα καθαρό σκυλί και ζητάει να βγει έξω για τις ανάγκες του.
Μερικές φωτογραφίες ακόμα... και βοήθεια πατριώτες :D
upload_2017-8-12_14-55-24.webp
upload_2017-8-12_14-55-53.webp
Απ' τ' αλώνια στα σαλόνια 😛
upload_2017-8-12_14-57-51.webp
Εννοτείται να διευκρινίσω, σε κυνηγό δεν δίνεται.
 
Ναι κυνηγόσκυλο, πιθανότατα ημίαιμο αλλά άσχετα από αυτό οι κυνηγοί δεν φέρονται καλά στα σκυλιά τους ως επί το πλείστον φυσικά, όχι όλοι, όμως πως θα το τσεκάρουμε ποιος είναι ποιος;
 
Πολλά συγχαρητήρια, και χιλιάδες μπράβο, μόνο αυτό μπορώ να πω! Τώρα μακάρι να βρεθεί κάποιος να το φροντίζει όπως πρέπει το θετικό είναι ότι είναι σε μικρή ηλικία και ίσως ξεπεράσει τους φόβους του. Αλλά αυτό θέλει και δουλειά από τον άνθρωπο που θα το πάρει γιατί ίσως και να μην το ξεπεράσει ποτέ
 
ο θετικό είναι ότι είναι σε μικρή ηλικία και ίσως ξεπεράσει τους φόβους του.
Πρέπει να κακοποιήθηκε από άνθρωπο γιατί γενικά φοβάται τους ανθρώπους και κυρίως τους μεγάλης ηλικίας. Δείχνει μια προτίμηση στις νέες κοπελίτσες :)
 
Έχω κάποια εμπειρία επί του θέματος ίσως να εμπιστευτεί μόνο αυτούς που θα έχουν υπομονή και όρεξη να ασχοληθούν μαζί του, (χωρίς να θέλω να χαλάσω το ωραίο και ευαίσθητο θέμα) στο χώρο μου βρίσκονται 4 πρωιν αδέσποτα εκ τον οποίον τα 2 έχουν φοβία προς τους ανθρώπους και το 1 ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή για πολύ καιρό συνεχής παρακολούθηση από κτηνίατρο, θέλει αγάπη και χρόνο, συν κάποια έξοδα που στην εποχή που ζούμε για κάποιους συνανθρώπους μας ίσως να είναι πολλά.
Τέλος στη παρέα προσθέθηκε και ένα τυφλό γατάκι που κάποιος αναιγκεφαλος πέταξε στα σκουπίδια
 
Τι τραβάμε Σταμάτη μου από τους γελοίους που δεν στειρώνουν τα ζώα τους.
Ενδιαφέρονται για την χαρά του σεξ της γάτας και του σκύλου, το λένε "μη παρέμβαση στη φύση" αλλά μια χαρά παρεμβαίνουν πετώντας τα κουτάβια στα σκουπίδια.
 
Up στο θέμα για να μην ξεχνιόμαστε :)
... και για πείτε κανένα όνομα για τον κύριο 🙄
Προτιμώ ελληνικό χωρίς να αποκλείεται και ξενικό.
Δεν μ' αρέσουν τα γλυκανάλατα :)
Έχω μια τάση να τον πω το παλιό καλό ελληνοπρεπές Αζώρ... αλλά όλοι οι φίλοι μου λένε μπλιάχ, εμένα μου αρέσει.
Πείτε, πείτε γιατί τον καλώ με ήχους προς το παρόν :D
 
Ρούντι,Ρεξ,Έκτωρ,Έλβις,Όσκαρ,Μπουμπι,Μαικ, Πεπίτο,Τσίκο,Μπρούνο,Γουιλλι,Ροκι,Σπαικ,Τζακ,Μαξ,Φιγκο,Μαρλει😛
 
Παιδιά όλα τα ονόματα μου αρέσουν, κάποια τα είχα σκεφτεί κι εγώ.
Επειδή είναι μια "δουλειά με πολλά αφεντικά" :D λέτε εσείς και θα επανέλθω με τα νεότερα.
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τη συμμετοχή σας :)
 
Back
Top