Αν και διστακτικος (πιθανοτατα φοβασαι πως καποιοι κακοπροαιρετοι.. Ασχετοι που δεν εχουν πουλια στην κατοχη τους* σε ''παρουν'' απο τα μουτρα) ωστοσο απιστευτα αλαζονικος αναφερεις σε πληροφοριακο παντα υφος, για το καλο του site σε 1η φαση και σε 2η για την ενημερωση μας(αληθεια γιατι αυτο;ασχετοι ειμαστε οι πιο πολλοι χωρις πουλια στην κατοχη μας* και οι υπολοιποι κακιασμενοι-εμπαθεις)!
Μας λες δηλαδη... Εμμεσα προτρεπεις να προτιμουμε τα χρονιαρικα πιασμενα... Εχουν μεγαλες πιθανοτητες επιβιωσης σε συνθηκες αιχμαλωσιας... Κατω απο φροντιδα παντα.Αν παλι δεν τα καταφερει δεν τρεχει τιποτα με βαση τις πιθανοτητες, ολα ειναι σχετικα.
Μας ενημερωνεις-δελεαζεις οτι ειναι πουλια που κελαιδουνε ολο τον χρονο! Ακομη και με ισχυρη χιονοπτωση εντος του λεκανοπεδιου αυτο δεν σταματαει...
(Ο. Κ! Με επεισες θελω αηδονι τωρα!βλεπεις μενω Πειραια οποτε θα απολαμβανω την φωνουλα του παντα).
Προσωπικα δεν με ενδιαφερει πως καταφερνεις εσυ ή οποιος, να διατηρει και να απολαμβανει ενα τετοιο πουλι.
Δεν θελω να μαθω κατι για το οποιο, αφενως δεν θα μου φανει χρησιμο σε καμια φαση της ζωης μου, αφετερου δεν το εγκρινω.
Ναι απο την μια εχω την επιλογη δεν διαβαζω το ποστ σου.. (αφου δεν με αφορα-δεν με νοιαζει).. Αλλα απο την αλλη, μου ειναι αδυνατο να μην τοποθετηθω σχετικα, σιωποντας σε κατι που απεχθανομαι (καταθετοντας την γνωμη μου και τα πιστευω μου) να επιτρεψω να ακουγοντε τετοιες αλαζονικες τριχες.
*Αυτο ηταν κατι που δεν το καταλαβα γιαυτο και η διπλη αναφορα.
Υ. Σ. Με ειλικρινη αισθηματα... (οποια και αν ειναι αυτα) καποια που πλεον οποτε ακουει αηδονι στις ρεματιες θα ξερει πως υπαρχουν αηδονακια σε ειδυλιακα μερη οπως ενα κλουβι σε μπαλκονι στην Πατησιων(π.χ.)...