Ασθένειες Ακεφη καναρινα

Συγνωμη γιατι μπερδευτηκα τωρα...
Απο την αρχη που γραφεις το θεμα το πουλακι καθεται στην πατηθρα της ταιστρας φουσκωμενο και ακινητο η καθεται μεσα στην ταιστρα;

Ωραία. Συγνώμη που θα εκφραστώ έτσι αλλά 2 ενδεχόμενα μπορεί να υπάρχουν:
1.Ή ο γιατρός είναι τελείως μπούφος και από πουλιά ξέρει όσα εγώ για τα ιγκουάνα ή
2. Η περιγραφή σου σχετικά με το πουλί ήταν ολίγον... Να το πω κομψά. Για τ άνάθεμα
Η περιγραφή που έδωσες για το πουλί ήταν περιγραφή άρρωστου πουλιού.Άρα να υποθέσω ότι το 1ο είναι αρκετά πιθανό.

απο το site βρηκα το τηλεφωνο του γιατρου. μακαρι να ειναι το δευτερο που ειπες και να νομιζα εσφλαμενα οτι ειναι αρρωστο. και εγω αυτo θελω να ειναι καλα! αλλα ξερετε κατι; και εγω και οι δικοι μου το ιδιο πιστευουμε οτι κατι πρεπει να εχει. Δεν ειχα ποτε θηλυκο καναρινι για να ξερω πως λειτουργουν οταν ειναι πυρωμενα αλλα ποτε δεν μου ειχε τυχει πουλακι να καθεται σχεδον δεκα μερες πανω στην ταιστρα και να μην κανει τιποτα ουτε να τρωει ουτε να πινει! τωρα καθεται στο πατο του κλουβιου με σηκωμενα τα πουπουλακια του... Τι να πω, θα δειξει.. Τελικα μηπως γνωριζετε αν οντως ετσι συμπεριφερονται τα θηλυκα καναρινακια οταν ειναι πυρωμενα;

Φαμπιο, το πουλακι ειτε καθεται στην ταιστρα με την κοιλια του και ακουμπαει το κεφαλι μεσα σ αυτην ειτε καθεται κατω στο πατο του κλουβιου..

Όχι. Καμία σχέση απολύτως. Ένα πυρωμένο θυληκό είναι ζωηρότατο, συνέχεια σχίζει χαρτάκια από την εφημερίδα στο πάτωμα και κυκλοφορεί με ένα πουπουλο στο στόμα. Είναι απολύτως φυσιολογικό με λίγα λόγια. Αυτό που περιγράφεις είναι αρρώστεια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕ ΠΤΗΝΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΤΟΣΚΥΛΑ.

Αν ήσουν Θεσ/νίκη θα σε έστελνα σε γιατρό με αρχ.. Δια που με έχει σώσει, να ναι καλά το παλικάρι.

απο το site βρηκα το τηλεφωνο του γιατρου.

Καλο θα ηταν να αναφερεις ποιος γιατρος ειναι αυτος γιατι ειναι πραγματικα ασχετος,θα συμφωνησω με τον Αποστολο!
Και θα προτεινα να σβηστει απο το λινκ ο συγκεκριμενος κτηνιατρος!
Πηγαινε σε καποιον αλλον Μαργαριτα μου!
Σε καποιον που προτεινουν οι πιο πολλοι..
Εγω σου προτεινω αυτον αλλα δεν ξερω αν σε βολευει! https://community.petbirds.gr/threads/Πτηνίατροι-Ειδικευμένοι-στα-Πτηνά-Κτηνίατροι.1091/
Εγω τον λεω και Dr.Harry! Ειναι φοβερος!

Βασική προϋπόθεση είναι ο γιατρός να κάνει καλλιέργειες σε περιττώματα. Είναι η καλύτερη μέθοδοςνα μάθεις στα σίγουρα τι έχει το πουλάκι σου.

Back