Φροντίδα Αναζήτηση κλουβιού για lovebird

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Lily H
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@Tony Forpus @Γιαννης17 Όντως η 76εκ έχει αρκετό πλάτος και ύψος τώρα που το βλέπω καλύτερα. Έχω μια παλιά με μικρότερο πλάτος και θεώρησα οτι έτσι θα ήταν και οι υπόλοιπες. Επίσης βρήκα άλλο ένα ωράιο κλουβί, το επισυνάπτω σε αυτό το μήνυμα ώστε να το δει μελλοντικά όποιος ενδιαφέρεται. Μάλλον σε αυτό θα καταλήξω.

http://www.birdmarket.gr/kloubia-pouliwn/kloubes/Kλούβα -Orient
 
Αυτό το κλουβί ναι μεν πολύ ωραίο αλλά για ένα lovebird είναι υπερβολή. Είναι δύο 76αρες μαζί και η μία είναι ήδη μεγάλη για ένα πουλί. Εγώ σε αυτή θα έμενα.
 
Καλό είναι αφού θα λείπεις αρκετές ώρες να σκεφτείς να πάρεις 2 πουλάκια ίδιου ή διαφορετικού φύλου για να έχει παρέα το ένα το άλλο, όπως σου προτείνει και παραπάνω η @christina07. Μπορεί να σε βγάζω απ' τον προγραμματισμό σου αλλά θεωρώ ότι είναι η καλύτερη λύση. Επίσης μια 76άρα ζευγαρώστρα είναι ιδανική ακόμα και για 2 λοβάκια. Από κει και πέρα η τελική απόφαση είναι δική σου.
 
@christina07 @jk1980 Μόνο του δεν θα είναι γιατί μένω με την οικογένεια μου που θα το προσέχει. Αλλά σίγουρα δεν θα το βγάζουν όση ώρα θα το βγάζω εγώ γι'αυτό και προτιμώ το μεγάλο κλουβί.
 
@Xrhstosk Νομίζω θα σας κάνω λίγο την καρδία περιβόλι😅 αλλά δεν μου αρέσουν αυτά τα κλουβιά. Εκτός της υπέρογκης τιμής τους, που δεν συνάδει με το μέγεθος τους, τα δοχεία δεν πρέπει να βρίσκονται στο πάτωμα του κλουβιού. Βρομίζονται πολύ εύκολα και δεν είναι υγιεινό για το πουλάκι.
 
Τελευταία επεξεργασία:
@Lily H στον ενικό παιδί ειμαι, τότε θα ήταν καλύτερο μια ζευγαρωστρα 76αρα και μεγάλη αλλά και πολύ φθηνή γύρω στα 30-40 το πολυ
[automerge]1598045940[/automerge]
Μόλις είδα ότι κατέληξε τελικά σε κλυοβι σόρρυ για το μήνυμα δεν το είδα😂
 
Έχω 2 κλουβιά vision και αρκετά διάφορα άλλα κλουβια μεταξύ τους και ζευγαρωστρες... Αν είχα την οικονομική δυνατότητα θα τα άλλαζα όλα σε vision, ποτέ δεν μου έχει λερωθεί το φαγητό τους λόγω του σκέπαστρου από πάνω και η καθαριότητα του είναι πανευκολη άσε που δεν βρίσκεις σπορακι τριγύρω από το κλουβί.το μειονεκτημα του είναι η τιμή κατά τα άλλα το θεωρώ ανώτερο στους υπόλοιπους τομεις.βέβαια γούστα είναι αυτά 😁 ξέρω αρκετούς που τα λατρεύουν και αρκετούς που δεν τα θέλουν λόγω τιμής όμως κυρίως
 
Επίσης βρήκα άλλο ένα ωράιο κλουβί, το επισυνάπτω σε αυτό το μήνυμα ώστε να το δει μελλοντικά όποιος ενδιαφέρεται. Μάλλον σε αυτό θα καταλήξω.

http://www.birdmarket.gr/kloubia-pouliwn/kloubes/Kλούβα -Orient
To κλουβί αυτό είναι πολύ ωραίο κατά τη γνώμη μου. Δεν υπάρχει πολύ μεγάλο κλουβί για κανένα πουλί. Προσφέρουμε όσο μεγαλύτερα κλουβιά μπορούμε στα πουλιά μας, δίνοντας τους το χώρο να κινούνται περισσότερο ακόμη και να πετούν.
 
Back
Top