Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή Απόλλωνας - Αρετούσα 2016

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης alicedros
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Αλίκη, χαζεύοντας για ακόμη μία φορά τις φωτογραφίες των κιτρινωπών καναρινιών σου... Βρήκα ονόματα για τα τρία τελευταία και θεώρησα ότι θα ήταν καλή ιδέα να τα μοιραστώ μαζί σου!

Λοιπόν, για το δεύτερο σκέφτηκα το Frost, λόγω της ομοιότητας του με κίτρινο χιονέ λιποχρωμικό. Για το τρίτο, επειδή το χρώμα του το βλέπω ζεστό χρυσό, μου ήρθε το Golden. Και τέλος, για το τρίτο είπα να μετατρέψουμε το παρατσούκλι του σε όνομα: Πειρατής!

Πώς σου φάνηκαν;:D Συγνώμη που άφησα έτσι το πρώτο, αλλά δεν σκέφτηκα κάτι που να του ταιριάζει και να το αντιπροσωπεύει! 😛

Λοιπόν, για το δεύτερο σκέφτηκα το Frost, λόγω της ομοιότητας του με κίτρινο χιονέ λιποχρωμικό. Για το τρίτο, επειδή το χρώμα του το βλέπω ζεστό χρυσό, μου ήρθε το Golden. Και τέλος, για το τρίτο είπα να μετατρέψουμε το παρατσούκλι του σε όνομα: Πειρατής!
Άψογα! Τα κρατάμε! :D

Συγνώμη που άφησα έτσι το πρώτο, αλλά δεν σκέφτηκα κάτι που να του ταιριάζει και να το αντιπροσωπεύει! 😛
Εγω λέω να τον φωνάζω wannabe επειδή θέλει να μοιάζει με κόκκινο μωσαϊκό αλλά δεν είναι 😀

Άψογα! Τα κρατάμε! :D
Τέλεια! Χαίρομαι πολύ που σου αρέσουν! 🙂

Εγω λέω να τον φωνάζω wannabe επειδή θέλει να μοιάζει με κόκκινο μωσαϊκό αλλά δεν είναι 😀
😀! Αν σου πω ότι το σκέφτηκα, αλλά δεν σου το είπα επειδή φοβήθηκα ότι δεν θα σου άρεσε, θα με πιστέψεις; Του ταιριάζει απόλυτα πάντως, είναι τόσο ιδιαίτερη η εμφάνιση του! Όλα τους "βαπτισμένα", λοιπόν!:D

Και νομίζω ότι ο Frost και ο Golden μπορούν να ζευγαρώσουν με θηλυκό λευκό κυρίαρχο καναρίνι.

Και νομίζω ότι ο Frost και ο Golden μπορούν να ζευγαρώσουν με θηλυκό λευκό κυρίαρχο καναρίνι.
Χχμμμ ναι θα ήταν μια καλή ιδέα. Αν και (ας μην κοροιδευόμαστε) δεν είναι καθαρόαιμα κίτρινα λιποχρωμικά. Αν βρω κάποια νυφούλα θα το δοκιμάσω φέτος.. αλλά άντε να την βρεις φίλες μου! Σ ευχαριστώ για την πρόταση! 😉

αυτός ο τύπος βγήκε απο τα κοινά !?!? μπράβο... Υπέροχος! Κανονικό μωσαϊκό!
Αυτός ο τύπος είναι απόγονος 5ης (ή και 6ης) γενιάς από ένα κόκκινο μωσαικό και ένα κόκκινο λιποχρωμικό. Και ναι τα κατάφερα μετά από 5 γενιές να βγει ένα κόκκινο μωσαικό που φυσικά έχει πολλά ελαττώματα σύμφωνα με την ράτσα αλλά αυτά τον κάνουν πιο γοητευτικό! 😛 για φαντάσου να ρου έδινα και χρωστική πως θα γινόταν! Σ ευχαριστώ πολύ! Δε ξέρω πως τα κατάφερα! 😛

Υπεροχος Αλικη μου!
Σ ευχαριστώ πολύ Βάσια μου! 😀

Έχω πάθει πλάκα, συγνώμη αυτό είναι από τα εγγόνια του Dario και της Gemma;

όχι δεν είναι τώρα τα είδα εντάξει... Παρόλα αυτά σωστός ιβουάρ μωζαικ...😀.
😀 όχι όχι δεν κρατάει από αυτό το αίμα! Παρόλαυτά εγώ με την Μελίνα δίπλα δίπλα τους μπερδεύω! Είναι ένα άβαφο κόκκινο μωσαικό γραμμής αρσενικού με διάχυση στο λιπόχρωμα 😀 :D

Καλλονός πραγματικός, τι χρώμα, τι παράστημα, τι στυλ !
Να σου ζήσει, φτου φτου φτου :D
Είναι ο άτιμος! Και άντε βρες του ισάξια νύφη τώρα 😀 σ ευχαριστώ πολύ Μαράκι μου! Και που να τον ακούσεις να τραγουδάει! Όλη μέρα δεν κάνει τίποτα άλλο! 😛

Πωπω τι υπεροχο πλασμα ειναι αυτο Αλικη μου; Να το χαιρεσαι!
Αχ αχ αχ σ ευχαριστώ πολύ πολύ! Εν αναμονή για τις φώτο των υπόλοιπων λεβεντών! 😛

O WannaBeMosaic στήνεται για εσάς!
Να τον χαίρεσαι!:D
Του έχεις χορηγήσει κάποιου είδους χρωστική ή τα γονίδια του σε συνδυασμό με τη διατροφή είχαν αυτά τα αποτελέσματα;

Να τον χαίρεσαι!:D
Του έχεις χορηγήσει κάποιου είδους χρωστική ή τα γονίδια του σε συνδυασμό με τη διατροφή είχαν αυτά τα αποτελέσματα;
Σ ευχαριστώ πολύ.Αλεξ! Απολύτως τίποτα! Ότι τρώει από καρότο κιαμοπλικτη κτλ. Καμία χρωστικη ή κάποια ιδιαίτερη διατροφή. :)

Τι κούκλος που είναι! 🙂Εκθαμβωτικός, μοναδικός και ικανότατο ποζέρι! Από τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα κοινά καναρίνια που έχω δει! Άντε να τους πείσεις ότι δεν είναι άβαφτο κόκκινο μωσαϊκό... 😀

Να τον καμαρώνεις για πολλά χρόνια και να απολαμβάνεις τα τραγούδια του! 🙂

ιδιαίτερος και γοητευτικός, βρίσκεται σε καλό δρόμο αλλά.. Ξύλινες πατήθρες δεν βλέπωωω!:D😛👍)
just a joke! Να σου ζήσει το κουκλί, Αλίκη!👍

Τι κούκλος που είναι! 🙂Εκθαμβωτικός, μοναδικός και ικανότατο ποζέρι! Από τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα κοινά καναρίνια που έχω δει! Άντε να τους πείσεις ότι δεν είναι άβαφτο κόκκινο μωσαϊκό... 😀

Να τον καμαρώνεις για πολλά χρόνια και να απολαμβάνεις τα τραγούδια του! 🙂
😀 κι όμως δεν είναι μωσαικό! Εκείνος μάλλον άλλα πιστεύει! Ποζεράκι τρελό! Σ ευχαριστώ πολύ πολύ Αμβρόσιε! :D

ιδιαίτερος και γοητευτικός, βρίσκεται σε καλό δρόμο αλλά.. Ξύλινες πατήθρες δεν βλέπωωω!:D😛👍)
just a joke! Να σου ζήσει το κουκλί, Αλίκη!👍
😀 η φώτο τραβήχτηκε πάνω στην αλλαγή! Αλλά σωστή παρατήρηση! 😉
Σ ευχαριστώ πολύ Δημήτρη μου! :D

Μα πως γινεται να μην ειναι μωσαικο; Αφου ειναι 😀 😛
Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ περισσοτερο μωσαικο απο κατι αλλα που τα πουλανε στο pet shop για τετοια ρατσα 😉

Μα πως γινεται να μην ειναι μωσαικο; Αφου ειναι 😀 😛
😀 και που να είχε φάει και χρωστική ο άτιμος! Πάντως είναι υφάτος και μπερδεύει ότι είναι ρατσάτος! 😛

Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ περισσοτερο μωσαικο απο κατι αλλα που τα πουλανε στο pet shop για τετοια ρατσα 😉
Σωστή φίλη μου! 😉

Back