Πόσων ημερών είναι τα μικρά ?Σήμερα πηδηξαν όλα μαζί από τη φωλιά!
Εξήγησε λίγο καλύτερα γιατί δεν βγαίνει νόημα, τι ακριβώς συναίβει ?αυτά ήταν στο έδαφος και πηγαιναν στην άκρη και έχων αν το κεφάλι τους! Αποτέλεσμα ένα πουλι η ένα γατί σκότωσε τα 4 από τα πεντε!
Πόσων ημερών είναι τα μικρά ?
[automerge]1652616835[/automerge]
Εξήγησε λίγο καλύτερα γιατί δεν βγαίνει νόημα, τι ακριβώς συναίβει ?
@ΙΩΑΝΝΗΣ@ σήμερα πηδηξε ένα από τη φωλιά 14 ημερών και ακολουθησαν και τα αλλά! Τα έβαλα παλι πανω γιατί κάτω και γυρω απο τη φωλιά είχα πλεγμα ώστε να μην πεσει κάποιο καταλαθος! Αυτά παλι πηδηξαν και προσπαθουσαν ακόμα και κάτω όταν ήταν να κάνουν άλματα! Τα έβαλα στα κλουβιά που έχω με την πορτα ανοιχτή για να τα ταΐζουν όμως και παλι βγήκαν και προσπαθησαν να πεταξουν! Έλειψα για δυο ωρες γιατί έπρεπε να παω κάπου! Μόλις γυρισα βρήκα ένα ζωντανό και δυο ψόφια! Τα αλλά δεν ήταν εκεί αλλά είδα φτερά έξω από την κλουβιά. Προφανώς κάτι τα άρπαξε!
[automerge]1652617605[/automerge]
Όσο ήταν στο έδαφος πριν φυγω τα είδα ότι ενώ ήταν κάτω πηγαιναν στη άκρη της κλουβιά και έχων αν το κεφαλακι τους μέσα στις τρυπες του πλεγματος!
Λυπηρό αλλά αυτό δείχνει ότι το κοτετσόσυμα δεν είναι κατάλληλο και δεν προσφέρει την ασφάλεια που πρέπει.Έλειψα για δυο ωρες γιατί έπρεπε να παω κάπου! Μόλις γυρισα βρήκα ένα ζωντανό και δυο ψόφια! Τα αλλά δεν ήταν εκεί αλλά είδα φτερά έξω από την κλουβιά. Προφανώς κάτι τα άρπαξε!
Αυτό μάλλον εξηγεί την γρήγορη έξοδο από την φωλιά.Ενώ η κανάρα συνεχίζει να ταΐζει τους 12 ημερών σήμερα νεοσσούς, τους ταΐζει και ο πατερας τους αλλά τους ταΐζει και το άλλο ζευγάρι που είχε κάνει το ένα αυγό.
Μην το λες αυτό...@TZANNSPY αν και να σου πω στην αρχή το ένα πήδηξε αν τα ενοχλούσε κάτι θα είχαν πηδηξει όλα! Μετά όσο ήμουν εγώ εκεί πηδηξαν και τα αλλά!
Ναι.εννοείς ότι αναπτύχθηκαν γρήγορα;
Γιάννη αναλογικά φωλιές με έναν νεοσσό που ταΐζουν τρελά και οι δυο γονείς δεν αφήνουν τη φωλιά νωρίτερα αλλά πιο δυνατά και έτοιμα πουλιά...Αυτό μάλλον εξηγεί την γρήγορη έξοδο από την φωλιά.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας