Αναπαραγωγή Η αναπαραγωγή των καναρινιών μου 2021

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Elli
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@Stfns Καλησπερα 😁!Οταν βγουν τα μικρα με το καλο και φτασουν στην καταλληλη ηλικια θα τα χαρισω!Οχι ολα ομως 😏 θα κρατησω και καποια για να γεμισω και το αλλο μπαλκονι🤣!Υπαρχει και η διαθεση και ο χρονος για να τα βλεπω και να τα φροντιζω οπως πρεπει!Και βεβαια υπαρχει βοηθεια καθε μερα συναντησεις θα κανουμε με φαγητο μπολικο και θα βοηθαμε ολοι🤣 Αυτο που φοβαται ο @ianos 🤣!Περα απο την πλακα θελω να τα κανω ολα εγω, μ αρεσει να ασχολουμαι!Η περιπτωση να λειψω απο το σπιτι καποιες μερες δεν υπαρχει λογω σοβαρων προβληματων υγειας της μητερας μου!Σε ευχαριστω παρα πολυ 😍

Τελευταία επεξεργασία:
Καλησπερα παιδια!

Λοιπον...ας ενημερωσω το θεμα μου 😁

Οι φωλιες που μου ελειπαν τις πηρα, τσοχες πηρα 😜, εκοψα τα νυχια τους (με την αναπνοη μου να την κραταω πολυ ωρα 😅), αριθμησα τα κλουβια, ετοιμαζω τωρα και βιβλιο για τις σημειωσεις της αναπαραγωγης 🤣 και την επομενη εβδομαδα βγαζω το χωρισμα😏!Δαχτυλιδακια θα παρω αργοτερα!Το αγχος μεγαλωνει και μαζι μεγαλωνει και η χαρα, που θα ζησω ξανα αυτη την ομορφη εμπειρια και φετος με πιο πολλα ζευγαρια!Θα ενημερωσω ελπιζω συντομα για την εξελιξη της αναπαραγωγης των καναρινιων μου!

Να κανω και μια μικρη παρενθεση για εναν φιλο - μελος της παρεας μας @ΠΑΝΤΕΛΗΣ V7 για να μην χαλασω το θεμα του! Μην στεναχωριεσαι και μην χανεις την ελπιδα σου και την χαρα σου!Καταλαβαινω το ποσο πολυ λαχταρας,θελεις και ανυπομονεις να δεις μικρα καναρινακια αλλα μερικες φορες τα πραγματα δεν πανε οπως τα εχουμε σκεφτει - φανταστει!Και σε καμια περιπτωση δεν φταις εσυ, απλα αυτη την εποχη τα καναρινακια μας ειναι λιγο περιεργα!Αλλα δεν το βαζουμε κατω συνεχιζουμε!Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου συντομα να δεις μικρα καναρινακια να ζητανε φαγητο και ολα θα πανε καλα!
Οπως μου ειχες πει...παμε γερα και δυνατα! 😍

Σας ευχαριστω πολυ και παλι ολους για την στηριξη σας!

Καλησπερα σε ολους 😁
Λοιπον...θα ενημερωσω το θεμα μου!
Φετος απο την αναπαραγωγη των καναρινιων μου, ειχα την χαρα να υποδεχτω στην ζωη μου (εστω και απο μακρια)...
25 νεα καναρινακια (μια γεννα καθε ζευγαρι) 😍!
Υπηρχαν βεβαια και καποιες απωλειες (οχι πολλες) αλλα δυστυχως δεν μπορουσα να ειμαι κοντα στα καναρινακια μου για να τα φροντισω οπως επρεπε και οπως ηθελα! Εδινα τις οδηγιες μου απο μακρια και μεχρι σημερα ειναι ολα καλα!
Επειδη ομως δεν ξερω αν θα μπορεσω να σας παρουσιασω ολα τα καναρινακια, καταφερα σημερα να σας βαλω εστω και μια φωτογραφια απο 1 καναρινακι για να παρετε μια δοση γλυκας οπως λεει και ο @giannisvlg 😁!
Χωριστηκε προσφατα απο τ' αδερφακια του γιατι τον τσιμπουσαν και δεν τον αφηναν να φαει! Μαλλον θα ζηλευαν το σκουφι του 🤣!
Ειναι αγορακι, εχει αρχισει ηδη να σαλιαριζει, ειναι δραστηριος και του αρεσει πολυ να κανει την νυχτεριδα! Όλο ειναι στα καγκελα του κλουβιου, πεταει απο την μια ακρη του κλουβιου στην αλλη, κρεμιεται απο την οροφη του κλουβιου και κατεβαινει μόνο οταν ειναι να φαει και να πιει νερο! Ευτυχως που δεν κοιμαται και σαν την νυχτεριδα, οταν ερχεται η ωρα του υπνου μεταμορφωνεται σιγα - σιγα σε καναρινι 🤣!
Εδω ειναι τ' ομορφο μου το αγορι - νυχτεριδα 😍 Η φωτογραφια τα λεει όλα για το πόσο τρέλα εχει! Τις πατηθρες θα τις βγαλω δεν χρειαζονται 🤣

IMG_20210826_151532-1.webp

Σας ευχαριστω πολυ ολους για την στηριξη σας και την αγαπη σας 😍

@christina07 Σ' ευχαριστω παρα πολυ 😍😘

@ΜΑΡΙΑαα Σ' ευχαριστω παρα πολυ 😍 Μ' αρεσει το batbird !
Καναμε τα βαφτισια και δεν το καταλαβα; 😜😘

@marapo Σ' ευχαριστω παρα πολυ 😍 Τετοια τρέλα δεν εχω δει σε καναρινι...λες και αντι για νερο, του βαζουν Redbull 🤣
Ε ενταξει, αφου δεχεστε τις φωτογραφιες με δοσεις, θα το κανουμε με δοσεις, αλλά να ειναι ατοκες 😜😘

Back