Καλησπερα σε ολους
Λοιπον...θα ενημερωσω το θεμα μου!
Φετος απο την αναπαραγωγη των καναρινιων μου, ειχα την χαρα να υποδεχτω στην ζωη μου (εστω και απο μακρια)...
25 νεα καναρινακια (μια γεννα καθε ζευγαρι)
!
Υπηρχαν βεβαια και καποιες απωλειες (οχι πολλες) αλλα δυστυχως δεν μπορουσα να ειμαι κοντα στα καναρινακια μου για να τα φροντισω οπως επρεπε και οπως ηθελα! Εδινα τις οδηγιες μου απο μακρια και μεχρι σημερα ειναι ολα καλα!
Επειδη ομως δεν ξερω αν θα μπορεσω να σας παρουσιασω ολα τα καναρινακια, καταφερα σημερα να σας βαλω εστω και μια φωτογραφια απο 1 καναρινακι για να παρετε μια δοση γλυκας οπως λεει και ο
@giannisvlg !
Χωριστηκε προσφατα απο τ' αδερφακια του γιατι τον τσιμπουσαν και δεν τον αφηναν να φαει! Μαλλον θα ζηλευαν το σκουφι του
!
Ειναι αγορακι, εχει αρχισει ηδη να σαλιαριζει, ειναι δραστηριος και του αρεσει πολυ να κανει την νυχτεριδα! Όλο ειναι στα καγκελα του κλουβιου, πεταει απο την μια ακρη του κλουβιου στην αλλη, κρεμιεται απο την οροφη του κλουβιου και κατεβαινει μόνο οταν ειναι να φαει και να πιει νερο! Ευτυχως που δεν κοιμαται και σαν την νυχτεριδα, οταν ερχεται η ωρα του υπνου μεταμορφωνεται σιγα - σιγα σε καναρινι
!
Εδω ειναι τ' ομορφο μου το αγορι - νυχτεριδα
Η φωτογραφια τα λεει όλα για το πόσο τρέλα εχει! Τις πατηθρες θα τις βγαλω δεν χρειαζονται
Σας ευχαριστω πολυ ολους για την στηριξη σας και την αγαπη σας