Αφού βρέθηκαν ψείρες θα πρέπει και ο χώρος των κλουβιών να ψεκαστεί, το elector μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτό τον λόγο όπως και στα πουλιά φυσικά.Το απόγευμα είδα ότι η φωλιά είναι γεμάτη ψείρες
Αφού βρέθηκαν ψείρες θα πρέπει και ο χώρος των κλουβιών να ψεκαστεί, το elector μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτό τον λόγο όπως και στα πουλιά φυσικά.Το απόγευμα είδα ότι η φωλιά είναι γεμάτη ψείρες
Αφού διάβασες για τους πρώτους θανάτους ή εξαρχής;Πριν πάω έως το τέλος της ανάγνωσης είπα λογικά πέθαναν από ψειρα
Όταν λες στο σβέρκο εννοείς στην αρτηρία που περνάει από εκεί ή απλά στο φτέρωμα;Και με μια μπατονετα την βουτάς σε Αντιπαρασιτικό σπρέι Effipro και την βάζεις στο δέρμα πίσω στο ζβερκο σε κάθε πουλί
Ναι από την πρώτη στιγμή. όταν χάνονται μικρά 2-3 ημερών πρώτα κοιτάς για ψείρα.Αφού διάβασες για τους πρώτους θανάτους ή εξαρχής;
Όταν λες στο σβέρκο εννοείς στην αρτηρία που περνάει από εκεί ή απλά στο φτέρωμα;
Καλημέρα!καλημερα. μαλλον για καποιο λογο δεν εχει εξαλειφθει το προβλημα διαχρονικα.
Το κλουβί άμα του βάλεις καυτό νερό δεν χρειάζεται να το ψεκασεις. Έχω ρίξει και σταγόνα 1 και δεν είχα θέμα στα πουλιά@johnrider πήγα σήμερα για να πάρω το dergall και με ρώτησε ο άνθρωπος γιατί το θέλω, του είπα για το πρόβλημα που έχω με τις ψείρες και μου πρότεινε το effipro με χρήση όπως είπες και εσύ συν ψεκασμό όλο το κλουβί.
Τελικά πήρα αυτό και βλέπουμε.
Εφιάλτης μου έχουν γίνει οι ψείρες.
Θα πρέπει να επαναλάβεις τον ψεκασμό μετά από μερικές ημέρες, τα φάρμακα σκοτώνουν τις ζωντανές ψείρες αλλά όχι τα αυγά τους.ψεκασμα όλα τα κλουβιά και τον περιβάλλοντα χώρο
Δεν γνωρίζω, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, καλό θα ήταν να ρώταγες τον προμηθευτή.Θα πρέπει και πάλι να ψεκάσω;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας