Greek yorkshire
PB Member
ειχα την εντυπωση οτι ηταν στο "υπολοιπο Αττικης" (Ραφηνα, πικερμι, πορτο Ραφτη καπου στα περιξ αν θυμαμαι καλα)
Μετακομισα, οποτε πρεπει να αλλαξω τον τοπο διαμονης και στο φορουμ..ειχα την εντυπωση οτι ηταν στο "υπολοιπο Αττικης" (Ραφηνα, πικερμι, πορτο Ραφτη καπου στα περιξ αν θυμαμαι καλα)
Βοηθούν στο πρόβλημα τα ξύλινα κλουβιάΕδω μονο ξυλινα κλουβια εχουν
Δε φαινεται καθαρα γιατι εκανα σμικρυνσεις. Αλλα θα το δειτε. Η πρωτη ειναι η πατηθρα που το πηρα ειδηση. Η δευτερη ειναι αλλες 2 πατηθρες μετα τη χλωρινη πριν πλυθουν.Την είδες με τα μάτια σου την κόκκινη ψείρα πάνω στα κλουβιά;Φαίνεται τελικά;
Του προτεινα μεχρι κ χρηση ιβερμεκτινης στο νερο και παλι μου πε οχι. Κυριως μου ειπε οτι η σχεση κοστους αποδοσης στο σεναριο που του ειπα ειναι εις βαρος μου, γι αυτο μου πε βημα βημα πως καθαριζω τι μεταφερω πως τα κανω, ολα. Στο αποτελεσμα θα κρινουμε τι εγινε. Πληροφοριακα τελικα πηρα το σκευασμα taktik amitraz για να μην αφηνω να αιωρειται οτι κατι αγορασα.Ένα μεγάλο μπράβο στον γιατρό. Το μυστικό είναι ο διπλός εξοπλισμός. Θα κάνεις σίγουρα δουλειά.
Στο αποτελεσμα θα κρινουμε τι εγινε.
Τεταρτη κ κυριακη εχουμε φασινα. Τεραρτη δυστυχως μπορω συντησηση μονο, λογω δουλειας. ΣΚ θα βαλω γαντακια κ μασκουλα και θα μαι χαρωπη νοικοκυρα..Αποτέλεσμα θα έχεις αλλά χρειάζεται επανάληψη της καθαριότητας ανά 3 μέρες περίπου. Σε προηγούμενο μήνυμα μου σου είπα... Το μαγικό φάρμακο είναι το ΚΑΥΤΟ νερό.
Μόλις τα κάνεις, πες τα και σε μας!μου πε βημα βημα πως καθαριζω τι μεταφερω πως τα κανω, ολα.
Δε φαινεται καθαρα γιατι εκανα σμικρυνσεις. Αλλα θα το δειτε. Η πρωτη ειναι η πατηθρα που το πηρα ειδηση. Η δευτερη ειναι αλλες 2 πατηθρες μετα τη χλωρινη πριν πλυθουν.
View attachment 39204
View attachment 39205
* να προσθεσω πως ο κτηνιατρος μου ηταν καθετος για τη χρηση σκευασματων σκυλων-γατιων στα πουλια. Με απετρεψε απο το να παρω και το εφιπρο και το φροντλαιμ γιατι μου ειπε πως ειναι επικινδυνο για τα πτηνα. Στα πουλια συνεστησε να συνεχισω επαναληψεις για λιγο με το πινεξ σποτ ον, και για κλουβια και χωρο μου εδωσε ενα ισχυρο φαρμακο για εκτροφεια ζωων παραγωγης, φυσικα αφου απομακρυνω τα πουλια.
Εχουν ηδη συμπτυχθει σε λιγοτερα κλουβια και περιμενω το ΣΚ για απολυμανση..
Αν δεν κάνω λάθος, η κόκκινη ψείρα προκαλεί ξύσιμο μόνο το βράδυ που επιτίθεται! Με το φως της ημέρας παραμένει κρυμμένη στην κρυψώνα της, οπότε τα καναρίνια όλη την ημέρα συμπεριφέρονται φυσιολογικά και το βράδυ υποφέρουν.. ☹Τα πουλάκια ξύνοντε πολύ;
Δυστυχώς για μας όταν βγαίνουν οι ψείρες (τη νύχτα) δεν μπορούμε να δούμε τα πουλιά να ξύνονται...Τα πουλάκια ξύνοντε πολύ;
Τι εννοείς ακριβώς με αυτό Γιάννη;ακόμη και με κόστος στην εκτροφή μας.
Ισχυρό δηλητήριο Αλίκη... υπάρχει πιθανότητα να γίνει η χρήση του χωρίς οργανικές επιπτώσεις στα πουλιά;Τι εννοείς ακριβώς με αυτό Γιάννη;
Αα κατάλαβα.. ☹Ισχυρό δηλητήριο Αλίκη... υπάρχει πιθανότητα να γίνει η χρήση του χωρίς οργανικές επιπτώσεις στα πουλιά;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας