Δεν τα δαιμονοποιώ κ. Μάκη απλά τους προβλημαστισμούς μου λέω. Γιατί δεν έχω δει post από κάποιον που να έχει κάνει χρήση και να μας πει την άποψή του.Μη τα δαιμονοποιούμε όλα, και μάλιστα όταν δεν τα γνωρίζουμε.
Δεν τα δαιμονοποιώ κ. Μάκη απλά τους προβλημαστισμούς μου λέω. Γιατί δεν έχω δει post από κάποιον που να έχει κάνει χρήση και να μας πει την άποψή του.Μη τα δαιμονοποιούμε όλα, και μάλιστα όταν δεν τα γνωρίζουμε.
Φανταζομαι οτι ενα προιον που απευθυνεται σε πτηνα με πιο ευαισθητο αναπνευστικο απο εμας, δε θα ναι τοσο βλαβερο για τον ανθρωπο.
Λες δηλαδή να αρχίσουμε να βάζουμε σκεύη και κλουβιά στην κατάψυξη;Για την θανάτωση εντόμων, το έχω ξαναπεί, σαν τη κατάψυξη δεν έχει.
Για τα effipro πως θα υπολογίσεις τα ml που θα ψεκαστούν;
Λες δηλαδή να αρχίσουμε να βάζουμε σκεύη και κλουβιά στην κατάψυξη;
Δυστηχώς δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς.Εχω κουραστει να κανω την πλυστρα να πω την αληθεια και ελπιζω να απαλλαγω συντομα.
Για να σας ενημερωσω για τις εξελιξεις επειδη το αμελησα...
Ψεκασα πριζες κτλ με χλωρινη τακτικ και raid. Ακομα απορω πως δεν επαθα βραχυκυκλωμα στο σπιτι.
. ☹
Ισχύει το ίδιο και για πατήθρες;Ξύλινες να μπούνε κατάψυξη και τα ακάρεα ψοφάνε;
Στη διάλυμα χλωρίνης με νερό πόσο πρέπει να είναι η δόση χλωρίνης για σκεύη;
Εγώ effipro έβαλα μια σταγόνα με σταγονόμετρο στο σβέρκο. Τώρα αν έκανε δουλειά δεν ξέρω :)
Κατα την απουσια τους απο το δωματιο που τα ειχα, επλυνα 2 φορες τον τοιχο με χλωρινη και απομακρυνα τα παντα γυρω απο εκει. Μετα ψεκασα 2 φορες τον τοιχο με tactik στη δοσολογια για κτιρια. Ψεκασα πριζες κτλ με χλωρινη τακτικ και raid. ☹
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας