Φροντίδα Απέκτησα κι εγώ budgie παπαγαλάκι

Επίσης η συσκευασμένα τροφή που σας είπα δεν ήταν για budgie αλλά είναι για παπαγαλάκια. Τη παίρνω; Επειδή έχω έρθει εδώ σε πετ σοπ για να βρω να πάρω.
 
Απλά μου είπε ότι είναι βρε για αλλά παπαγαλάκια κ ότι υπάρχει κ άλλη τροφή αλλά δεν την έχει τώρα που είναι ειδικά για μπατζι

Ντάξει εκείνος μ τα έλεγε περίεργα συνεννοηθήκαμε ντάξει α😀
 
εχεις ανχωθη, φυσιολογικο το βρησκω. απλα πιστευω οτι το πουλακι ειναι υπερ κινητικο. Για το ξυσιμο θελω να πιστευω οτι οφειλετε στο γεγονος οτι ακομα βγαζει φτερακια. Βαλτου την τροφουλα του συσκευασμενη παντα η γνωμη μου, και την μπανιεριτσα του να κανει μπανιο. η γνωμη μου ειναι να μην του βαλεις αλλο φαρμακο στα φτερα του για ψειρες, εφοσον πριν δυο μερες του εβαλε ο γιατρος.
 
Καλησπέρα παιδιά Ναι πήγα του πήρα συσκευασμένη τροφή, του έχω μπανιέρα δεν θα του βάλω φάρμακο εννοείται. Τώρα δεν ξέρω ίσως να είναι το ότι ξεθαρεψε και κάνει πράγματα; Κάνει τούμπες ανεβαίνει κ στη σκάλα πλέον και αλλά διάφορα. Έβαλα τ χέρι μου κ πηδουσε μια πάνω μου μια στο κλαδακι κ πάνω Μ συνέχεια αλλά νομίζω το έκανε Επειδή ήθελε να βγει έξω Παιδιά θέλει πολύ να βγει ψάχνεται να βγει έξω...Αυτό γιατί το κάνει; Επειδή θέλει να φύγει;

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Διαδυκτιακα Ναι αλλά από που; Και τι να Πάρω;
 
Απο εδω ας πουμε.. Birdmarket

Μπορείς να παίρνεις τα πάντα βρε..
Και επισης...pet4u.gr. Και karderines.gr
Θα σημειώνεις μία λίστα με το τι χρειάζεσαι και θα τα παραγγέλνεις, ώστε να μειώνεις τα μεταφορικά έξοδα
 
Παιδιά θέλει πολύ να βγει ψάχνεται να βγει έξω...Αυτό γιατί το κάνει; Επειδή θέλει να φύγει;
Είναι μωρό και παίζει. Αν "ψάχνεται να βγει", δεν θέλουμε να βγει μόνο του, αλλά μόνο προστατευμένο όταν εμείς θέλουμε να βγει. Οπότε ασφάλισε πόρτες με μανταλάκια και απ' όπου αλλού μπορεί να αποδράσει.
Όχι δεν θέλει να φύγει, απλά θέλει να βγει.
Για να το βγάλεις έξω για πρώτη φορά, πρέπει να έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου, γιατί δεν πρέπει να το πιέσεις να μπει πίσω στο κλουβί.
Να έχεις αγοράσει το κεχρί μίλλετ για να τσιμπολογάει ώστε να μπορείς να το φέρνεις στο χέρι σου.
Πριν το βγάλεις έξω, διάβασε εδώ πως πρέπει να κάνεις το δωμάτιο ασφαλές όταν πετάει και να το κλείνεις πάντα σε ένα δωμάτιο και όχι να είναι ανοιχτό όλο το σπίτι. Επίσης να μην υπάρχουν φίλοι και ξένοι που μπορεί να φωνάζουν, να γελάνε δυνατά και άλλα τέτοια που τρομάζουν τα πουλιά https://community.petbirds.gr/threa...λιά-που-πετούν-ελεύθερα-μέσα-στο-σπίτι.17945/
 
Θα πάρεις πρώτα το κεχρί μίλλετ, όχι το κεχρί σπόρους, θα του το δίνεις με το χέρι σου ενώ είναι στο κλουβί και όταν το μάθει και του αρέσει, μετά θα επιχειρήσεις να το βγάλεις έξω. Βάζοντας το κεχρί στο χέρι σου, θα έρχεται. Όμως μην του δίνεις πολύ για να το αποζητά.
 
Δεν φαίνεται κάτι εξτρεμιστικό στο video. Φυσιολογική δραστηριότητα περιποίησης πτερώματος.
Το μόνο που δυστυχώς το κλουβάκι δεν είναι κατάλληλο, χρειάζεται τετράγωνο-παραλληλεπίπεδο και κάπως μεγαλύτερο και επίσης κάτι που γίνεται άμεσα, άλλαξε τις πατήθρες με ξύλινες στρογγυλές.
 
Οκ απλά ανησύχησα επειδή το έκανε συνέχεια όχι μόνο για λίγο.
Κλουβί Ναι θελε αλλαγή από ότι κατάλαβα κ εγώ, αργα βέβαια...
Θα τις αλλάξω απλά δεν είχε κανένα από τα πετ σοπ. Δυστυχώς.
 
Παιδιά Καλημέρα. Έχω ένα θέμα. Το παπαγαλάκι μου έχει εδώ κ δύο μέρες πράσινες υδαρη κουτσουλιες. Τι να κάνω; Γτ να το έπαθε αυτό? Λέτε να έχει καμία ασθενεια; Αν έχει κάτι επειδή το έχω στο δωμάτιο μπορεί να μεταδοθεί σε εμάς; Επειδή έχω κ παιδιά στο σπίτι το λέω. Γίνονται κ λίγο κίτρινες.
 
Σταυρούλα βάλε φώτο από κουτσουλιές και από την τροφή του και πες μας τι έφαγε εχθές.
 
Του έχω τη συσκευασμενη τροφή την βιταμίνη και την αυγοτροφη που του την έβαλα προχθές. Το σουπιοκοκκαλο κ τίποτα άλλο.Αυτά
 
Μου λέει ότι δεν μπορώ να ανεβάσω τη φωτογραφία Γτ είναι μεγάλο αρχείο. Πως να το κάνω;
 
Ανεβαίνει η φώτο κ μετα μου λέει ότι υπάρχει λάθος. Γτ το κάνει αυτό? Τι πρέπει να κάνω;
 
Back
Top