Απίστευτο... (έμβρυο κότας έξω από το αυγό του)

Giannis17

Farm & Exotic Birds Expert
Πόλη
Αγρίνιο
Όνομα
Γιάννης
Στο παρακάτω βίντεο μας παρουσιάζεται η δημιουργία ενός εμβρύου κότας έξω από το αυγό του. Απίστευτο και όμως αληθινό!
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
Και ένα ακόμη...
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Ορισμένα σημεία του εκπαιδευτικού συστήματος της Ιαπωνίας είναι από άλλον πλανήτη.
Τα υπόλοιπα από τον Μεσαίωνα.
Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό, αλλά πιο μπροστά από την Ελλάδα δεν είναι... 😜

Τελευταία επεξεργασία:
Πάει η εποχή της Ντόλυ. Κατά την άποψη μου είναι πλέον η επιστήμη σε λάθος δρόμο. Κάποιος άλλος επιστημονικός κλάδος θα λέει, δακρύβρεχτα, για την εκφύλιση των ειδών. Άντε τώρα να βρει κανείς άκρη στο τι είναι " επιτρεπτό" και τι όχι.

Τρομερό!😱 Και εγώ δεν την εγκρίνω την πρακτική τους, γιατί είναι παρέμβαση στην φυσική ροή των πραγμάτων. Στερούν από το έμβρυο την "προστατευτική ασπίδα"του κελύφους του αυγού.

Για κάποιον λόγο ήμουν κι εξακολουθώ να είμαι δύσπιστος απο την πρώτη στιγμή που το είδα και νομίζω πάνε καναδυό χρόνια. Μου κάνει εντύπωση η "χύμα" κατάσταση χωρίς συνθήκες αποστείρωσης. Εδώ ένα ράγισμα κάνουν τα αυγά και πολλά μολύνονται και δεν εκκολάπτονται κι αυτοί το έσπασαν και το εκκόλαψαν σε μη αποστειρωμένη σακούλα κι αφού ήρθε σε επαφή με τον αέρα; Επίσης πώς ανέπνεε μέσα απο τη σακούλα; Το αυγό έχει αεροθάλαμο και πόρους στο κέλυφος για αυτή την δουλειά... 🙄

Επίσης πώς ανέπνεε μέσα απο τη σακούλα; Το αυγό έχει αεροθάλαμο και πόρους στο κέλυφος για αυτή την δουλειά
Ανέστη σε κάποια στιγμή στο βίντεο δείχνει πως ανοίγουν πολύ μικρές τρύπες στην σακούλα. Πιστεύω πως είναι αληθινό το βίντεο καθώς έχω δει ένα παρόμοιο στο οποίο το κοτοπουλάκι εκκολαπτηκε κανονικά (φυσικά του άνοιξαν την σακούλα για να βγει)

Ανέστη σε κάποια στιγμή στο βίντεο δείχνει πως ανοίγουν πολύ μικρές τρύπες στην σακούλα. Πιστεύω πως είναι αληθινό το βίντεο καθώς έχω δει ένα παρόμοιο στο οποίο το κοτοπουλάκι εκκολαπτηκε κανονικά (φυσικά του άνοιξαν την σακούλα για να βγει)

Αυγό στο οποίο έχει τρυπήσει η μεμβράνη κάτω από το κέλυφος εγώ ξέρω ότι δεν εκκολάπτεται λόγω μόλυνσης. Ο ατμοσφαιρικός αέρας περιέχει άπειρα επιβλαβή για το εσωτερικό του αυγού μικρόβια. Το ασπράδι χρησιμοποιείται να φανταστείς ως μέσο για την καλλιέργεια βακτηρίων. Δεν το κατηγορώ ως απάτη απόλυτα απλά λέω ότι όπως το παρουσιάζουν ελλιπώς κάτι δεν μου κολλάει.

Back