... εβλεπα προχτες στον Σκαι ενα ντοκυμαντερ με αυτα και ελεγε οτι η κουκουβαγια ειναι ο πιο αθορυβος κυνηγος, το θυμα δεν την αντιλαμβανεται παρα μονο οταν το πιασει... αν δεν ειναι αυτο ενα κομματι του μεγαλειου της φυσης που εχει φτιαξει εναν τελειο κυνηγο που αξιζει θαυμασμο τοτε τι ειναι;
Παντού θέλει προσοχή.. Εγώ μένω Πετρούπολη κ 2 φορές είχαμε απώλειες από αρπακτικά. Ένας γείτονας στην ακριβώς απέναντι πολυκατοικία με πολλά πουλάκια είχε δεχτεί επίθεση από κουκουβάγια.. έχει κ πολλές καρακάξες εδώ.. Τώρα ακριβώς τι είχε επιτεθεί στα δικά μας δεν ξέρω δεδομένου ότι επιτέθηκε μέρα.. Την 1η φορά μας έφαγε 2 πουλάκια από τα οποία βρήκαμε μόνο μέρος του σώματος(στο ένα ήταν μόνο το κεφάλι μέσα στο κλουβί, ενώ στο άλλο μόνο ένα φτερό). Την 2η φορά έλειπε ολόκληρο το πουλάκι, μόνο φτερά είχαν μείνει.. Τώρα πια δεν τα αφήνω έξω άμα δεν είμαι κ γω μαζί τους..άμα φύγω κ τα αφήσω έξω για μέρες δεν νομίζω να βρω τπτ ζωντανό..☹
Είναι. Δείχνουν μάλιστα ιδιαίτερη προτίμηση και στα αβγά. :)cvrak είπε:Οσο για τις καρακαξες δεν ξερω αν ειναι σαρκοφαγες.
Πάνω σε αυτό που γράφει ο Σταύρος θα ήθελα να σας περιγράψω και εγώ ένα άσχημο θέαμα. Πρίν κανα δυό μέρες καθόμουν στον υπολογιστή και ξαφνικά ακούω τσιρίδα πουλιού. Κοιτάζω έξω και βλέπω μια καρακάξα να προσπαθεί να το φάει. Πετάγομαι έξω και της πετάω μια παντόφλα μπάς και προλάβω το κακό(ήταν λιγο μακρια)αλλα δυστιχώς δεν τα κατάφερα. Η καρακάξα τρόμαξε και έφυγε αλλα είχε ήδη πνίξει ενα μικρό σπουργιτάκι.☹Είναι. Δείχνουν μάλιστα ιδιαίτερη προτίμηση και στα αβγά. :)
Τι να πω ρε φίλε, απ όπου και να το πιάσεις το θέμα είναι άστα να παν!
Γενικά θέλει πολύ προσοχή.
Όσο για τα CD είναι μύθος, εγώ γέμισα ένα σωρό CD όλα μου τα μπαλκόνια για να μην έρχονται περιστέρια και με καταχέζουν, αλλά τίποτα δεν έπιασε το κόλπο. Έρχονται κανονικότατα!
Και να φανταστείς όλο το τετράγωνο που μένω έχει καταστολιστεί με CDs, ! Πλάκα έχει, από παντού αντανακλάσεις...
Τι να πω ρε φίλε, απ όπου και να το πιάσεις το θέμα είναι άστα να παν!
Γενικά θέλει πολύ προσοχή.
Όσο για τα CD είναι μύθος, εγώ γέμισα ένα σωρό CD όλα μου τα μπαλκόνια για να μην έρχονται περιστέρια και με καταχέζουν, αλλά τίποτα δεν έπιασε το κόλπο. Έρχονται κανονικότατα!
Και να φανταστείς όλο το τετράγωνο που μένω έχει καταστολιστεί με CDs, ! Πλάκα έχει, από παντού αντανακλάσεις...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας