Ασθένειες Αφωνία σε καναρίνι

Πάντως στο video δεν φαίνεται να ανοιγωκλείνει το στόμα.
 
Αυτό βλέπω. Ποιανού συλλόγου είναι το δαχτυλίδι του πουλιού; Από τον εκτροφέα το πήρες ή από τρίτο άτομο;
 
Θα ρωτήσω να δω σε ποιόν σύλλογο είναι ο εκτροφέας.
 
Απο τριτο. Δε γνωριζω, στο δαχτυλιδι γραφει ΕΟΟ D46 E14 012.. Αν αυτο σε βοηθαει
Θα ρωτήσω να δω σε ποιόν σύλλογο είναι ο εκτροφέας.
Κάντε μια προσπάθεια μόνοι σας https://community.petbirds.gr/threads/Τα-δαχτυλίδια-των-πτηνών.23463/ για να μη βγούμε "εκτός θέματος". Αν δε βρείτε άκρη... ας δημιουργήσετε σχετικό νέο θέμα.
 
Συγνώμμη κ. Γιάννη. Νομίζω είναι από Φωπδω. Σύλλογος Δωδεκανήσου.
 
Μιχάλη θα μπορούσες να μας πεις γιατί κατέληξες σε αυτό; Τι σε έκανε να καταλάβεις από ποια ασθένεια πάσχει; Ρωτάω για να μαθαίνουμε και εμείς.. Δε σε "ακυρώνω"...
 
Μιχάλη θα μπορούσες να μας πεις γιατί κατέληξες σε αυτό; Τι σε έκανε να καταλάβεις από ποια ασθένεια πάσχει; Ρωτάω για να μαθαίνουμε και εμείς.. Δε σε "ακυρώνω"...
Κάποτε είχα αγοράσει ένα λουτίνο φλώρο με τα ίδια συμπτώματα, (αρκετοί την έχουμε πατήσει) όταν του έκανα θεραπεία για το αναπνευστικό συνερχόταν για κάποιο διάστημα μετά τα ξαναπαρουσίαζε, ενδεχομένως τα πραγματικά αίτια να βρίσκονται σε κάποια άλλη ασθένεια μη αναστρέψιμη, π.χ καρκίνος (ο χώρος που το είχα ήταν πολύ υγρός ίσως και να έπαιξε ρολό στη μη θεραπεία της ασθένειας) επειδή δεν μου αρέσει να φαρμακώνω συνέχεια τα πουλιά ούτε και θέλω να έχω στο κουμάσι μου άρρωστα το άφησα στην μοίρα του με την πάροδο του χρόνου έβγαλε τον χειμώνα και την άνοιξη απέκτησε έντονο αναπνευστικό, διάρροια, θάνατος.
 
Κάποτε είχα αγοράσει ένα λουτίνο φλώρο με τα ίδια συμπτώματα
Όταν λες με τα ίδια συμπτώματα;Να μην έχει κολλημένα τα φτερά, αφωνία ή ανοιγώκλεινε το στόμα;
 
Όταν λες με τα ίδια συμπτώματα;Να μην έχει κολλημένα τα φτερά, αφωνία
Ναι. Μαζί με επιτόπια φτερουγίσματα.
ή ανοιγώκλεινε το στόμα;
Όταν προχωρεί η ασθένεια κρατεί το στόμα μισάνοικτο, έχει δυσκολία στην αναπνοή με θόρυβο, κάθετε συχνά σε μια θέση
 
Ναι. Μαζί με επιτόπια φτερουγίσματα.
Αυτό το έχω δει να το κάνει καναρίνι αλλά νομίζω το έκανε λόγω μικρού κλουβιού. Το πουλί κουνούσε τα φτερά από πίσω προς τα μπροστά σαν να τα γύμναζε μου φαινότανε. Έγινε Μιχάλη ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.Βάλε μας καμιά φώτο με το κουμάσι σου να δούμε καμιά φορά :)
 
Αυτό το έχω δει να το κάνει καναρίνι αλλά νομίζω το έκανε λόγω μικρού κλουβιού. Το πουλί κουνούσε τα φτερά από πίσω προς τα μπροστά σαν να τα γύμναζε μου φαινότανε. :)
Ναι από στρες μπορεί να το κάνει, έτσι την πάτησα και εγώ ήταν ζευγάρι σε κραχτόκλουβο όταν τα αγόρασα και αυτό υπέθεσα. Όμως συνέχισε να το κάνει και μετά στο σπίτι σε μεγάλο κλουβί.
 
Back
Top