Παρουσιάζω Βγήκαν τα χηνοπαπάκια μας

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης User23658
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Λαχανοπολεμος σήμερα! Πιο θα προλάβει!
[automerge]1582741942[/automerge]
Και βουτιά στη λάσπη 😜
[automerge]1582742090[/automerge]
🧜‍♀️🧜‍♂️ γοργονακια!

Συνημμένα

• 20200226_155334.webp
    20200226_155334.webp
    306,4 KB · Προβολές: 34
  • 20200226_153418.webp
    20200226_153418.webp
    346,5 KB · Προβολές: 34
  • 20200226_153423.webp
    20200226_153423.webp
    451,5 KB · Προβολές: 31
😀! Είναι θεϊκά! 😅
Εντωμεταξύ εμείς μπορεί να βλέπουμε ότι χαζεύουν απλά στην λάσπη αλλά στην πραγματικότητα τρέφονται με μικροοργρανισμούς αδύνατον να τους εντοπίσει το δικό μας μάτι. Το ειδικό ράμφος τους φιλτράρει το νερό και συγκρατεί μόνο τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία. Είναι πράγματι χάρμα οφθαλμών να τα παρακολουθείς.

😀! Είναι θεϊκά! 😅
Εντωμεταξύ εμείς μπορεί να βλέπουμε ότι χαζεύουν απλά στην λάσπη αλλά στην πραγματικότητα τρέφονται με μικροοργρανισμούς αδύνατον να τους εντοπίσει το δικό μας μάτι. Το ειδικό ράμφος τους φιλτράρει το νερό και συγκρατεί μόνο τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία. Είναι πράγματι χάρμα οφθαλμών να τα παρακολουθείς.
Μα γέμισα πάλι την κάρτα μνήμης! Δίκιο έχεις σε αυτό προφανώς κάτι γίνεται εκεί με το νερό κ τη λάσπη τσαπ Τσάπ τσαπ το ράμφος συνέχεια. Δεν Μπορεί να πίνουν νερο θα χαν γίνει φαλαινοειδη 😂

Το έχω συμπιεσει 10 φορές και πάλι μου λέει μεγάλο πφφφ @Stavros help!
[automerge]1582748499[/automerge]
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
[automerge]1582749727[/automerge]
@ζιζι ορίστε περσυνα και φετινά 😍

Το ειδικό ράμφος τους φιλτράρει το νερό και συγκρατεί μόνο τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία.
Είχα διαβάσει παλιά όταν τις είχα, ότι αυτό το είδος τρέφεται και με προνύμφες κουνουπιών στους βάλτους απ'οπου κατάγεται.

Μεγαλώνουμε!
[automerge]1582981883[/automerge]
@Γιαννης17και δήθεν κολυμπάει έτσι; Τα πόδια πατάνε κάτω. 😂

Συνημμένα

• 20200229_111518.webp
    20200229_111518.webp
    183,3 KB · Προβολές: 19
  • 20200229_111511.webp
    20200229_111511.webp
    224,5 KB · Προβολές: 19
  • 20200229_111607.webp
    20200229_111607.webp
    232 KB · Προβολές: 19
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Στα παιδικά μου χρόνια 12-15 είχα συνολικά 4 πάπιες από μωρα. Τα 2 δεν καναν ποτέ μπάνιο, μισούσαν το νερό, ενώ τα άλλα 2 όλη μέρα πλατσουριζανε! Τάχα ανά ζευγάρια σε διαφορετικες χρονικές περιόδους! Δηστυχως είχαν την ίδια άσχημη κατάληξη από τα χέρια της συγχωρεμένης γιαγιάς μου. Την έμαθα όταν ειχα μεγαλώσει! Ως τότε ήξερα ότι κάποιος τα έκλεψε 😞

user20443 είπε:
@User23658 φταίει που είναι ρηχά, αν ήταν πιο βαθιά θα κολυμπούσε σα δελφίνι!
Πόσο τυχερή είσαι! Φτου φτου φτου μη τα ματιάσω 🧿💓💗💖
ευχαριστω πολυ! Αν εισαι καλοπροεραιτος ανθωρπος δε ματιαζεις 🙂στην αρχή τα βάζω έτσι στα ριχα. Και τα άλλα που έχω είναι πολύ ψηλά πρέπει να βάλω "μαδερι" 😂 ξύλο ίσιο να ανεβαίνουν..
[automerge]1583010780[/automerge]
Είναι ρηχό το ταψάκι για αυτό. Εγώ στα χηνάκια είχα μια λεκάνη από αυτή που πλένουμε ρούχα την μεγάλη και έκαναν συνέχεια βουτιές.
Τις πρωτες μερες δε τα βαζω στα βαθειά ουτε και μπαίνουν γενικότερα τώρα ξεκίνησαν.. Τα εβαζα στην μεγάλη πισίνα για τις χηνες κ έβγαιναν. Δεν ήθελαν τσιριζαν!
[automerge]1583010900[/automerge]
Στα παιδικά μου χρόνια 12-15 είχα συνολικά 4 πάπιες από μωρα. Τα 2 δεν καναν ποτέ μπάνιο, μισούσαν το νερό, ενώ τα άλλα 2 όλη μέρα πλατσουριζανε! Τάχα ανά ζευγάρια σε διαφορετικες χρονικές περιόδους! Δηστυχως είχαν την ίδια άσχημη κατάληξη από τα χέρια της συγχωρεμένης γιαγιάς μου. Την έμαθα όταν ειχα μεγαλώσει! Ως τότε ήξερα ότι κάποιος τα έκλεψε 😞
😈 το ίδιο έπαθα με το κουνέλι μου ξαφνικά μια μέρα χάθηκε στην αποθήκη. Και έφτασα στα 32 μου κ ακόμη λένε πώς χάθηκε... λες κ δεν ξέρω. Ευτυχώς όλα τα διαχειρίζομαι εγώ πλέον και δεν εχει τέτοια 😉
[automerge]1583011056[/automerge]
Και ο μεταλ μπαμπάς με τα 3 περσυνα παιδιά του.. Να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε.ζευγαρώνουν με τα παιδιά τους; Κάνει;

Συνημμένα

• 20200229_180946.webp
    20200229_180946.webp
    105,7 KB · Προβολές: 14
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ζευγαρώνουν ναι. Εντάξει καλό είναι να μην παίρνουμε νεοσσούς από τέτοια ζευγάρια γιατί μπορεί να εμφανίσουν θέματα οι νεοσσοί. Αλλά αν τα έχεις απλώς έτσι δεν υπάρχει θέμα, ας ζευγαρώνουν. Έχω και γω τέτοια ζευγάρια αλλά δεν βγάζω νεοσσούς. Μια φορά ζευγάρωσα αδέρφια (κόκορας / κότα) και εκτός του ότι είχα νέκρα έμβρυα βγήκε και ένας νεοσσός κουασιμόδος. Είχε καμπούρα, δυσκολία στο περπάτημα και το ένα μάτι του ήταν το μισό κλειστό με δέρμα. Εντάξει ήταν θηλυκό και το αγάπησα για αυτό του το θέμα αλλά δυστυχώς ενώ ήταν καλά μια μέρα πέθανε στα ξαφνικά. Από τότε τέλος οι αιμομιξίες για εμένα.

Ζευγαρώνουν ναι. Εντάξει καλό είναι να μην παίρνουμε νεοσσούς από τέτοια ζευγάρια γιατί μπορεί να εμφανίσουν θέματα οι νεοσσοί. Αλλά αν τα έχεις απλώς έτσι δεν υπάρχει θέμα, ας ζευγαρώνουν. Έχω και γω τέτοια ζευγάρια αλλά δεν βγάζω νεοσσούς. Μια φορά ζευγάρωσα αδέρφια (κόκορας / κότα) και εκτός του ότι είχα νέκρα έμβρυα βγήκε και ένας νεοσσός κουασιμόδος. Είχε καμπούρα, δυσκολία στο περπάτημα και το ένα μάτι του ήταν το μισό κλειστό με δέρμα. Εντάξει ήταν θηλυκό και το αγάπησα για αυτό του το θέμα αλλά δυστυχώς ενώ ήταν καλά μια μέρα πέθανε στα ξαφνικά. Από τότε τέλος οι αιμομιξίες για εμένα.
Να μπω σε διαδικασία να τα χωρίσω; Έχουν μάθει μαζί αυτά τα προσέχει αυτός και πολύ! Όσο για τις κότες δεν το σκέφτηκα! Ούτε κάθησα να παρατηρήσω ποιος με Ποια. Αλλά ποτέ δεν είχα θέμα στα πουλάκια. Μια και μοναδική φορά μου έτυχε σε νανακι να γεννηθεί ένα χωρίς ποδαράκια. Το πήρα κ το ταιζα στο σπίτι αλλά πεθανε.

Όχι άστα μαζί. Απλά απέφυγε την διαδικασία να βγάλεις μικρά.
Ξεκινάνε κ οι χήνες μου! 😍 ο κακός χαμός κ εκεί! Μα ποσό τα χαίρομαι την αγαπώ αυτή την εποχή! Όλοι εξαψεις έχουν. Ακούς νακ νακ νακ.. Μου μουυυ. Μιχιχιχιιι. Κικιρικουυυ. Γλου γλου γλου. Ε ντεεε θα αρχίσω να κρύβομαι 😂

Back