U
Κάθε φορά το ίδιο σκέφτομαι για όλα τα ζωάκια.. μικρά είναι τόσο γλυκουλια!Τι όμορφα που είναι σε αυτήν την ηλικία!
Τωρινό; Τι κουκλάκι... Τι αδύναμο που φαίνεται και πόσο εύρωστο θα γίνει... Μα, πρέπει να είσαι πολύ ευτυχισμένη μερικές στιγμές. Να σου ζήσει!User23658 είπε:Να ένα ακόμη μωρουδι λίγων ωρών.
Είναι το κορίτσι μου μικρο πριν 5 χρονια και που φέτος έγινε πρώτη φορά μαμα κι αυτη. Πώς ήταν κ πως έγινε Ε; Η κόρη της φτάνει τους 11 μήνες κ είναι τεράστια. Κάνω χρόνια αναπαραγωγες και είναι απ τις πιο όμορφες στιγμές που λίγοι τις ζουνε. Απλά με τα μεγάλα ζώα το ζεις διαφορετικά. Ωστόσο το κάθε πλασμα έχει τη δική του χάρη. Είτε βγει από αυγουλακι είτε από "κοιλίτσα"..Τωρινό; Τι κουκλάκι... Τι αδύναμο που φαίνεται και πόσο εύρωστο θα γίνει... Μα, πρέπει να είσαι πολύ ευτυχισμένη μερικές στιγμές. Να σου ζήσει!
Οι παπια μου πέρσυ έβγαλε 6 αλλά έζησαν τα 3 τα δύο μάλλον μου τα πήρε το γεράκι και το ένα είχε πεθάνει. Οι χήνες δε κλωσουσαν αλλά τα κλουβιασαν και μετά βιας έβγαλαν 2 και 2 πήρα από μια φίλη και τα έδωσα σε παρενθετη.σύνολο έχω 12 χήνες και 5 πάπιες με 3 παπια. Οι κότες σε Γενικό σύνολο είναι όπως το πες άλλες πεθαίνουν άλλες γεννιούνται και κρατάω σταθερό τον πληθυσμό. Στα άλογα είχα 9 αλλά έχω πλέον 3.. (δύσκολη η αγοραπωλησία στην ελλαδα) Στα μοσχαρια θέλω γέννες για να τα δηλώσω πλέον κ στην δήλωση καλλιέργειας σύνολο έχω 5 και ένα προσεχώς..Τους απογόνους τι τους κάνεις; Γιατι αν τους κρατούσες έπρεπε νάχες 100 παπιες, 200 κοτες συν όλα τα υπόλοιπα, η ελέγχεις τις γεννήσεις (όσα πεθαίνουν τόσα γεννιόνται;
Κοίτα δεν ειμαι κ όλη μέρα εκεί έχω κ μια οικογένεια εξ άλλου. Προσπαθω κάθε μέρα να κάνω κ κατι για να μη μαζεύονται ειδικά τώρα το χειμώνα τα είχα παρατήσει λίγο. Αλλά αν πω να καθήσω να κάνω δουλειές σίγουρα ειμαι απ το πρωί μέχρι να νυχτώσει. Και φυσικά δεν τελειώνουν ποτέ!Χαράς στο κουράγιο σου, ελεύθερος χρόνος δύσκολο να υπάρχει αποτι καταλαβαίνω...
Αναμένονται κι αλλα..Τι γλυκά! Εντάξει έλιωσα με τη βόλτα τους! Σε ευχαριστώ πολύ
Αν ήμουν κ δίπλα σε ένα βουνό με ενα ποταμακι λίμνη κτλ θα Μουν ακόμη πιο ευτυχισμένη! Το έβλεπα παρά πολύ και τωρα Τελευταία νομίζω το έδειχνε πάλι στην τιβί. Αν το αποκτήσω ποτέ θα είστε όλοι καλεσμένοι!Μου θυμίζει το Μικρό σπίτι στο λιβάδι για όσους το εβλεπαν
[automerge]1583673046[/automerge]
Δίκιο έχεις και μου θύμησες μια καλή φίλη που πάντα μου έλεγε! Η φύση ξέρει!Η φύση φροντίζει για τα πάντα
Στο εύχομαι ολόψυχα το όνειρο σου να γινει πραγματικότητα! Και σύντομα!Καλά, ζεις μάλλον όπως θα ήθελα κι ο ίδιος να ζω...υπέροχες σκηνές!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας