Christina Myrtali
PB New Member
χαχα! Η καλύτερη τους!
πικ πικ πικ ποση χαρά είχαν!χαχα! Η καλύτερη τους!
Πήραν τα πάνω τους. Το είδες το μαγκακι που έπιασε κι ένα ζουζουνι;Μωρεεεε ειναι τόσο ομορφα!
User23658 είπε:Πήραν τα πάνω τους. Το είδες το μαγκακι που έπιασε κι ένα ζουζουνι;
Δεν θέλω να μεγαλώσουν ! Θέλω να έχω μόνο μωρά!και που'σαι ακόμα
Σε ευχαριστώ πολύ!Σκέτα Κούκλια είναι. Να τα χαίρεσαι όλα τα ζώα σου!
Μα πόση ομορφιά! Θα μπορούσα να κάθομαι στο μπαλκόνι και να τα χαζεύω για ώρες!User23658 είπε:
Θέλοντας και μη καθόμαστε στα μπαλκόνια ευτυχως βέβαια για μας στα χωριά που χτυπάμε φραπέ και πάμε στις φάρμες -αυλές μας! Ευχαριστώ πολυ!Μα πόση ομορφιά! Θα μπορούσα να κάθομαι στο μπαλκόνι και να τα χαζεύω για ώρες!
Είσαι πολύ τυχερή! Χωριό από χωριό βέβαια διαφέρει. Γιατί κι εγώ σε χωριό μεγάλωσα αλλά αν έπαιρνα κότα θα μου εκαναν καταγγελίαUser23658 είπε:Θέλοντας και μη καθόμαστε στα μπαλκόνια ευτυχως βέβαια για μας στα χωριά που χτυπάμε φραπέ και πάμε στις φάρμες -αυλές μας! Ευχαριστώ πολυ!
Δοξα το θεο δεν έχουμε τέτοια θέματα. Ειδικά με τη γειτονιά να ακούς και 12 χήνες δεν είναι λίγο συν όλα τα υπόλοιπα. Κωνσταντινούπολη Ε? Πολύ θα θελα να παω. (Καλά τώρα πες.. Μόνο στα όνειρα) ενα τραγανιστο μπακλαβά θα τον τσακιζα τώρα! Πωωω τι το σκέφτηκα τώρα;Είσαι πολύ τυχερή! Χωριό από χωριό βέβαια διαφέρει. Γιατί κι εγώ σε χωριό μεγάλωσα αλλά αν έπαιρνα κότα θα μου εκαναν καταγγελία
Τώρα μένω στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, βγαζω βόλτα τον σκύλο και δίπλα σουλατσαρουν οι κότες παρέα με εκατομμύρια γάτες
Σου το εύχομαι όταν τα πράγματα ηρεμήσουν λίγο! Όσο για τον μπακλαβά, έχω κλείσει τα 4 χρόνια εδώ και δεν έχω φάει ποτέ. Τον απεχθάνομαι.User23658 είπε:Δοξα το θεο δεν έχουμε τέτοια θέματα. Ειδικά με τη γειτονιά να ακούς και 12 χήνες δεν είναι λίγο συν όλα τα υπόλοιπα. Κωνσταντινούπολη Ε? Πολύ θα θελα να παω. (Καλά τώρα πες.. Μόνο στα όνειρα) ενα τραγανιστο μπακλαβά θα τον τσακιζα τώρα! Πωωω τι το σκέφτηκα τώρα;
Ααα κακώς πολύ κακώς! Πάντως αμα θες στείλε σε μας που μας αρέσει!Σου το εύχομαι όταν τα πράγματα ηρεμήσουν λίγο! Όσο για τον μπακλαβά, έχω κλείσει τα 4 χρόνια εδώ και δεν έχω φάει ποτέ. Τον απεχθάνομαι.
Καλησπέρα κι ευχαριστώ! Αυτά που κράζουν είναι οι χήνες που είναι όντως καλοι φύλακες. Γενικά όμως τα υδρόβια δεν κοιμούνται τη νύχτα (τα δικά μου τουλάχιστον )Καλησπέρα, πανέμορφα τα μικρούλια σου. Αυτά τα πουλάκια δεν είναι και φύλακες; άλλη ράτσα είναι εκείνη που όταν πλησιάζαμε μικροί μας κράζανε;
Σε ευχαριστώ Γιάννη βουυρρρ σήμερα στο νερό. Μέχρι Κι ενα ξεχάστηκε εγώ το πήγα στη μάνα! Μεγάλωσαν πραγματικα! Τα σκουλήκια κάνουν θαύματα!Μα τι όμορφη φωτογραφία. Και μεγάλωσαν πολύ κιόλας. Τελικά η βροχή κάνει και κάποιον χαρούμενο
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας