GreekMan72
PB Known Member
Ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω πως ένας άνθρωπος βλέπει αυτήν την κόπρο του αυγεία που έχει για κλουβί και λέει "Όλα ΟΚ".. Τέτοια εγκληματική ηλιθιότητα με ξεπερνάει πραγματικά..
Σωστά Δημήτρη...Ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω πως ένας άνθρωπος βλέπει αυτήν την κόπρο του αυγεία που έχει για κλουβί και λέει "Όλα ΟΚ"..Τέτοια εγκληματική ηλιθιότητα με ξεπερνάει πραγματικά..
Νομίζω είναι η τέταρτη καρδερίνα που έχω. Είχαμε ξεκινήσει με καναρινάκια στο σπίτι απ όσο θυμάμαι.Εγώ θα σου έλεγα να συνεχίσεις να κάνεις ό,τι ακριβώς έκανες κι έχεις ένα υγιές πουλάκι 5 ετών. Δεν είναι πολλοί αυτοί που καταφέρνουν να έχουν για τόσο διάστημα καρδερίνα χωρίς προβλήματα.
Μάλλον εσύ πρέπει να δίνεις συμβουλές.
Ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω πως ένας άνθρωπος βλέπει αυτήν την κόπρο του αυγεία που έχει για κλουβί και λέει "Όλα ΟΚ".. Τέτοια εγκληματική ηλιθιότητα με ξεπερνάει πραγματικά..
Ανεβαίνει ποτέ στο ψηλότερο τμήμα του κλουβιού, εκτός από το βράδυ που μάλλον πηγαίνει στην κούνια για να κοιμηθεί;
Έλενα, σκέψου το ενδεχόμενο να κρεμάσεις το κλουβί με καρφί και ούπα στον τοίχο. Δεν θέλει πολύ να περάσει κάποιος απρόσεκτος δίπλα του και να γίνει το κακό.
Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα μου είχαν φανεί αρκετές οι πατήθρες, αλλά έπειτα θυμήθηκα αυτό που γράφεις πιο πάνωuser20443 είπε:Αν δε τον άφηνα να βγει από το κλουβί, τότε ναι πιθανότατα θα είχα λιγότερες για να έχει πιο πολύ άνεση να κινείτε.
Όμως γιατί δεν τρώει το κόκκαλο σουπιάς; Μήπως είναι παλιό; Του προσθέτεις ξύσμα από το κόκκαλο στην τροφή του;
[automerge]1571428795[/automerge]user20443 είπε:CarduelisAthens Θα το διαβάσω κι αυτό, ευχαριστώ!
Καθόλου χαζή η ερώτηση, αλλά φοβάμαι ότι απάντηση, τουλάχιστον ως προς τη ζήλεια δεν υπάρχει... Η ζήλεια είναι ένα ανθρώπινο συναίσθημα που συχνά αποδίδεται και σε ζώα, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι το ίδιο, παρότι οι συμπεριφορές οδηγούν σε αυτήν την ερμηνεία. Απλά ένα ζωάκι, προσπαθεί με άμεσο συχνά τρόπο να τραβήξει την προσοχή, να δείξει την υπεροχή του, να πάρει (χωρίς πολλές ευγένειες) αυτό που θέλει, είτε πρόκειται για φαγητό, είτε για προσοχή.user20443 είπε:Να κάνω και μια χαζή ερώτηση;
Έχω σκεφτεί να πάρω ένα δεύτερο. Μάλλον κορίτσι. Δε με νοιάζει αν θα ζευγαρώσουν, κάνουν πουλάκια, πιο πολύ για να έχει παρέα όταν λείπω (γενικά δε λείπω πολλές ώρες, τώρα δε δουλεύω κιόλας). Η απορία μου είναι η εξής. Τον έχω κάνει (εντελώς) μαμάκια. Ακόμα και όταν έρχεται κανείς στο σπίτι, αν περάσει ώρα χωρίς να του μιλήσω, θα προσπαθήσει να τραβήξει την πρόσοχή μου. Μόνο με τους γονείς μου είναι οκ, τους έχει συνηθίσει επειδή έχει μείνει και σπίτι τους κάποιες φορές που χρειάστηκε, του μιλάνε κι αυτό πολύ όταν τον βλέπουν. Υπάρχει περίπτωση να ζηλέψει το άλλο πουλάκι;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας