Με υπομονη και ψαξιμο, υπαρχουν ζακουδακια πανω απο ενοs χρονων ηρεμα και χαδιαρικα. Kαι μεγαλυτερηs ηλικιαs. Υπαρχουν και αυτα που δαγκωνουν τα σιδερα να σε φανε! Οχι οτι φταινε τα καημενα ☹...
Bεβαίως έχω, και όχι μόνο. Έχω κι από άλλους που κάνουν πολύ καλή δουλειά στο σπίτι με λίγα είδη πχ doubleyellow headed amazons, Mollucans κτλ. αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου δώσω πληροφορίες με προσωπικό μήνυμα.Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες Σοφια. Γι αυτον το Γιωργο εχεις κανα τηλεφωνο η διευθυνση;
Και πως τα στελνει φιλε μου; Αν χτυπα ξυλο συμβει κατι σου στελνει αλλο;Εχεις αγορασει απο αυτον;φιλαρακι παρε απο τον Αργυρου Κυριακο απο Ροδο, εγγυημενα πουλια και αυτη την στιγμη εχει μικρα Ζακο 2-3μηνων και τα δινει 1300ευρω!
ααα δεν χέρω... Πολλά πάαααρα πολλά...Καλά πόσα ζευγάρια ζακό έχει ο κ. Κυριακού που γεννάνε ολο τον χρόνο τόσα μωρά που καλύπτει τις ανάγκες ολης της Ελλάδας;
χμ... Κάποιο λάκο έχει η φάβα... Και μιας και έπιασα τις παροιμίες: Οπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας