Γενικά Βοήθεια για αγορά παπαγάλου, τι μου προτείνετε;

Πηρα τηλ και στον Ηλια που λες αλλα οι τιμες ηταν πιο ανεβασμενες σε σχεση με τον Αργυρου αλλα απ'οτι βλεπω στο site πρεπει να εχει καλα πουλια!

Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ένα συνοικιακό pet είναι. Έχω πάει για να ρίξω μια ματιά.

εχει 2 μαγαζια λεει, ενα χονδρικης κ ενα λιανικης, γι΄αυτο ρωτησα

Σενεγαλης

Εγω παντως θα σου προτεινα να επερνες εναν Σενεγαλης. Εχουμε κι εμεις εναν 3.5 μηνων απο εκτροφειο. Θα σου κοστισει 550-580 ευρω. Ειναι αξιολατρευτοι!I love Senegals!

Γεια σε όλους!΄Μόλις έγινα μέλος! Θα ξεκινήσω με μία απορία.. Μπήκα σε ένα Site με link(http://www.adoos.gr/post/5254755/isup3iordmiimacriparaiiquesti) στο οποίο μου είπαν ότι πωλούνται παπαγάλοι :
(ΓΚΡΊΖΟΣ ΠΑΠΑΓΆΛΟΣ ΚΟΝΓΚΌ ΑΦΡΙΚΉΣ ΓΙΑ 150 ΕΥΡΩ και με έξοδα μεταφοράς 215. Απο 3 εβδομάδων - 20). Θα ήθελα να μου πεί κάποιος αν είναι απάτη αυτό η είναι πιο φθηνό να το στείλουν απο το εξωτερικό; Επίσης αν αυτός ο παπαγάλος που έχει στην φωτογραφία είναι ο Ζάκο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κατάλαβα σκέτη απάτη. Μου έδωσε και κωδικό τράπεζας. Πάει μια καλή ελπίδα.. Ευχαριστώ πάντως

Μου φαίνεται ότι είναι μεταφρασμένο από αγγλικά, από αυτόματο μεταφραστή σελίδας.
Δεν είναι καθόλου αξιόπιστο όλο το θέμα, φωτο βρίσκει ο καθένας.

• Εάν είναι πολύ καλό για να 'ναι αληθινό συνήθως υπάρχει κάποιο πρόβλημα!
Το λένε και στο site!

Ναι έτσι είναι δυστυχώς για μένα. Αν υπάρχει κάποιο site καλό και δεν σου κάνει κόπο...

Thank you in advance for your interest

Εμενα μ αρεσει που λεει οτι ειναι φιλικα με παιδια και αλλα κατοικιδια κι αυτα δεν ξερουν που ειναι το ραμφος τους:D

Back