Γενικά Βοήθεια για μεταφορά παπαγάλου

Αυτό είναι καλό? https://www.petmat.gr/portal/ptina/klouvia-poulion/klouvia-papagalon/κλουβί-eva-5551-detail

και θα πρέπει να αγοράσω ξεχωριστά και εν σταντ
 
τελικα καταλειγω μάλλον σε αυτό γιατί το άλλο μου ειπαν είναι πολύ μεγάλο .
https://www.petmat.gr/portal/ptina/klouvia-poulion/klouvia-papagalon/κλουβί-φαίδων-5536-detail
 
@panoscorfu γιατί 40 εκ; Πάρε ένα των 60 εκ αν όχι μεγαλύτερο. Αφού μιλάμε για παροτλετ σου επισύναψα ποστ για οικονομικό κλουβί που μεταξύ άλλων, έχει στο τέλος αυτό, δοκιμασμένο από την @Anna Maria Mp για παροτλετ. Τέλος πάντων, εσύ αποφασίζεις κ ξέρεις καλύτερα τις δικές σου παραμέτρους.
 

Συνημμένα

  • Screenshot_2022-07-25-15-37-17-820_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-07-25-15-37-17-820_com.android.chrome.webp
    71,6 KB · Προβολές: 12
Τελευταία επεξεργασία:
Αυτό δεν έχει άνοιγμα από πάνω που το θεωρώ απαραιτητο σαν χαρακτηριστικό
 
@panoscorfu γιατί; Για παροτλετ μιλάμε. Ακόμα κ τα vision πολυδιαφημισμένα για παπαγάλους, δεν έχουν άνοιγμα από πανω. Έχω την εντύπωση (έως σιγουριά) ότι δεν είναι αναγκαίο για παροτλετ. Θα σου το έλεγαν κ οι παπαγάλοι experts. Εάν όμως το θες ή το θεωρείς απαραίτητο, οκ.
 
@panoscorfu είναι κ αυτό 46εκ. Να πετάει θέλει το πουλάκι. Γι'αυτό είναι καλύτερο το μεγαλύτερο μήκος. Τωρα όσον αφορά το διάκενο του κλουβιού Regina εγώ δεν το ξέρω.
 
@Ledagcc τι εννοείς; Ναι, είναι εντάξει το διάκενο; Ή ναι ΔΕΝ είναι εντάξει το διάκενο όπως το Φαίδων;
 
τελικα καταλειγω μάλλον σε αυτό γιατί το άλλο μου ειπαν είναι πολύ μεγάλο .
https://www.petmat.gr/portal/ptina/klouvia-poulion/klouvia-papagalon/κλουβί-φαίδων-5536-detail
Εμένα εντάξει μου φαίνεται, θα έχει χώρο να κρεμάσεις παιχνίδια θα μπορεί να βγαίνει έξω το πουλάκι με άνεση. Εντάξει όντως δεν θα έχει χώρο να πετάει μέσα στο κλουβί αλλά εντάξει άμα βγαίνει από το κλουβί και πετάει τότε δεν θα έχει θέμα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
@MARY58 Συγνώμη είδα καταλάθος το φαιδων και νόμιζα πως ήταν το regina. Πραγματικά συγνώμη. Βέβαια θεωρώ πως το regina δεν θα έχει χώρο να πετάει καθώς είναι αρκετά μικρό σε μήκος. @panoscorfu Εάν θέλεις να έχεις πάρκο και να μην πληρώσεις πολλά δες εδώ ιδέες για να φτιάξεις ένα https://community.petbirds.gr/forums/Ιδιοκατασκευές-Παρουσιάσεις-Εκτροφείων.21/
 
@Ledagcc εγώ ρωτάω για το διάκενο Λήδα μου. Είναι ακατάλληλο για παροτλετ το διάκενο στο Regina ή είναι εντάξει κατά την γνώμη σου; Καλά ότι είναι μικρό στο μήκος, δεν το συζητώ! Πολύ καλή ιδέα οι ιδιοκατασκευές!👍👍👍👍
 
Μαλλον αλλαξαν λιγο τα σχεδια... μιλησα με τον εκτροφεα και μου εδειξε μια Green cheek conure που μου αρεσε παρα πολυ και τελικα μαλλον αυτη θα παρω.

Οποτε θελω μεγαλυτερο κλουβι ειμαι στο μηδεν και δεν μπορω να βρω κατι οπως το θελω
 
@panoscorfu εάν τον θεωρείς αξιόπιστο, ρώτησε τον εάν έχει κάτι υπόψην του να σου προτείνει. Δυστυχώς εγώ δεν ξέρω.
 
@panoscorfu Τα green cheek conure και τα παροτλετ είναι εντελώς διαφορετικά είδη. Έχεις διαβάσει τις ανάγκες του? Χρειάζονται μεγάλα κλουβιά πολλά παιχνίδια και πολύ χρόνο να ασχοληθείς μαζί τους. Έχεις τον χρόνο και τα λεφτά που χρειάζονται? Επίσης να τονίσω πως είναι πολύ ακατάστατα και έχουν αρκετά δυνατές φωνές (αν και θεωρείται ότι είναι τα πιο ήσυχα conure). Να πω επίσης πως για να αγοράσεις κοστίζουν πολύ. Η τιμή για ένα μωρό από έναν αξιόπιστο εκτροφέα κυμαίνεται από 150 μέχρι 300 ευρώ ανάλογα με την μετάλλαξη. Επίσης χρειάζονται διαφορετική διατροφή από τα παροτλετ. Καλά παραδείγματα κλουβιών είναι αυτά
https://www.parrotshop.de/en/bird/c...irdcage-madeira-single-antik-by-montana-cages
https://www.zazoopet.com/product-pa...ος-οροφής-εξωτερικές-διαστάσεις-80χ75-5χ173-1
Αλλά πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι κοστίζουν πολύ.
 
Ναι ξέρω για τις διάφορες ενημερώθηκα. Το πουλάκι που κλείσαμε να μου δώσει είναι πολυ ήμερο, μου εστειλε βίντεο και μου άρεσε πολύ. Επίσης θα μου κάνει μια φιλική τιμή στα 100 ευρώ ,όποτε είναι στις δυνατοτητες μου οικονομικά. Γιατί παραπάνω με την μεταφορά το κλουβι και όλα τα υπόλοιπα δεν θα μπορουσα.

για κλουβι μάλλον θα διαλέξω αυτο
 
@panoscorfu Το κλουβί αυτό είναι επίσης μικρό σε μήκος. Να ξέρεις πως οι παπαγάλοι χρειάζονται μήκος καθώς πετάνε οριζόντια και όχι κάθετα. Άρα ένα μακρύ κλουβί είναι πολύ πιο προτιμότερο από ένα ψηλό κλουβί.
 
Back
Top