JAPAN HOSO11
PB Member
alicedros γιατι δεν δοκιμαζεις patee κοκκινο προσθετοντας εσυ τη χρωστικη της αρεσκειας σου, απλονοντας σε ενα ταψακι 1 κιλο και με μια μικρη αλατιερα ριχνεις 10 gr χρωστικη
ή ακομα ενα ποτηρι χλιαρο νερο βαζουμε 10 gr χρωστικη το ριχνουμε σε ενα ταψι και βαζουμε δυο ποτηρια ξηρη αυγοτροφη βαση κοκκινο μεχρι να μουλιασει επιτα λαχανο τριμενο περιπου 600 gr ανακατεβουμε καλα και το διατηρουμε στο ψυγειο, ανακατεβουμε καθε φορα πριν το δωσουμε στα καναρινια, ή το κραταμε σε παγοθηκες ωστε να κανουμε μεριδες
ή ακομα ενα ποτηρι χλιαρο νερο βαζουμε 10 gr χρωστικη το ριχνουμε σε ενα ταψι και βαζουμε δυο ποτηρια ξηρη αυγοτροφη βαση κοκκινο μεχρι να μουλιασει επιτα λαχανο τριμενο περιπου 600 gr ανακατεβουμε καλα και το διατηρουμε στο ψυγειο, ανακατεβουμε καθε φορα πριν το δωσουμε στα καναρινια, ή το κραταμε σε παγοθηκες ωστε να κανουμε μεριδες