Γενικά Βοήθεια στην επιλογή του νέου μου παπαγάλου

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης gkekas
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Κατάσταση
Κλειστό.
Θεωρω οτι ειναι πιο ευκολα απο τα κοκατιλ και τα παροτλετ.
Βασια μου θεωρω οτι οτι και να παρει τον ιδιο χρονο θα πρεπει να διαθεσει! Δεν πιστευω οτι υπαρχει διαφορα αναμεσα στα κοκατιλ και στα μπατζι οσον αφορα το επιπεδο δυσκολιας και εφοσον μιλαμε για ημερο πουλακι! Απλα τη γνωμη μου λεω φυσικα!

Απλα τη γνωμη μου λεω φυσικα!
Ζαχο μου εννοειται πως εσυ ξερεις καλυτερα!
Εγω ειπα για μπατζι απλα γιατι τα θεωρω (προσωπικη μου αποψη) πιο ευκολα πουλια για αρχαριο.
Και απο θεμα φασαριας νομιζω οτι ειναι πιο ησυχα. Εγω τουλαχιστον με 3 μπατζι (αγρια) μεσα στο σπιτι δεν εχω προβλημα.

Τωρα μενει και ενας με παροτλετ να μας πει τη γνωμη του!

Την εξυπναδα εσυ την εγραψες που ειπες οτι το ξαναεδωσα στον εκτροφεα. Εβγαλες ενα σεναριο και το ειπες και κατηγορησες μαλιστα οτι το ξαναεστειλα στο αθλιο περιβαλον. Μαλλον εσυ επρεπε να σκεφτεις καλυτερα πριν γραψεις
... Και αφού ζήτησα συγγνώμη για το λάθος μου, τότε το θυμήθηκες ότι ήταν "εξυπνάδα"
Θα γράψω τα ακόλουθα και δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου γιατί καθώς βλέπω δεν καταλαβαίνεις...
, δεν καταλαβαίνεις από πουλιά. Δεν αντιλαμβάνεσαι τα στοιχειώδη και βάζεις μία πατήθρα στο δύστυχο που έμπλεξε με εσένα... Το πιάνεις αλλεπάλληλες φορές, αυτό σε δαγκώνει... Τρομάζει... Κι εσύ εκεί... Και μόνο όταν σου προκαλέσει πόνο τα παρατάς κι όχι όταν του προκαλείς εσύ συνεχόμενα ψυχικό βιασμό στην κυριολεξία... Και επιθυμείς να πέσει και άλλο πουλί στα χέρια σου και ζητάς και συμβουλές σε τι είδος θα ανήκει το επόμενο δύσμοιρο;... Θες να το γυρίσεις πίσω από εκεί που ήρθε γιατί δεν γουστάρεις άλλο το παιχνιδάκι σου που σου βγήκε κατά τη γνώμη σου σκάρτο... Και δεν σου κάθεται ούτε κι αυτή η περίπτωση και τώρα μου γουστάρεις κι άλλο πουλί να σου κάνει τα κέφια... Και μιλάς εσύ για εξυπνάδα; Δηλαδή πόσο έξυπνα σου φαίνονται όλα αυτά και για πόσο έξυπνος περνιέσαι και τολμάς ακόμα να χρησιμοποιείς αυτήν την λέξη την οποία θα έπρεπε να είχες διαγράψει από το λεξιλόγιό σου ανεπιστρεπτί; Στο ποστ 15 φαίνεται ακριβώς το πόσο ανάλγητος είσαι, και θίχτηκες κιόλας που το διάβασες;
Στα γράφω πολύ λιανά για να τα καταλάβεις, Αν όχι, τότε φίλε μου ούτε η τεχνητή νοημοσύνη δεν σε σώζει, αλλά πραγματικά πάψε να μιλάς για ό,τι δεν μπορείς να αντιληφθείς (εξυπνάδες)

... Και αφού ζήτησα συγγνώμη για το λάθος μου, τότε το θυμήθηκες ότι ήταν "εξυπνάδα"
Συγχαρητηρια και παλι για αυτο που ειπες. Ακομα μεγαλυτερη εξυπναδα. Το αν εχω επαφη με πουλια και ζωα ασε να το ξερω εγω καλυτερα. Εσυ πισω απο το πληκτρολογιο γραψε οτι θελεις. Εκανα λαθος επειδη μου ειπε ο εκτροφεας λαθος. Και μετα μπηκα εδω και ζητησα συμβουλες. Τις επραξα και δεν ειδα διαφορα και οχι απο σφαλμα δικο μου οπως στην αρχη. Αλλα μαλλον ο παπαγαλος ηταν σε μεγαλη ηλικια σε αθλιες καταστασεις διαβιωσεις και ισως να μην εξημερωνοταν ποτε. Επειδη απο ατομα σαν εσενα δεν θελω καμια συμβουλη σε ευχαριστω για οτι μου ειπες και σε παρακαλω μην ξανασχοληθεις με τις αποριες μου. Ευχαριστώ και παλι

ianos, Το άλλο ποστ έχει τίτλο "απορίες για το πρώτο μου κοκατιλ". Σε αυτό διαβάζουμε αρχικά ότι είχε πολλά κοκατιλ και το τελευταίο έκανε πολλή φασαρία (το τελευταίο αυτού του ποστ είναι το πρώτο του άλλου) ενώ αργότερα διαβαζουμε ότι είναι αρχάριος στα κοκατιλ. Μάλλον φταίει το γεγονός ότι δεν καταλαβαινουμε ελληνικά όπως διαβάζουμε σε προηγούμενο σχόλιο. Τώρα για το αν κάνει κανείς κακό σε ένα πουλάκι όταν το επιστρέφει επειδή δεν του κάνει, η απάντηση είναι αρνητική. Κι εγώ μέχρι να επιλέξω το φόρεμα που μου ταιριάζει δοκιμάζω πολλά. Δυστυχώς ο καθένας αντιλαμβανεται διαφορετικά τις ευθύνες που του αναλογούν απέναντι σε μια ψυχούλα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το άλλο ποστ έχει τίτλο "απορίες για το πρώτο μου κοκατιλ". Σε αυτό διαβάζουμε αρχικά ότι είχε πολλά κοκατιλ και το τελευταίο έκανε πολλή φασαρία (το τελευταίο αυτού του ποστ είναι το πρώτο του άλλου) ενώ αργότερα διαβαζουμε ότι είναι αρχάριος στα κοκατιλ.
Ειχα 1 ζευγαρι κοκατιλ που μου ειχαν κανει δωρο πριν 8 χρονια.συγνωμη δεν ηξερα οτι επρεπε να μπω τοτε στο φορουμ και να ζητησω καμια γνωμη

επειδη απο ατομα σαν εσενα δεν θελω καμια συμβουλη
Δυστυχώς δεν μπορείς να επιλέξεις ποιος θα δίνει και ποιος όχι συμβουλές σε ένα χώρο δημόσιας συζήτησης, από τα μέλη του οποίου ζητάς βοήθεια.

Μάλιστα, κρίνοντας από τη συμπεριφορά σου σε αυτή τη συζήτηση, η οποία παρεμπιπτόντως απαγορεύεται μέσα σε αυτόν το χώρο, νομίζω ότι στην πραγματικότητα δεν θέλεις τη συμβουλή ή την άποψη κανενός.

Καλή συνέχεια.

Κατάσταση
Κλειστό.
Back