Βρέθηκε Βρέθηκε παπαγαλάκι στην οδό Δελφών στη Θεσσαλονίκη

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Dafnadi
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Dafnadi

PB New Member
Εγγραφή
2 Οκτ 2022
Μηνύματα
12
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Βρέθηκε παπαγαλάκι στην οδό Δελφών στην Θεσσαλονίκη στις 20/09. Δεν δίνω εδώ περαιτέρω πληροφορίες για λόγους ασφαλείας. Όποιος έχει χάσει παπαγαλάκι μπορεί να μου περιγράψει πως είναι η τι ράτσα.
 
Τυχερό το παπαγαλάκι που το βρήκατε και δεν κατάληξε σε καμιά κοιλιά αρπακτικού.
Επίσης πολύ συνετό εκ΄μέρους σας που δεν δίνετε πρόσθετες πληροφορίες, για να μην αρχίσουν οι ισχυρισμοί του τύπου δικό μου είναι ...με τη λογική αν πιάσει - έπιασε.
Στη θέση σας θα κοιτούσα τις επόμενες ημέρες στο https://www.parrotalert.com/, μήπως έχει δηλώσει κάποιος την απώλειά του, όπως επίσης και στο FB. Επιπρόσθετα θα έδινα το τηλέφωνό μου σε γειτονικά πετσοπ της περιοχής, χωρίς πρόσθετες λεπτομέρειες* και τέλος θα κοιτούσα μήπως και έχουν τοιχοκολληθεί αφίσες.
Κατά τα άλλα, για την περίπτωση που δεν γνωρίζετε τα βασικά του είδους ως προς την τροφή τουλάχιστον, δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο κάποια μείγματα κατάλληλα για το κάθε είδος

Τέλος να σας ενημερώσω ότι αν έχετε άλλο πτηνό στο σπίτι, καλό θα ήταν αυτό που βρήκατε να το κρατήσετε σε καραντίνα 40 ημερών, παρατηρώντας το για σημεία ασθένειας, σε δικό του χώρο ιδανικά και σε δικό του κλουβί φυσικά, χωρίς μάλιστα να μπερδέψετε τα σύνεργα του κλουβιού του με των άλλων, ώστε αν το πουλάκι έχει κάτι "κολλητικό" να μην το μεταδώσει.
 
Βρέθηκε παπαγαλάκι στην οδό Δελφών στην Θεσσαλονίκη στις 20/09.
Στα pet shop της περιοχής ίσως να υπάρχουν φωτογραφίες και στοιχεία για αυτό.
 
Βρέθηκε παπαγαλάκι στην οδό Δελφών στην Θεσσαλονίκη στις 20/09. Δεν δίνω εδώ περαιτέρω πληροφορίες για λόγους ασφαλείας. Όποιος έχει χάσει παπαγαλάκι μπορεί να μου περιγράψει πως είναι η τι ράτσα.
Καλημέρα μήπως είναι μπλε μπατζι;
 
@ianos Υπάρχει μια κυρία που το φιλοξενεί που ασχολήθηκε χρόνια με παπαγαλάκια και χάρηκε πολύ με την παρουσία του..θα το κρατήσει εκείνη εφόσον δεν υπάρξει κανένα σημάδι του ιδιοκτήτη.
 
Έχασα ένα γαλάζιο Ρίγκ-νεκ 6μηνων περίπου με μπλε κλειστό δαχτυλίδι στο δεξί του πόδι. Το τηλέφωνο μου είναι 6932893484 αν είναι αυτό το πουλάκι. Το έχασα στην περιοχή Φάληρο-Αρχαιολογικούς Μουσείου, στην οδό Κυπρου τον Σεπτέμβριο πο μας πέρασε. Από τότε τον ψάχνω. Είναι αρσενικό Νε άσπρο χρωματισμό γύρω γύρω στο λαιμό του. Αν τον βρήκατε ή τον δώσατε σε κάποιον άλλο σας παρακαλώ να με ενημερώσετε για να επιστραφεί. Προσφέρω και αμοιβή. Σας ευχαριστώ. Αν επικοινωνήσουμε και είναι αυτός, θα σας πω και τον αριθμό του δαχτυλιδιού που έχει στο πόδι του.
 
@ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ1 μακάρι να το βρεις Παναγιώτη.🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Για την ιστορία κ για τον αναγνώστη δεν είναι αυτό που βρήκε η Δάφνη καθώς αυτό βρέθηκε ένα χρόνο πριν χαθεί το ρινγκ νεκ του Παναγιώτη (έτσι αναφέρει στο lostandfound).
Πληροφόρησε το κ στο fb αν έχεις ή όποιος έχει. Μπράβο που δεν τα παρατάς. Ποτέ δεν ξέρεις.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Back
Top