George98
PB Known Member
αυτό σημαίνει πως μπορεί αν το είχε βρει και να το τάιζε εκεί που έπεσε... Το βρήκες κοντά στο σπίτι σου;Ειναι πολυ ταισμενο απο την μανα του ο προλοβος του ειναι γεματος
αυτό σημαίνει πως μπορεί αν το είχε βρει και να το τάιζε εκεί που έπεσε... Το βρήκες κοντά στο σπίτι σου;Ειναι πολυ ταισμενο απο την μανα του ο προλοβος του ειναι γεματος
Ίδια σκέψη είχα κι εγώ...αυτό σημαίνει πως μπορεί αν το είχε βρει και να το τάιζε εκεί που έπεσε...
Σωστή σκέψη αλλά με την ίδια σκέψη άφησα κι εγώ ένα ξεπεταγμένο δεκαοχτουράκι που ήταν σε μια γωνία και γυρίζοντας τον είδα βορά στα νύχια μιας καρακάξας. Γι' αυτό καλά έκανε και το πήρε.αυτό σημαίνει πως μπορεί αν το είχε βρει και να το τάιζε εκεί που έπεσε... Το βρήκες κοντά στο σπίτι σου;
Δεν είπα να μην το έπαιρνε... αλλά ίσος να βρει την φωλιά ή ένα προστατευμένο σημείο που θα μπορεί να το ταΐσει η μάνα τουΣωστή σκέψη αλλά με την ίδια σκέψη άφησα κι εγώ ένα ξεπεταγμένο δεκαοχτουράκι που ήταν σε μια γωνία και γυρίζοντας τον είδα βορά στα νύχια μιας καρακάξας. Γι' αυτό καλά έκανε και το πήρε.
Για δώσε εξηγήσεις κατανοητές Ηλία μου :)ενας αντρας πριν λιγο επεσε από μια φωλια εκει
Μπορείς να μας παραθέσεις το κείμενο που το γράφει;Δεν θα επικοινωνήσω με την ανιμα γιατι μπηκα στο σαιτ της και βρηκα ολες τις οδειγιες και γραφει ότι μπορεις να το μεγαλώσεις εσει.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας