@Elli από οτι βλέπω πρέπει να είναι μικρός κούκος. Νομίζω@pitsi13 Καλησπέρα. Είμαι η Μαρία. Είμαι νέα στο forum. Με μια φωτογραφία θα καταλάβω τι πουλάκι είναι και θα σου πω τι τρώει.ρ
Έχει λίγο κυρτό ράμφος. Ειναι μάλλον κούκος@Maria68 Καλησπέρα. καλως ηρθες στην παρεα μας! Η φωτογραφια ειναι στη πρωτη σελιδα του post
@Elli Εγώ που είχα βρει μια παπαδίτσα το οποίο είναι εντομοφαγο του έδινα μύγες αράχνες ακρίδες αλλά και φρούτα. Σκουλήκια είναι κύρια τροφή για πρωτεινες και έχουν σε pet shop ζωντανά. Εγώ παραγγέλνω online.@Elli τώρα λογικά αυτό θα τρώει έντομα. Πουλάν σε ειδικά πετ σοπ έντομα και σκουλήκια.
@Elli Εγώ που είχα βρει μια παπαδίτσα το οποίο είναι εντομοφαγο του έδινα μύγες αράχνες ακρίδες αλλά και φρούτα. Σκουλήκια είναι κύρια τροφή για πρωτεινες και έχουν σε pet shop ζωντανά. Εγώ παραγγέλνω online. Και αυγό βραστό τριμμένο τρώει άφοβα
Από την στιγμή που βρίσκεσαι στην Αθήνα, το πιο σωστό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις το συντομότερο δυνατό αύριο το πρωί με την ΑΝΙΜΑ έτσι ώστε να έχεις μια έγκυρη απάντηση για το τι πρέπει να γίνει με το πουλάκι.Δοκίμασα για ασπραδι που έγραφε αλλά δεν έφαγε αύριο θα δοκιμάσω ότι υπάρχει μήπως φάει. Νερακι πίνει όμως
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας