Φροντίδα Βρήκα πουλάκι στο μπαλκόνι και δεν ξέρω τι να κάνω

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης pitsi13
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@pitsi13 Καλησπέρα. Είμαι η Μαρία. Είμαι νέα στο forum. Με μια φωτογραφία θα καταλάβω τι πουλάκι είναι και θα σου πω τι τρώει.ρ
@Elli από οτι βλέπω πρέπει να είναι μικρός κούκος. Νομίζω
@Maria68 Καλησπέρα. καλως ηρθες στην παρεα μας! Η φωτογραφια ειναι στη πρωτη σελιδα του post 😁
Έχει λίγο κυρτό ράμφος. Ειναι μάλλον κούκος
 
Τι όμορφο, όλο κεφάλι και φτερά ειναι το μικρούλι. Λογικά επεσε στο μπαλκόνι σε καποια απ τις πρώτες του πτήσεις. Το να μην περπατάει να μην σας ανησυχήσει, είναι απόλυτα φυσιολογικό για σταχτάρα, περνάνε σχεδον ολη τους τη ζωή στον αέρα χωρις να πατάνε καθολου κάτω, αν βρεθούν στο έδαφος συχνά δυσκολεύονται να απογειωθουν. Ναι κατι πρωτεϊνούχο, όχι ψωμί, εντομοφαγα είναι. Είναι σωστή ιδεα να τοποθετηθεί στο μπαλκόνι, καλέστε όμως έτσι και αλλιώς να σας πουν.
 
@Maria68 πριν λιγη ωρα το βρηκε το παλικαρι ομως.. Εντομα που θα βρει;
[automerge]1593988735[/automerge]
@myr Στο μπαλκονι δεν μπορει λεει γιατι εχει σκυλακι!Λογικα θα παρει αυριο τηλεφωνο στους ειδικους 😁
 
@Elli τώρα λογικά αυτό θα τρώει έντομα. Πουλάν σε ειδικά πετ σοπ έντομα και σκουλήκια.
@Elli Εγώ που είχα βρει μια παπαδίτσα το οποίο είναι εντομοφαγο του έδινα μύγες αράχνες ακρίδες αλλά και φρούτα. Σκουλήκια είναι κύρια τροφή για πρωτεινες και έχουν σε pet shop ζωντανά. Εγώ παραγγέλνω online.
[automerge]1593989090[/automerge]
@Elli Εγώ που είχα βρει μια παπαδίτσα το οποίο είναι εντομοφαγο του έδινα μύγες αράχνες ακρίδες αλλά και φρούτα. Σκουλήκια είναι κύρια τροφή για πρωτεινες και έχουν σε pet shop ζωντανά. Εγώ παραγγέλνω online. Και αυγό βραστό τριμμένο τρώει άφοβα
 
Δοκίμασα για ασπραδι που έγραφε αλλά δεν έφαγε αύριο θα δοκιμάσω ότι υπάρχει μήπως φάει. Νερακι πίνει όμως
Από την στιγμή που βρίσκεσαι στην Αθήνα, το πιο σωστό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις το συντομότερο δυνατό αύριο το πρωί με την ΑΝΙΜΑ έτσι ώστε να έχεις μια έγκυρη απάντηση για το τι πρέπει να γίνει με το πουλάκι.
 
Back
Top