Πλησίασα λίγο και είδα ότι το πουλάκι είχε ένα πόδι! Το άλλο ήταν σαν ακρωτηριασμενο! Έλειπε το κάτω μέρος! Πιάστηκε η καρδιά μου! Ωστόσο πέταξε στο δέντρο απέναντι! Μπορεί να επιβιώσει έτσι βρε παιδιά;
Αν δεν έχεις αποχή χρησιμοποίησε βαποριζατέρ που από μακρυά με ψιλά σταγονίδια θα το βρέξεις σταδιακα. Πρέπει να γίνει όμως μούσκεμα εντελώς πριν προσπαθήσεις να το πιάσεις.
Ειρήνη μου και δύο πόδια να είχε δεν θα μπορούσε να επιβιώσει έξω, οπότε ακολούθησε τις συμβουλές του κυρίου Γιάννη για να το πιάσεις. Βάλε στο μπαλκόνι ήχους από αλλα καναρίνια και σπορακια μήπως και ξαναέρθει.
Έβαλα σποράκια εκεί που τσιμπουσε.. Σε εκείνο το σημείο έρχονται συνέχεια πουλάκια λόγω του χώματος υποθέτω με τις φύτρες! Τα δέντρα ακριβώς απέναντι μας είναι γεμάτα πουλιά γιατί η όλη έκταση εδώ γύρω έχει κάτι σαν δάσος!
Ναι εγώ το έβλεπα να τριγυρνάει εκεί και να τσιμπάει τις φύτρες και με το που έκανα ένα βήμα πέταξε στο δέντρο απεναντι! Βέβαια απέναντι έχει έλατα μαζεμένα και δε βλέπω τίποτα!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.