Ασθένειες Γαλιαντρα με πτεροροια

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης dmpatanis
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Κατάσταση
Κλειστό.

dmpatanis

PB New Member
Εγγραφή
14 Οκτ 2008
Μηνύματα
43
Πόλη
Βόλος
Εχω μια Γαλιαντρα η οποια βγαζει συνεχεια ακομη και τωρα φτερα, κοιταξτε ουρα και κεφαλη.
Πρεπει να βγαζει η οχι;
Τι να κανω;
Ευχαριστω.
 

Συνημμένα

  • IMG694.webp
    IMG694.webp
    14,4 KB · Προβολές: 70
  • IMG695.webp
    IMG695.webp
    22,9 KB · Προβολές: 72
Τι είδους γαλιάντρα είναι; Πώς βρέθηκε στα χέρια σου; Ο εκτροφέας της ποιος είναι; Τα στοιχεία στο δαχτυλίδι που βρίσκεται στο πόδι της, τι γράφουν;
 
Που την βρήκες την γαλιάντρα; Δεν αντέχει στο κλουβί, το αναφέρει σαφώς και στο άρθρο https://community.petbirds.gr/threads/Γαλιάντρα-melanocorypha-calandra.1374/ γι αυτό μαδάει. Η πτερόρροια είναι ένδειξη στρεςς. Σιγά-σιγά δυστυχώς το στρες θα οδηγήσει και σε ασθένεια και θα χάσει την ζωή της.
 
Αν επρόκειτο για πτηνό "ελευθέρας εκτροφής" τότε το μάδημα οφείλεται στην ακατάπαυστη επιθυμία της να ελευθερωθεί, να επιστρέψει στο φυσικό της περιβάλλον.
Στην ενάντια περίπτωση, επρόκειτο για ένα παραμελημένο πουλί εκτροφής.
Τη κατάσταση αυτή θα έλεγα ότι το πρώτο σενάριο την αντικατοπτρίζει.
Λίγες πληροφορίες για τη προέλευσή της θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες.
 
Μου την παρεδωσε ενας γνωστος μου ο οποιος εφυγε για εξωτερικο και επειδη ξερει οτι μου αρεσουν τα πτηνα, ειχα και εχω καναρινια, μου την εδωσε. Δεν φοβαται και φαινεται ησυχη. Πολλες φορες τις δινω σπορια και τα τρωει απο το χερι μου.
Την εχω 4 μηνες αλλα μονο κατι σαν κραξιμο βγαζει δεν τραγουδα και μαδαει.
 
Το φόρουμ προορίζεται για πτηνά εκτροφής. Το πρόβλημα των αιχμαλωτισμένων πουλιών είναι η αιχμαλωσία τους. Η λύση του προβλήματος μπορεί να είναι η επανένταξή τους στο φυσικό περιβάλλον. Ξεκίνησε τη διαδικασία διαβάζοντας αυτό το θέμα και ακολούθησε επίσης τους συνδέσμους που οδηγούν σε αυτούς που είναι αρμόδιοι για να σε κατευθύνουν στα υπόλοιπα.
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top