Αναπαραγωγή Γιατί δεν αναπαράγονται τα cockatiel μου;

υπολοιπες
 

Συνημμένα

  • 5.webp
    5.webp
    17,9 KB · Προβολές: 63
  • 6.webp
    6.webp
    20,8 KB · Προβολές: 63
  • 7.webp
    7.webp
    17 KB · Προβολές: 56
  • 8.webp
    8.webp
    18,6 KB · Προβολές: 66
  • 9.webp
    9.webp
    15,6 KB · Προβολές: 60
  • 10.webp
    10.webp
    14,4 KB · Προβολές: 64
  • 11.webp
    11.webp
    16,6 KB · Προβολές: 60
  • 12.webp
    12.webp
    14,6 KB · Προβολές: 61
Το pied εφόσον μας είπες οτι τραγουδάει είναι αρσενικό απο το χρώμα οπως είπα και εγω και η Μαριλένα @Marilenaki τα pied πουλιά δεν δείχνουν απο το χρώμα το φύλο όπως οι περισσότερες μεταλλάξεις (normal gray, whiteface, pastel, pearl ...)
 
Επισης ξεχασα να σας πω οτι μερικες φορες μαλωνουν οχι να σκοτωσει το ενα το αλλο αλλα ανοιγουν το ραμφος τους παρα πολυ και τα συγρουουν. Αν τελικα ειναι οντως 2 αρσενικα θα βγαζει πολυ νοημα
 
Ηταν πολυ αγριο στην αρχη και μετα το εφτασα να βορει να τρωει απο το χερι μου οχι κανονικη τρογη αυτο το φυτο με τα βαλακια που τρελενεται. Με το φαγητο ειναι τρελαμενος! Εκπαισευεται πολυ ευκολα! Αρα μαλλον θα εκπεδευσω εναν απο τους δυο και του αλλου θα του παρω γυναικα μαλλον το normal θα εκπαιδευσω
 
και ναι το πουλι τωρα βγαζει μασκα! Πανε τα στοιχηματα και για αλλη μια φορα ο πετσοπας δεν ειχε ιδεα και το πουλι δεν ειναι 1.5 χρονων και δεν ειναι θηλυκο!

Βασιλη τα κοκατιλ ειναι κοινωνικα πουλια και 2 αρσενικα μπορει να δινουν "φιλακια" και να μαλωνουν γιατι παιζει θεμα κυριαρχιας στο κλουβι (οσο πιο μικρο κλουβι τοσο πιο μεγαλη καυγαδες). Βγαλε το συντομοτερο τη φωλια απο μεσα γιατι δεν εχει νοημα και μπορει να προκαλει νευρικοτητα στα πουλια σου.
 
Γιατι μπαινουν ομως στην φωλια

και ξερεις να μου συστησεις εναν εκτροφεα που να εχει καλα cockatiel θηλυκο ενηλικο συγκεκριμενα και καλα πουλια budgie για να γινουν ζευγαρι με γεννες. Και επισης θελω συμβουλες σου για να φτιαξω με βασει τα δεδομενα που βλεπεις ενα ζευγαρι cockatiel kai ena budgie (δηλαδη ουσιαστικα πιο απο τα δυο αρσενικα να κρατησω για να κανει ζευγαρι και πιο να εξημερωσω, εναν καλο εκτροφεα απο οτι εχω καταλαβει και εσυ εκτρεφεις και να μου πεις step by step για να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα ( να αναπαραξω παπαγαλους)
 
μπαινουν στη φωλια ισως για να κρυφτουν απο εσενα κατι σαν κρυψωνα ή απο περιεργεια ή γιατι μπορει να εχου πυρωσει και να θελουν να φτιαξουν τη φωλια (τα αρσενικα πρωτα μπαινουν στη φωλια πριν απο τα θηλυκα για να την τακτοποιησουν εσωτερικα).
Μπορεις στο φορουμ να βαλεις καποια ανταλλαγη ισως που να ζητας θηλυκο και να δωσεις καποιο απο τα 2 αρσενικα σου.
Οταν θα παρεις το θηλυκο
1. κρατας καραντινα
2. Δεν ενωνεις αμεσως τα πουλια αλλα βαζεις κλουβια διπλα διπλα να γνωριστουν
3. Βαζεις τα πουλια μαζι σε μεγαλο κλουβι και παρατηρεις τις αντιδρασεις τους
4. 1 μηνα τουλαχιστον πριν ανεβασεις φωλια ενισχυεις τη διατροφη τους
5. Βαζεις φωλια, παρατηρεις και ελεγχεις
 
πιο απο τα δυο μου προτεινεισ να ανταλαξω;
και πες μου αν εχεις κανενα γνωστο καλο εκτροφεα για budgie να φτιαξω ενα ζευγαρακι! Εσυ ενηλικο θηλυκο δεν εχεις;
 
TO τεστ dna ειναι εγκυρο; η σου παιρνουν τα λεφτα και σου λενε οτι να ειναι γιατι και εμενα οπως ειδα και στο post του κοκατιλοπουλου 5 ευρω μου φαινονται λιγα. Εχετε παραδειγματα που να σας επιβεβαιωσαν οτι τα αποτλεσματα ειναι εγκυρα
?
 
Όχι ακόμη αλλά θα του κάνω. Απλά για να είμαι σίγουρος 100%.
Όχι γιατί έχω ακόμη απωρεία.
Επίσης θέλω να μάθω και την ηλικία του.👍
IMG_1392.webp
 
Back
Top