Αναπαραγωγή Γιατί η κανάρα δεν έχει κάνει αυγό;

Ανοιγμα με->office->Συμπιεση εικονας->επιλεγεις ιστοσελιδες->κανεις save->την ανεβαζεις. Δουλευει με τα περισσοτερα προγραμματα φωτογραφιας.

εχω προσπα9ησει να βαλω φοτο αλλα δν μπορω γιατι ειναι πολυ μεγαλη και οταν την κοβω με το πργραμμα που μου στειλατε σε προηγουμενο μνμ ακομα δν μπορω μου λεει οτι ειναι μεγαλη και στο μικροτερο μεγε8ος
Ακολούθησε τις εδώ οδηγίες petbirds.gr/community/threads/Επισύναψη-αρχείου-σε-Μήνυμα.9996/

Ο φιλος δεν μπορει να ανεβασει τις φωτογραφιες οποτε τις ανεβαζω εγω.
Η καναρα του birdman
image1(1).webp image1.webp

Χιλια ευχαροστω μυρα... Να σαι καλα κανε και κανα σχολιο να δω την αποψη σου

• Like
Αντιδράσεις: Myra
Απο κοιλιες δεν το κατεχω καθολου να πω τη γνωμη μου... Πρησμενη ειναι το μονο που διακρινω.

Για το κεφαλι δεν πιστευω οτι θα βγουν στην επομενη πτερορροια, δεν ξερω μου φαινεται χαλια το κεφαλακι της.

Οι μονες επισημανσεις ειναι για τις πατηθρες, προτιμησε τις στρογγυλες για να κλεινουν καλα τα δαχτυλα της. Και για το κιτρινο σκευασμα, αν ειναι η χυμα βαφτισμενη "αυγοτροφη-βιταμινη" αφαιρεσε την.

Τις πατηθρες τς αλλαξα κ για την αυγοτροφη θα την αφαιρεσω... Παντως επειδη την εχω παει σε πτηνιατρο μ ειπε πως δν επηρεαζεται η αναπαραγωγη της λογω ελειψης τριχωματος!

• Like
Χωρις να θελω να εναντιωθω ή να το παιξω γιατρος... Την επηρρεαζει. Για ποιο λογο εμεινε κουρουπα; Εχει ψειρες; Εχει καποια ασθενεια; Εχει πτερορροια; Αν εχει κατι απο αυτα, πολυ αμφιβαλλω οτι ειναι καλα καλα το πουλακι.

Ο φιλος δεν μπορει να ανεβασει τις φωτογραφιες οποτε τις ανεβαζω εγω.
Η καναρα του birdman
View attachment 33306 View attachment 33307
Να μας πεις που ζει αυτό το πουλί... συνθήκες και ότι άλλο κρίνεις πως θα βοηθήσει...
Ακόμη το ιστορικό υγείας του, της αναπαραγωγής του, την ηλικία του κλπ.

• Like
Εικονα τωρα εχετε. Ο birdman (ακομα δεν εχει βαλει ονομα στο προφιλ του...) ισχυριζεται πως ειναι πολυ πυρωμενη, πολυ πρησμενη και καθεται συνεχεια στη φωλια αλλα δεν κανει αυγο.

Εγω τα χω χαμενα.

Εγω τα χω χαμενα.
Να βοηθήσεις να μην τα χάσουμε κι εμείς...
Να του πεις ότι το πτηνό πρέπει να βγει εκτός από κάθε εκτροφική δραστηριότητα...
Καραντίνα ανάκαμψης για δύο τρεις μήνες... και αν τα καταφέρει...

• Like
Γιάννη @misalouris είναι μέλος το παιδί, τις φωτογραφίες δεν μπορούσε να ανεβάσει.
Μπορείτε να πείτε συγκεκριμένα τι νομίζετε πως μπορεί να γίνει για να συνέλθει το πουλάκι;

• Like
Εδω ειναι δεν χρειαζεται να του πω εγω προσωπικα κατι 😕 Απλα διευκολυνα για το ανεβασμα των φωτογραφιων...

Θα εξαντληθει να μεγαλωσει τα αυγα δηλαδη; Εγω τι κανω σε αυτη την περιπτωση; 😱

Γιάννη @misalouris είναι μέλος το παιδί, τις φωτογραφίες δεν μπορούσε να ανεβάσει.
Μπορείτε να πείτε συγκεκριμένα τι νομίζετε πως μπορεί να γίνει για να συνέλθει το πουλάκι;
Το γνωρίζω Μαρία... υπέθεσα πως μιλούσε με τη Μιράντα.
Το πουλί έχει σοβαρά προβλήματα μέσα σ' αυτά και αβιταμίνωσης...
Πιθανόν να χρειαστεί πολύ καλή τροφοδοσία (δείχνει πως λείπουν από το σιτηρέσιό του βασικά στοιχεία) χρειάζεται ίσως περισσότερο ήλιο, πολύ καλή καθαριότητα με τακτικές αλλαγές στον εξοπλισμό διαβίωσης και απολύμανση του χώρου του.
Αν δεν απαντηθούν όλα όσα ρώτησα στο 58 όπως επίσης πόσο χρονικό διάστημα είναι έτσι ίσως να μη μπορέσουμε να του δώσουμε τη βοήθεια που πρέπει...
Ακόμη μια κοντινή φωτογραφία της περιοχής του σβέρκου θα μας έδινε κάποιες πληροφορίες...

Εγώ έχω αντικρίσει 2 φορές καλαφρές κανάρες. Η πρώτη κανάρα που είχα, τότε που ήμουν 14 και δεν ήξερα που πάνε τα 4, έκανε συνεχώς φωλιές και αυγά και κόλλησε μαύρη ψείρα και καράφλιασε. Κάθε μέρα της έριχνα πίνεξ, και μετά το καλοκαίρι με την πτερόροια ξαναγέμισε το κεφαλάκι της. Η δεύτερη φορά ήταν η κανάρα του θείου μου που όλο γεννούσε φωλιές και αυγά και εκείνος την άφηνε χωρίς να κάνει κάτι για να την σταματήσει. Ήταν έτσι ακριβώς όπως η κανάρα του Birdman.. Ποτέ δεν έβγαλε φτεράκια.. Κι γω πιστεύω πως είναι από ελλειπή διατροφή ή αβιταμίνωση. Καλό θα ήταν να μην πάρει τα αυγά αυτό το πουλάκι.. Ίσως να μην μπορέσει να ανταπεξέλθει στην τόση κούραση... Ας γίνει πρώτα καλά και μετά βλέπουμε..

Και το ονομα αυτου.. Κυριακος. Βαλε το παιδι μου στο προφιλ σου να σε προσφωνουμε.

Επειδη πανω απο ολα ειμαστε φιλοζωοι αποφασισα να την χωρισω και να την βαλω μονη της σε αλλο κλουβι με σωστη διατροφη. Αφησα μονο του τον καναρο για 3 μερες και μετα του πηρα μια θηλυκια timrado και τωρα ειναι στην ζευγαρωστρα μαζι και κραζουν ολη την ωρα..

Back