Athinag
PB New Member
το ξερω αυτο, εδω το εχω διαβασει κιολας. Δεν το ξανακανε αυτο ποτε, οσο εκανε μπανιο. απλα ηθελε να κανει μουτρα :)
Αυτό μπορεί να είναι και δείγμα ασθένειας.. Το ότι έχει φουσκωμένο φτέρωμα, δεν σημαίνει ότι έγινε χοντρούλης.. Το αν τα καναρίνια είναι αδύνατα ή χοντρά, φαίνεται μόνο από κάτω. Στην κοιλίτσα τους.καθεται λιγακι φουσκωμένο γενικότερα. Βασικά μπορεί να εγίνε λιγάκι χοντρούλης...
Εγώ τα έχω μόνιμα έξω. Όταν δεν φυσάει πρωί ή μεσημέρι τους βάζω μπάνιο ακόμα και τώρα τον χειμώνα! Παπάκια γίνονται τα γλυκά μου ακόμα και κρύο να κάνει! Απλά το χειμώνα καλύτερα πρωί, έτσι ώστε μέχρι να νυχτώσει να έχουν στεγνώσει για τα καλά!Και κάτι ακόμα, με το μπάνιο τι γίνεται; χρειάζεται;
Τι καινούργιους σπόρους του έβαλες;έβαλα καινουριους σπορους
Τι ώρα ξυπνάει και τι ώρα κοιμάται;το άφησα τωρα να κοιμηθει λιγο...
Αθηνα μου για μια μέρα δωστου μόνο σποράκια και μετά βγάλε φώτο τις κουτσουλιές!Οι κουτσουλιες του νομιζω πως ειναι καπως νερουλες.. Θα ανεβασω φωτο οταν παω σπίτι
Αν τιμαει το αυγό και του αρέσει εγώ σ αυτή τη φάση που είναι αδύνατος θα του έβαζα κάθε μέρα! Μισό αυγό κάθε μέρα και οσο φάει! Για να δυναμωσει!Το αυγο μια φορα την βδομαδα το ενα τεταρτο ή παραπανω;
Εγώ κάθε μέρα θα έδινα. Και βιταμίνες και αυγό.. Του αρέσει το αυγό; Βιταμίνες δώσε για 7 μέρες, όχι παραπάνω!Το αυγο και οι βιταμινες στο νερο καθε μερα; Ταυτόχρονα; Για ποσο καιρό?
Όλες κάνουν! Εγώ προσωπικά παίρνω τις feri-vit.Ποιες βιταμινες να παρω; Καποιες συγκεκριμένα;
Οι οδηγίες των βιταμινών τι γράφουν Αθηνά μου;αρα εγω θα δωσω για μια βδομάδα και μετα περιμενω μια βδομάδα διαλειμα και ξαναδινω για μια ακομα φορα εφτα μερες ή περισσότερες;
Δώστου για 7 μέρες και βλέπεις πως θα πάει. Αν είναι πολύ καλά δε χρειάζεται να επιβαρύνεις άλλο το συκώτι του!Διαλυστε 5 σταγόνες σε 100ml νερό για 5-7 συνςχεις μερες. Επανέλαβετε τη χρηση μετα απο 7 ημέρες. Συνίσταται καθημερινη ανανέωση του νερου
Δοκίμασε με αυτό Αθηνά picresize.comΔεν μπορω να ανεβασω φωτογραφία απο τις κουτσουλιες...η καμερα ειναι υψηλης αναλυσης και οι φωτογραφιες βγαινουν πολυ μεγαλες σε μεγεθος. Για να μικραίνουν κανω περικοπη αλλα δεν φαίνεται τιποτα...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας