Πρώτες μέρες; Κανονικά θα πρέπει να μιλάμε για τις πρώτες ώρες... Διαφορετικά δεν υπάρχει κανένα όφελος παρά μόνο ζημιά στην υγεία του πουλιού.Εχω και μια απορια με τις βιταμινες. Δυστυχως δεν εχω την δυνατοτητα να τις αλλαζω καθε φορα το πρωι, οπότε μερικες φορες αλλαζω το νερο το μεσημερι. Χθες και σημερα παρατηρησα πως το νερο (απο το πρωι) θολωνει. Τις πρωτες μερες ηταν παντα αυτο το εντονο κιτρινο. Γιατι συμβαινει αυτο;
Δεν ειναι θολό το μεσημερι που γυρναω. Ειναι απο το πρωι που ξυπναω και το βλεπω. Τις πρωτες φορες δεν ηταν ετσι το πρωι..Ίσως η διαφοροποίηση του χρώματος να έχει να κάνει με το μεγάλο (μεγαλύτερο από το κανονικό) χρόνο παραμονής στην ποτίστρα.
Δηλαδη; Τωρα εχω σταματησει να δινω τα υπολοιπα... Δινω μονο αυγο, σπορους, βιταμινες στο νερο. Χθες ξεκινησα να δινω λιγο λαχανικα, και σημερα θα δωσω πιπερια κοκκινη σκετηΑν και 'γω είμαι της άποψης... Πως η καλή, προσεγμένη και με ποικιλία διατροφή... Δεν έχει καμία ανάγκη αυτά τα "βοηθήματα.
, δεν το καταλαβα αυτο...Πρώτες μέρες; Κανονικά θα πρέπει να μιλάμε για τις πρώτες ώρες... Διαφορετικά δεν υπάρχει κανένα όφελος παρά μόνο ζημιά στην υγεία του πουλιού.
Με όλα αυτά που θα δώσεις και ίσως και μερικά ακόμη όπως χορταρικά εποχή, μπρόκολο κλπ... Δε νομίζω πως χρειάζονται περισσότερα.... Δινω μονο αυγο, σπορους, βιταμινες στο νερο. Χθες ξεκινησα να δινω λιγο λαχανικα, και σημερα θα δωσω πιπερια κοκκινη σκετη.
, δεν το καταλαβα αυτο...
ποσο πρεπει να μενουν δηλαδη;Αν μείνουν στην ποτίστρα κάποιες ώρες παραπάνω χάνουν την δυνατότητα βοήθεια προς το πουλί
Την ποτηστρα την καθαρίζω καθε φορα και οντως χθες και σημερα ειχα βρει στον πατο "βρωμιά" κιτρινη. Τις αλλες φορες δεν ειχε παρολο που καθησε την ιδια ωρα περίπου.Η ποτίστρα πλένεται καλά κάθε μέρα;Χρησιμοποιείς ακριβώς την ίδια δοσολογία στο νερό; Πιθανότατα όσο περνάει η ώρα να "κάθεται" η ουσία και γι' αυτό να μην έχεις αυτό το έντονο κίτρινο χρώμα. Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά καμιά φορά όταν έχει πίεση το νερό γίνεται θολό απο μόνο του.
Εγώ απλά επικεντρώθηκα στο θέμα της θολούραςΤο να μην είναι και ιδιαίτερα απαραίτητα... αν η διατροφή είναι σωστή, πλήρης και ισορροπημένη, παίζει σαν σενάριο;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας