Ο λόγος ο οποίος Θέλω να δώσω το ringneck δεν είναι επειδή το βαρέθηκα η επειδή δεν τον αγαπώ Ποια αλλά επειδή υποφέρει μαζί μου και θέλω να του χαρίσω μια ποιο καλή ζωή την οποία ζωή δεν θα την βρει μαζί μου. Ο λόγος ο οποίος Θέλω να πάρω άλλο Ποιο μικρό είναι γιατί μου είπε ένας εκπαιδευτής που είναι και στο you tube ότι τα ringneck είναι φοβερά πουλιά εάν σε μάθουν από πολύ μικρό γιατί θα σε έχουν σαν γονιό τουςΜας τα χαλας τωρα Γιωργο
Παιδια εδω θαμασται κ τα ιδια θα λεμε κ θα λεμε. Γιαυτο εδωσα την ιδεα να τον δωσει κ να αφοσιωθει στο κοκατιλ!
Να ξέρεις ότι το ίδιο μπορεί να γίνει και μ αυτό που έχεις ήδη... Απλά θέλει λιιιγο χρόνο παραπάνω. Αν είναι καλοβολο πουλάκι, μη το δίνεις για να πάρεις άλλο. Έχουν και χαρακτήρες. Μπορεί το καινούργιο να σου βγει διαολάκι :)Ο λόγος ο οποίος Θέλω να δώσω το ringneck δεν είναι επειδή το βαρέθηκα η επειδή δεν τον αγαπώ Ποια αλλά επειδή υποφέρει μαζί μου και θέλω να του χαρίσω μια ποιο καλή ζωή την οποία ζωή δεν θα την βρει μαζί μου. Ο λόγος ο οποίος Θέλω να πάρω άλλο Ποιο μικρό είναι γιατί μου είπε ένας εκπαιδευτής που είναι και στο you tube ότι τα ringneck είναι φοβερά πουλιά εάν σε μάθουν από πολύ μικρό γιατί θα σε έχουν σαν γονιό τους
Άκου Γιώργο... Θεωρώ ότι επηρεάζεται από ότι κ όποιον ακούς... Προσπάθησε λίγο τώρα που θα έχεις τον χρόνο και αν δεις ότι δεν τα καταφέρνεις τότε δωσε το! Πάντα φιλικά...όμως κάνε μια προσπάθεια. Είναι κρίμα ρωτά απορίες, βρες κάποιον από εδώ να σου λέει τα βήματα που θα κάνεις χωρίς πίεση και με υπομονή είμαι σίγουρη πως θα πεις αργότερα ότι τελικά είχες κάνει λάθος για τον τρόπο που σκέφτηκες... Ούτε καν προσπάθησες. εκτός αν βαρέθηκες, αυτό μου δείχνεις...Ο λόγος ο οποίος Θέλω να δώσω το ringneck δεν είναι επειδή το βαρέθηκα η επειδή δεν τον αγαπώ Ποια αλλά επειδή υποφέρει μαζί μου και θέλω να του χαρίσω μια ποιο καλή ζωή την οποία ζωή δεν θα την βρει μαζί μου. Ο λόγος ο οποίος Θέλω να πάρω άλλο Ποιο μικρό είναι γιατί μου είπε ένας εκπαιδευτής που είναι και στο you tube ότι τα ringneck είναι φοβερά πουλιά εάν σε μάθουν από πολύ μικρό γιατί θα σε έχουν σαν γονιό τους
Από τη στιγμή που δεν θεωρείς ότι μπορείς να προσφέρεις μια καλή ζωή σε αυτό, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα μπορείς να το κάνεις με ένα άλλο πουλάκι; Σημασία δεν έχει αν ο παπαγάλος που θα πάρουμε είναι άγριος ή ήμερος. Όταν ασχοληθούμε υπεύθυνα και με σεβασμό και αγάπη όλα τα ζώα -πτηνα αργά ή γρήγορα μας εμπιστεύονται. Δώσε το ringneck αν το έχεις πάρει απόφαση αλλά μην πάρεις άλλο παπαγάλο. Πάρε το κοκατιλακι μέσα και ασχολησου μαζί του. Ένα ταισμενο με κρέμα πουλάκι, υποφέρει μόνο του στο μπαλκόνι.Ο λόγος ο οποίος Θέλω να δώσω το ringneck δεν είναι επειδή το βαρέθηκα η επειδή δεν τον αγαπώ Ποια αλλά επειδή υποφέρει μαζί μου και θέλω να του χαρίσω μια ποιο καλή ζωή την οποία ζωή δεν θα την βρει μαζί μου. Ο λόγος ο οποίος Θέλω να πάρω άλλο Ποιο μικρό είναι γιατί μου είπε ένας εκπαιδευτής που είναι και στο you tube ότι τα ringneck είναι φοβερά πουλιά εάν σε μάθουν από πολύ μικρό γιατί θα σε έχουν σαν γονιό τους
Ναι το πήρα απο έναν εκτροφέα στην Αθήνα θες το όνομα του εκτροφέαΕγω Γιωργο πιστευω οτι το πουλακι ηταν αγριο η τέλος παντων ταισμενο με κρεμα αλλα μεγαλυτερης ηλικιας που ειχε αγριεψει
Απο που το πηρες θυμασαι;
Όχι δεν θυμάμαι περιοχή γιατί αυτός μας τον έφερεΝαι αν θες κ περιοχη
Απο χρυση ευκαρια τον βρηκες;
Αρχικά αυτός από τον οποίο τον πήρα λέγετε xristos dimas μου είπε ότι ήταν ταισμενο με κρέμα αλλά μου είπε επίσης ότι ήταν αγριο αλλά εγώ νόμιζα ότι για να είναι ταισμενο με κρέμα θα είναι και ήμερο για αυτό το πήραΝαι @ζιζι το ειχε αναφερει οτι το πηρε μηνων και ηρεμο
Ας μαθουμε πρωτα απο ποιον, ισως τον εχουμε ακουστά!
Αυτην ακριβως την απαντηση ηθελα, εκει πηγε το μυαλο μου απο αλλα περιστατικα!Αρχικά αυτός από τον οποίο τον πήρα λέγετε xristos dimas μου είπε ότι ήταν ταισμενο με κρέμα αλλά μου είπε επίσης ότι ήταν αγριο αλλά εγώ νόμιζα ότι για να είναι ταισμενο με κρέμα θα είναι και ήμερο για αυτό το πήρα
Μου είπε επίσης ότι θα με συνήθιζε γρήγορα εάν το φροντίζα κάτι το οποίο δεν έγινεΑυτην ακριβως την απαντηση ηθελα, εκει πηγε το μυαλο μου απο αλλα περιστατικα!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας