Ασφαλώς σε μένα δείχνουν καλύτερα... αν δεν υπήρχε το κίτρινο στα ούρα... αλλά κάνε υπομονή... κάποιοι γνωρίζουν καλύτερα και θα σου πουν περισσότερα.
Οπότε τη θεραπεία θα πρέπει να του κάνω και γενικά ποιες ενέργειες είναι σωστές να γίνουν από εδώ και έπειτα;Για όσες φόρες ασχολείται με το ράμφος του με την αμάρα, στην αρχή ποιο συχνά, εάν δεν του κάνεις θεραπεία σε ένα με δυο μήνες θα το χάσεις το πουλί.

Μου φαίνεται η αμάρα του πως κάτι έχει... σαν να υπάρχει θέμα - πρόβλημα επιδερμικό... ή δεν βλέπω καλά και αυτό που βλέπω προέρχεται από τις εκκρίσεις του;Καλήμερα και χρόνια πολλά,
Δυστυχώς αυτή είναι η καλύτερη φωτογραφία που κατάφερα να τραβήξω μιας και δεν ήθελα να ταλαιπωρήσω το καναρίνι μου λόγο απειρίας στο να το κρατώ(έχω χάσει θηλυκό παλιότερα προσπαθώντας να του κόψω τα νυχιά και είχα πάθει σοκ βασικά)
Να του κάνω εξετάσεις αλλά που; Μένω Χαλκίδα.Αν κάποιος μπορεί ας μου πει πως να πορευτώ από εδώ και πέρα.
View attachment 32015
Ξερά τα έβαλες ή χλωρά;Θεωρησα οτι θα βοηθησουν η τσουκνιδα, το θυμαρι και η ρίγανη.
Βασικα οσο περισσότερο το ψαχνω τοσο πιο πολυ μπερδεύομαι.Ολα τα χορταρικα εχουν αρκετη ποσοτητα νερου και ετσι κ αλλιως θα ειναι πιο "νερουλες" οι κουτσουλιες. Γνωμη μου ειναι να δωσεις μονο σπορακια. Περιμενε και καποιον πιο εμπειρο βεβαια..
Θοδωρή έδωσες ΜΟΝΟ τσουκνίδα, θυμάρι και ρίγανη ή τα έδωσες μαζί και με την τροφή του (σποράκια); Μπερδεύτηκα..δεν του έχω δώσει τίποτα άλλο εκτός από τσουκνίδα προχτές και 2 ήμερες συνεχόμενα θυμάρι και ρίγανη,
Εννοείται ότι αυτά που σου λέω είναι σε μικρές ποσότητες στην αυγοθήκη του, τα σποράκια κανονικά στη ταΐστρα απλός εχθές έβαλα και λίγα σποράκια στη ρίγανη με το θυμάρι. Ελπίζω σήμερα που του έβαλα όπως κάθε μέρα νέο χαρτί στο πάτο του κλούβιου να δω πράγματα φυσιολογικά. Βέβαια το πρωί φεύγοντας το καναρίνι είχε διάθεση να κελαηδήσει μιας και άκουγε και ένα αηδόνι στα πέριξ να ντύνει μελωδικά ένα βροχερό πρωινό.Θοδωρή έδωσες ΜΟΝΟ τσουκνίδα, θυμάρι και ρίγανη ή τα έδωσες μαζί και με την τροφή του (σποράκια); Μπερδεύτηκα..
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας