Οι balcanica που είχε ο Νίκος στην εκτροφή του, βρίσκονται εδώ https://community.petbirds.gr/threads/Πρώην-εκτροφή-μου-καρδερίνων-balcanica.29535/Νικο έχεις και balcanica καρδερίνες;
Οι balcanica που είχε ο Νίκος στην εκτροφή του, βρίσκονται εδώ https://community.petbirds.gr/threads/Πρώην-εκτροφή-μου-καρδερίνων-balcanica.29535/Νικο έχεις και balcanica καρδερίνες;
Νίκο καλησπέρα και απο εμένα, θαυμάσια όλα αυτά που μας δείχνεις. Σου εύχομαι καλή συνέχεια.Υπάρχει κάποιο άλλο μέλος που να έχει καρδερινες Major στο φόρουμ? Ας ξεκινάει και τώρα την προσπάθεια του. Το ρωτάω ώστε να μοιραστούμε την προσπάθεια του (πουλιά, χώρο, σκέψεις).
Δημήτρη, η απάντηση του Νίκου βρίσκεται εδώ Με τι πουλιά να ξεκινήσει κάποιος την εκτροφή καρδερίνων Major;Μήπως θα μπορούσες συνοπτικά να αναφέρεις με τί θα μπορούσε κάποιος σχετικά ανεξεικείωτος να ξεκινήσει μια τέτοια εκτροφή;
Η μασκα μου εκανε εντυπωση που τελειωνη ρκετα μακρια από το ματι πανεμορφο πουλι μπραβο σουΑρχεγονο φορεας εουμο φορεας ασπροκεφαλου!
Νικο να εισαι καλα. Από αυτό το πουλι κ πανω ξεκιναει η ποιο καλη ποιοτητα.Η μασκα μου εκανε εντυπωση που τελειωνη ρκετα μακρια από το ματι πανεμορφο πουλι μπραβο σου
σε ευχαριστω πολύ! Να εισαι καλα!Ενταξει @nikosael26 μας εχεις παρει τα μυαλια! Φανταστικα! Να τα χαιρεσαι!
στις αρχέγονες major ισχύει ο ίδιο διαχωρισμός αρσενικού - θηλυκού με τι balcanika;Νικο να εισαι καλα. Από αυτό το πουλι κ πανω ξεκιναει η ποιο καλη ποιοτητα.
Γιωργο όχι δεν είναι το ιδιο. Οσο ποιο καλη ποιότητα major εχεις τοσο ποιο πολύ μοιάζουν αρσενικα με θηλυκά... Τεστ dna για μερικα πουλια, σε άλλη περιπτωση ξερεις από το ζευγαρωμα που κανεις τι απόγονοι θα βγουν αρσενικοί και τι θηλυκοι και μετα και εμπειρικα.στις αρχέγονες major ισχύει ο ίδιο διαχωρισμός αρσενικού - θηλυκού με τι balcanika;
Αυτές οι 2 μετάλλαξεις (απίθανες by the way!) για να γίνουν τέτοιο χρώμα χρειάζονται και χρωστικη; Φτου φτου φτου!Ιζαμπελ φορέας ασπροκεφαλουκαφέ ασπροκεφαλο
Είναι όντως; Θα πάρω και εγώ στα δικά μου αν είναι... :DΤο καλύτερο Αντιστρες.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας