nikosael26
PB Member
Γεια σου Χρηστο. Πανω σε αυτό το κομματι δεν μπορω να σε βοηθησω,θα πω την αποψη μου δημοσια ώστε να καταλάβεις οπως και τα αλλα μελη τι εννοώ... Όπως ξέρουμε ολοι μας το παράνομο πιάσιμο καρδερίνων είναι πολύ αυξημένο στην Ελλαδα.λυπάμαι που το λεω αλλα σε όλα τα φορουμ υπαρχουν ατομα που πιάνουν πουλια και ας μιν το ξέρουν οι υπεύθυνοι(και θα ηθελαν πολύ να μαθουν τον τροπο νομιμοποίησής ώστε μετα να ξεκληρίσουν την φυση ακομα ποιο ευκολα με απώτερο σκοπο=το ευκολο χρημα, χωρις σοβαρή εκτροφή) εγω δεν εχω σκοπο να βοηθήσω σε αυτό(εντελως φιλικα)... Επισης μερικα ατομα νομιζουν πως εχοντας έναν συγγενή η φιλο λογιστή και περνοντας τους την εκτροφή σαν δραστηριότητά στην εφορία(εχοντας καποιον γνωστο εκει μεσα) μπορούν να πουλάν αφοβα(επειδή δεν φοροδιαφύγουν δήθεν ),θα πρεπει να ξερουν ότι αν τους την πεσει κανεις η τους καρφώσει καποιος θα πανε μεσα και αυτοι και ο λογιστής τους, συν χρηματικη ποινη.. Πιστευω ότι δεν υπαρχει λογος να ανοίξουμε αυτή την μεγαλη κουβέντα γιατι δεν θα βγει κάποιο αποτέλεσμα. (θα πω μονο ότι εγω εχω σκοπο να βοηθήσω μονο ατομα που θα γνωρίσω και θα κάνουν σοβαρη εκτροφη major, μιας και δεν αναπαράγονται ελευθέρα στην Ελληνική φυση. (προσπαθω να σκέφτομαι με τη λογικη)Το θέμα με το δασαρχείο και γενικότερα της καθ' όλα νόμιμης εκτροφής που έχεις αν μπορείς να μας το αναφέρεις λίγο πιο αναλυτικά σε ένα νέο θέμα ίσως.. Διαδικασίες, έξοδα κλπ...