Τωρα τους εχω βαλει μαρουλι και μανγκο. Δεν πλησιαζουν ακομα. Αυγοτροφη να τους βαζω καθε μερα ή 2-3 φορες την εβδομαδα;
Χ´αρη, αυγοτροφή μια φορά την εβδομάδα ειναι αρκετή !
Τωρα τους εχω βαλει μαρουλι και μανγκο. Δεν πλησιαζουν ακομα. Αυγοτροφη να τους βαζω καθε μερα ή 2-3 φορες την εβδομαδα;
Σε ευχαριστω Νικο!Χ´αρη, αυγοτροφή μια φορά την εβδομάδα ειναι αρκετή !
Ποια αυγοτροφή πήρες;Μπορω να βαλω και βραστο αυγο; Η επειδη εχω την αυγοτροφη ειναι το ιδιο πραγμα;
Με το σουπιοκοκκαλα έτσι κάνανε και τα δικά μου... Έχω φωλιά εδώ κ 11 μέρες σήμερα μπαινοβγαίνει η θυλικια. Κ εδώ κ 3 μέρες προσπαθεί ο καιμενος αλλά όταν ανεβαίνει πέφτουν από την πατηθρα..Ακομα τιποτα! Τους βαζω μαρουλι, σπορους και αυγοτροφη. Εχω παντα σουπιοκοκκαλο. Πριν λιγο καιρο η θυληκια το ειχε κατασπαραξει το σουπιοκοκκαλο. Τωρα δεν ασχολειται καθολου μαζι του. Μπορω να βαλω και βραστο αυγο; Η επειδη εχω την αυγοτροφη ειναι το ιδιο πραγμα;
Τι ξηρούς καρπούς πήρες; Καλύτερα σε ξεχωριστό δοχείο. Αν μένουν πάνω από 3-4 μέρες θα τους αλλάζεις.Τους ξηρους καρπους που να τους βαζω; Μεσα στην τροφη τους;
Απλως για να αλλαζω την τροφη πρεπει να βαζω το χερι μου μεσα ωστε να την βγαλω και να βαζω τροφη.Να αφήσεις αυτήν που έχεις, δεν είναι περίοδος αλλαγών τώρα. Θα απορρυθμιστούν.
Αναλατα αμυγδαλα. Ενταξει ευχαριστω!Τι ξηρούς καρπούς πήρες; Καλύτερα σε ξεχωριστό δοχείο. Αν μένουν πάνω από 3-4 μέρες θα τους αλλάζεις.
Υ. Γ. Προσπάθησε να μαζεύεις όλες τις ερωτήσεις σου σε ένα ποστ :)
Δεν πειράζει, είναι κάτι οικείο στα πουλιά. Το έχουν συνηθίσει.Απλως για να αλλαζω την τροφη πρεπει να βαζω το χερι μου μεσα ωστε να την βγαλω και να βαζω τροφη.
Το κάνουν αυτό οι παπαγάλοι.κουναγε το κεφαλι του πανω κατω!
Φυσικά.Λετε να τα εβαλε μεσα για επιστρωση;
Καλύτερα χλωρή σε κλωναράκια, να την κρεμάσεις με μανταλάκι να πάρει όσο θέλει. Αλλιώς και ξηρή ρίξε λίγο. Όχι πολύ, μπορεί να αντιδράσει. Δώσε και θυμάρι.Τι ριγανη να βαλω; Την τριμενη που ειναι σε πλαστικο κουτακι;
Καλησπερα παιδια! Στο θυληκο ο χαλινος σαν να ασπριζει λιγο λετε να βγαινει απο το οιστρο της;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας