Γενικά Δυστυχώς την πάτησα κι εγώ από γνωστό απατεώνα ''Εκτροφέα"

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης AntoniaM
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Αντωνία, από ό,τι διάβασα η κατάσταση είναι μάλλον δύσκολη. Δυσκολότερο είναι και η διαχείριση του θυμού και της απογοήτευσής σας, όπως φυσικά και του φόβου της μικρής σας.
Αναφέρεις κάτι για ένα πετσοπ, στα αρχικά σου μηνύματα. Πες μας σε ποια οδό είναι, αν θέλεις.
Κι επί του θέματος...
Συμφωνώ πλήρως να μαζέψεις ό,τι στοιχείο έχεις και να τον καταγγείλεις τον π@, να γλυτώσουν κι άλλοι άνθρωποι και πουλιά από τέτοιες περιπέτειες
Δεν νομίζω ότι αν πεις θα σε σουβλίσω και τέτοια, πρόκειται να γίνει τίποτε το ιδιαίτερα αρνητικό για τον παπαγάλο σας, αν και μερικές φορές λέγεται ότι η ενέργεια ακολουθεί τη σκέψη, υπό την έννοια ότι οι σκέψεις ενίοτε γίνονται αντιληπτές και με έναν άλλον τρόπο από τους ανθρώπους και τα ζώα. Το ζήτημα όμως είναι πως θα συμβιώσετε με τον παπαγάλο αυτόν, όσο το δυνατό πιο ήρεμα... Προσπάθησε, όχι ότι κάνεις και τίποτα άλλο, προσπάθησε και με υπομονή, σίγουρα θα βελτιωθεί η κατάσταση. Διπολική διαταραχή δεν φαίνεται να έχει, τρόμο όμως θα νιώθει στα σίγουρα το καημένο, όπως κι εσείς όταν αφιονίζεται και σας επιτίθεται. Υπομονή Αντωνία μου, και αφήστε τον λίγο σε ήσυχο μέρος... Θα μπορούσατε πχ να τον φροντίζετε για έναν μήνα και να μην πλησιάζετε τις άλλες ώρες κοντά του, τον επόμενο να κάθεστε δίπλα του χωρίς πολλές - πολλές κουβέντες κι ενασχόληση, ώστε να καταλαβει ότι δεν κινδυνεύει από εσάς. Σου είπα ήδη 2 μικρά, χρονοβόρα μεν, που χρειάζονται πειθαρχία και από τα παιδιά, βήματα. Δοκίμασέ τα, και τα ξαναλέμε.
Μπράβο πάντως που δεν εγκαταλείπεις την προσπάθεια να του παρέχετε σπίτι, φροντίδα κλπ. Θα δεις, η κατάσταση θα εξελιχθεί πολύ καλύτερα, μόνο δώσε χρόνο.
Και κάτι τελευταίο, δεν ταΐζουμε παπαγάλο με τροφή που έχει ακουμπήσει στο στόμα μας... Μπορεί να γίνει επικίνδυνο, από πλευράς υγείας για το πουλί, και φυσικά σε ένα τέτοιο πουλάκι δεν αφήνουμε εκτεθειμένα ευαίσθητα σημεία του σώματός μας, όπως το πρόσωπό μας.
 
@Kristy74, Αυτό μου κάνει κι εμένα εντύπωση. Ότι ενώ είναι χρονιά γνωστός απατεώνας, δεν έχει βρεθεί κανείς να τον σταματήσει..
Κρήτη είμαι.. Ε και το χει το αίμα μας να επαναστατουμε.. 😁
[automerge]1571812711[/automerge]
@ianos, Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! Η αλήθεια είναι ότι αυτό με τις αρρώστιες από τον άνθρωπο στο πουλί δεν το γνώριζα.. Ενστικτωδώς κινούμαι πολλές φορές και του μιλάω λες και είναι άνθρωπος.. Νομίζω αντιλαμβανονται το συναίσθημα... Πάντως, αν και η αλήθεια περάσαμε από τη σκέψη να τον δώσουμε για να μπορέσουμε κυρίως οικονομικά να πάρουμε ένα άλλο να σταματήσουν τα δράματα που ζω 3 μήνες σχεδόν τώρα, αποφάσισα ότι εκτός ότι τον αγαπάω τον άτιμο, δεν απορρίπτουμε έτσι ένα πλάσμα που δεν φταίει σε τίποτα επειδή δεν ανταποκριθηκε ακριβώς στις προσδοκίες μας. Κι αυτό είναι ένα μάθημα για τα παιδιά μου. Πάντα τους λέω ότι με αγάπη και ευγένεια όλα πάνε καλύτερα και τα λόγια πρέπει να συνάδουν με τις πράξεις μας! 😉
 
Τελευταία επεξεργασία:
Και είναι ένα πολύ σημαντικό μάθημα σαφώς αυτό για τα μικρά σου Αντωνία.. Τα συγχαρητήρια μου για την όλη αντιμετώπιση σου. είναι σίγουρο πως αντιλαμβάνεται τα συναισθήματα σας το πουλάκι καπως μπερδεμένο ίσως λόγο του φόβου που αισθάνεται ακόμα. Αργα η γρήγορα θα σας εμπιστευτεί και θα ανταποκριθεί στην αγάπη σας πιστεύω..
Σίγουρα είναι πολλοί οι άνθρωποι που έχει εξαπατήσει αλλά δεν ξέρω αν έχει κινηθεί ποτέ κανείς σοβαρά εναντίον του.. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί το στηριχτεί η κατηγορία της εξαπάτησης και αν μπορεί να υπάρξει ουσιαστικο αποτέλεσμα.. Δηλαδή όχι απλά να καταφέρει κάποιος ας πούμε να δικαιωθεί και να πάρει τα λεφτά του πίσω.. Αλλά να τον καταφέρει να σταματήσει να κάνει αυτό που κάνει.. Κατά τη προσωπική μου άποψη κάτι τέτοιο δεν "κερδίζεται" με κάποια καταγγελία. Γιατί πιστεύω πως με έναν καλό δικηγόρο εύκολα θα ξελασπωσει και θα συνεχίσει να κοροϊδεύει τον κόσμο.. Δεν σου λέω να μην κινηθείς και νομικά αλλά προσωπικά θα πονταρα περισσότερα στο να γίνει γνωστό στους χώρους που κινείται ο συγκεκριμένος άνθρωπος ώστε να ψαρέψει πελάτες..fb δηλαδή και όπου αλλού.. Δεν γνωρίζω πολλά από τον τρόπο που λειτουργεί ο συγκεκριμένος χώρος (fb) γιατί το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστες φορές αλλά φαντάζομαι όπως αυτός το χρησιμοποιεί για διαφήμιση θα μπορούσαμε και εμείς να το χρησιμοποιήσουμε ώστε να προειδοποιηθουν αλλά υποψήφια θύματα..στη θέση σου θα ερχόμουν σε επαφή με άτομα που γνωρίζω ότι έχουν απατηθεί και θα τους παρακαλούσα να δημοσιοποιήσουν εκεί την ιστορία τους.. στείλε μου αν θες σε προσωπικό μήνυμα κάποιο σύνδεσμο αν ήδη έχεις ξεκινήσει κάτι εκεί Αντωνία..
 
@Kristy74 τα μυνηματα ειναι μεσα σε ομαδα, οποτε πρεπει να κανεις αιτημα εγγραφης, οχι οτι ειναι κατι δυσκολο δηλαδη 🙂
Η @AntoniaM πολυ καλα εκανε και γραφτηκε εδω, πιστευω θα διαπίστωσε οτι υπαρχει αλλη ποιοτητα λογου!
 
Άρα θα πρέπει να ψάξει καποιος για να τα δει.. Να είναι η να γίνει μέλος της συγκεκριμένης ομάδας.. Δεν έχω ιδέα από fb δυστυχώς.. 😁 υπάρχει η δυνατότητα μια ομάδα να είναι δημόσια παρόλο αυτά; Εννοώ να βρίσκονται οι αναρτήσεις των μελών της σε κοινή θέα.;
 
Kristy ο απώτερος σκοπός μου είναι να ενημερωθούν όσο περισσότεροι άνθρωποι γίνεται. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κινηθούν οι μηχανισμοί σε αυτή τη χώρα..Αλλά η μεγαλύτερη τιμωρία ενός απατεώνα είναι να μην έχει ποιους θα εξαπατήσει..
Το ποστ μου στο fβ είναι στην ομάδα Quakers Parrots Monk Parakeets όπου μόλις μπήκε και ο συγκεκριμένος να με διαψεύσει.. Θα έχουμε show..
 
δεν απορρίπτουμε έτσι ένα πλάσμα που δεν φταίει σε τίποτα επειδή δεν ανταποκριθηκε ακριβώς στις προσδοκίες μας.
Ακριβώς αυτό και μπράβο!
Θέλω να πιστεύω όμως ότι με τον καιρό θα ανταποκριθεί και θα νιώσετε ακόμα μεγαλύτερη χαρά.

Πέρυσι που έψαχνα έπεσα εννοείται στις αγγελίες του, μου θύμισαν σούπερ μάρκετ πουλιών και τον απέρριψα αμέσως.. Δεν πήρα καν τηλέφωνο...
 
δεν απορρίπτουμε έτσι ένα πλάσμα που δεν φταίει σε τίποτα επειδή δεν ανταποκριθηκε ακριβώς στις προσδοκίες μας. Κι αυτό είναι ένα μάθημα για τα παιδιά μου.
👍
Νομίζω ότι θα πρέπει να υιοθετήσεις σχεδόν όλην την Ελλάδα! Μήπως να ξεκινήσεις από εμένα;
[automerge]1571822386[/automerge]
Το ποστ μου στο fβ είναι στην ομάδα Quakers Parrots Monk Parakeets όπου μόλις μπήκε και ο συγκεκριμένος να με διαψεύσει.. Θα έχουμε show..
Δεν ξέρω, αλλά υπάρχει δυνατότητα να καταγγελθεί στο FB για παραπλάνηση;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Στο FB ανεβάζει κυρίως φωτογραφίες από ευχαριστημένος πελάτες του αγκαλιά με τους παπαγάλους τους, δεν έχει εκεί κάποια αγγελία. Απλά όταν επικοινωνείς μαζί του βρίσκοντας τον από τη Χρυσή ευκαιρία πχ..σε παραπέμπει εκεί για να δεις άλλους που έχουν πάρει πουλιά απ' αυτόν και το ποσό ευτυχισμένοι είναι μ αυτά.. Θα με ενδιέφερε φυσικά να μπορούσα να επιβεβαιώσω με κάποιο τρόπο αν ισχύει κάτι τέτοιο.. Αν έχει όντως δώσει ήμερο πουλάκι ποτέ σε κανέναν..όχι πουλάκι εννωηται που απλά το έπιανε και το τάιζε με κρέμα γιατί αυτό μπορεί όντως και να το έχει κάνει.. Αλλά πραγματικά ήμερο πουλάκι που έχει φροντίσει να είναι εξικοιωμενο με τον άνθρωπο.. Αυτό διαφημίζει και αυτό πουλάει άλλωστε.. Εκεί κυρίως τη "πατάμε".. Και αν το έχει κάνει με ποια κριτήρια διαλέγει που θα δώσει τα ήμερα και που τα άγρια..
Έχω κάνει αίτημα για την ομάδα και περιμένω.. Δεν έχω φυσικά κανένα πρόβλημα να μιλήσω ανοιχτά για το θέμα αυτό αλλά ούτε και να έρθω σε προσωπική αντιπαράθεση μαζί του.. Δεν ζητάω ούτε περιμένω τίποτα εννωηται από αυτόν μετά από τόσο καιρό και το πουλάκι μας πλέον απλά το λατρεύουμε. Κι ας είναι αγριμακι. Για το γαμωτο της υπόθεσης όμως και μόνο θα ασχοληθώ και παραπέρα. Οσο φυσικά μου επιτρέπει ο ελεύθερος χρόνος μου και όσο κρίνω ότι το όλο θέμα δεν παρεκτρέπεται από την ουσία
 
Νομίζω ότι θα πρέπει να υιοθετήσεις σχεδόν όλην την Ελλάδα! Μήπως να ξεκινήσεις από εμένα;
Δεν ξέρω, αλλά υπάρχει δυνατότητα να καταγγελθεί στο FB για παραπλάνηση;
😀! Σ'ευχριστώ Ιανέ!
Αυτό με την αναφορά στο f/b το σκέφτηκα κι εγώ..
[automerge]1571828779[/automerge]
@Kristy74, Ναι κάπως έτσι την πάτησα κι εγω.. Κι εγώ θα μπορούσα να έχω ανεβάσει φώτο από την πρώτη μέρα που έτσι ζαβλακωμένο που ήταν το πουλάκι, έκατσε και στους τρεις μας... Ευτυχώς δεν το έκανα.. Κάτι δεν μου πήγαινε καλά και αν και ο αθεράπευτος ρομαντισμός μου δεν με άφηνε να το εμπιστευτώ, τουλάχιστον δεν προέβηκα σε δημόσιες αναρτήσεις..
 
Τελευταία επεξεργασία:
στο φβ δεν θα γινει τιποτα, γνωμη μου
θα εμφανιστουν 10 δημοσιευσεις που θα δηλωσουν ευχαριστημενοι κλπ κλπ
Ε αν κάνουμε όλοι αναφορά, δεν θα δώσουν σημασία λες;
 
Ακόμα δεν έχω καταφέρει να μπω στην εν λόγο ομάδα εντομεταξη, ας μπούνε να μας το πούνε βρε Τάκη αν υπάρχουν άνθρωποι που είναι όντως ευχαριστημένοι αλλά ας ακουστουμε κάπου και όλοι οι υπόλοιποι που δεν είμαστε.. Από κει και πέρα είναι στη κρίση του καθενός αν θα εμπιστευτεί έναν άνθρωπο που ενώ τον στηρίζουν δέκα.. Τον κατηγορούν άλλοι τόσοι.. Τουλάχιστον θα έχουν την ευκαιρία κάποιοι έστω να υποψιαστούν ότι κάτι δεν πάει καλά στη προκειμένη περίπτωση..ίσως έτσι ιδανικά ταρακουνηθει κ ι ίδιος και αρχίσει να ασχολείται πραγματικά με τα πουλιά του ώστε να μην έχει στο μέλλον τα ίδια κακώς κείμενα..
 
ίσως έτσι ιδανικά ταρακουνηθει κ ι ίδιος και αρχίσει να ασχολείται πραγματικά με τα πουλιά του ώστε να μην έχει στο μέλλον τα ίδια κακώς κείμενα..

Εισαι πολυ ρομαντικη Χριστινα, αλλα κι αυτος πολυ "εμπορας"...
 
Ακόμα δεν έχω καταφέρει να μπω στην εν λόγο ομάδα εντομεταξη, ας μπούνε να μας το πούνε βρε Τάκη αν υπάρχουν άνθρωποι που είναι όντως ευχαριστημένοι αλλά ας ακουστουμε κάπου και όλοι οι υπόλοιποι που δεν είμαστε.. Από κει και πέρα είναι στη κρίση του καθενός αν θα εμπιστευτεί έναν άνθρωπο που ενώ τον στηρίζουν δέκα.. Τον κατηγορούν άλλοι τόσοι.. Τουλάχιστον θα έχουν την ευκαιρία κάποιοι έστω να υποψιαστούν ότι κάτι δεν πάει καλά στη προκειμένη περίπτωση..ίσως έτσι ιδανικά ταρακουνηθει κ ι ίδιος και αρχίσει να ασχολείται πραγματικά με τα πουλιά του ώστε να μην έχει στο μέλλον τα ίδια κακώς κείμενα..
Για να εγγραφεις πρεπει να δει το αιτημα ο mont και αυτο θελει κάποιο χρονο
Επισης ο τυπος ειναι παντου ακομα κ εμας διαβαζε στο παρελθον, προφανως κ στο παρων οποτε σε τοσες ομαδες θαχει δημιουργησει το κοινο του! Αυτο εννοω!
 
Να ρωτήσω κάτι απλό και αφελές; Αυτοί οι εκτροφείς κόβουν παραστατικά συναλλαγής;


Οχι Παυλο αλλα προσωπικά για εμενα η μιση ευθύνη βαραινει αυτον που δεν την εκδιδει και η αλλη μιση αυτον που δεν την απαιτει.
 
Να ρωτήσω κάτι απλό και αφελές; Αυτοί οι εκτροφείς κόβουν παραστατικά συναλλαγής;
Όσοι δεν είναι επαγγελματίες εκτροφείς, δηλαδή σχεδόν κανένας, δεν μπορούν να κόψουν νόμιμη απόδειξη είσπραξης, ακόμη και αν θέλουν. Οι πωλήσεις που κάνουν γίνονται στη ζούλα. Μαύρα.
 
Ok το καταλαβαίνω. Δύσκολες οι εποχές, να τα πάρεις μαύρα. Αλλά εδώ με το που βλέπω τις τιμές, ένα 300€ για ένα πουλί σκέφτομαι ότι δέκα τέτοια να πουλήσω τον μήνα και μάλιστα όλα στην τσέπη, μιλάμε για γερή μπίζνα. Πασάς στα Γιάννενα ζεις! Και απορώ δηλαδή πως γίνονται online οι αγορές και μπαίνουν εμβάσματα χωρίς να κοκκινήσει το TaxisNet.
Δεν ξέρω, μάλλον βγαίνω εκτός θέματος, αλλά με ενοχλεί να δουλεύω σαν τον σκύλο και να καταθέτω το 80% στο κράτος, όταν ο άλλος με μια σελίδα στο fb παριστάνει τον φιλόζωο και ρέει το χρήμα.
Δεν θέλω να πάρει η μπάλα εκτροφείς που το έχουν μεράκι και πραγματικά δίνουν περισσότερα από όσα κερδίζουν, αλλά το γουστάρουν. Αλλά αυτή η απροκάλυπτη αισχροκέρδια περιστατικών, όπως αυτό που αναφερόμαστε στο θέμα μας, με ενοχλεί απίστευτα.
 
Back
Top