Αντωνια μεσω της διαδικασίας που ακολουθησες τελικά, εσυ πως αποζημιωνεσαι για την βλαβη πρακτικα;
Δεν χρειάζεται, οι περισσότεροι ξέρουμε τον άνθρωπο αυτό και τα τηλέφωνα του. Κάποτε πουλούσε ροζέλες και δεν δέχτηκε να πάω εκεί να δω τα πουλιά, αφού τότε βρισκόμουν Αθήνα. Συνέχεια τον βρίσκεις παντού σε σάιτ, σε αγγελίες, παντού...Αμφιβάλλω αν πουλάει νόμιμα, με αποδείξεις και παραστατικά.
Το να κάνω καταγγελία στη ΣΔΟΕ σαφώς και ήταν πολύ τραβηγμένο. Και σαφώς δεν θα ασχολούμουν αν ειχε κόψει αποδείξεις. Αυτό που με εξωθησε ήταν η απίστευτη κοροϊδία. 25 χρόνων σκατο να δουλεύει απροκάλυπτα τόσο κόσμο.Παιδιά στο ΑΤ θα με παρέπεμπαν στη δίωξη οικονομικού εγκλήματος. Στην ουσία το παράπτωμα αυτού είναι ότι δεν έκοψε παραστατικα. Δεν ασχολούνται με την ηθική εξαπάτηση. Αν δηλαδή μου πούλησε κάτι που δεν ανταποκριθηκε σε αυτό που διαφήμιζε, δεν είναι δουλειά της Αστυνομίας. Αν του είχα δώσει λεφτά και δεν μου έστελνε τίποτα, θα μπορούσα να πάω αστυνομία.. Αλλά κι έτσι είναι μια πολυυυ χρονοβορα διαδικασία. Κανεις καταγγελία, πάει Εισαγγελέα και φεξε μου και γλίστρησα.. Με εξώδικο και δικαστικά θα έπρεπε να το κυνηγήσω αν ήθελα να αποζημιωθω υλικά, αλλά εκτός ότι κι αυτό είναι απίστευτα χρονοβόρο, είναι και απίστευτα δαπανηρό και ψυχοφθορο.. Αν αυτος ήταν έξυπνος που λέτε, κι επειδή ξέρει πολύ καλά την τάπα που μου έκατσε, εξ αρχής είτε θα μου γύριζε τα χρήματα, είτε από την πρώτη στιγμή εφόσον είδε ότι το ψάχνω θα μου έλεγε να μου στείλει άλλο ένα για να το βουλωσω. Απλώς μάλλον δεν υπολόγιζε ποσο θα μουλαρωνα και πόσο θα το τραβουσα..
Στην ομάδα στο fb την κατέβασε την συζήτησή ο διαχειριστής γιατί τον έβριζε και τον απειλουσε και δεν τον άφησε να συμμετάσχει για να μη γίνει πανικός... Που έγινε δηλαδή γιατί όταν μου είπαν ότι αυτός έστελνε την προσωπική μας συνομιλια που είχαμε στο messenger σε διάφορους για να με εκθέσει, παραποιημενη φαντάζομαι, εγώ την ανέβασα αυτούσια στην ομάδα...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας