fortunatos
PB Known Member
Για το πράσινο ατρόμητο μπαλάκι κάτι θα κάνουμεΑυτα δεν ανακοινώνονται, αποτελεις στοχο του Hool σε περιπτωση πεινας!
Για το πράσινο ατρόμητο μπαλάκι κάτι θα κάνουμεΑυτα δεν ανακοινώνονται, αποτελεις στοχο του Hool σε περιπτωση πεινας!
Αθωο μου παιδι... Κοβει καρωτιδες για το φαι του αυτόςΓια το πράσινο ατρόμητο μπαλάκι κάτι θα κάνουμε
Θα τον καλμάρει ο ΣπύροςΑθωο μου παιδι... Κοβει καρωτιδες για το φαι του αυτός
Μας έπιασε σήμερα πανικός και πήραμε σπόρους για 3 μήνες, πέλλετς για άλλους τόσους, κεχρί χαμός (ευτυχώς δεν είδε που το φυλάω), fresh mix για φύτρες, herb mix καλού κακού και μηλόξυδο.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά.
User23658 είπε:Εμένα μυρίζει σαν..χμμμ μωρουδιακο ταλκ! @Sina @fortunatos να ζηλευετε
Δεν είναι και τόσο αστείο πάντως...Αν κλείσουν μαγαζιά κτλ, όπως Ιταλία;Δεν είσαι ο μόνος, κ εγώ πήγα και πήρα γιατί αν δεν έχω φαγητό θα φάει εμένα στο τέλος από τα νεύρα του
Ισχύει τώρα που το σκέφτομαι. Απλά ταλκ σε κοτόπουλο μυρίζει.Πώς μυρίζει σαν ταλκ απορώ
Δεν είναι και τόσο αστείο πάντως...Αν κλείσουν μαγαζιά κτλ, όπως Ιταλία;
Ισχύει τώρα που το σκέφτομαι. Απλά ταλκ σε κοτόπουλο μυρίζει.
Κάνουν... Δες εδώ.Κάνουν τα καυτερα;
Δες και αυτό https://community.petbirds.gr/threads/Πιπεριές-capsicum.44139/Κάνουν τα καυτερα;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας