Μπράβο Γιώργο, χαίρομαι που του αρέσουν! Διατροφικά του προσφέρουν πολλά τ΄αμύγδαλα!
Ευχαριστούμε αυτοκράτειρα του παπαγαλικού μέρους του petbirds @Sissy :)Μπράβο Γιώργο, χαίρομαι που του αρέσουν! Διατροφικά του προσφέρουν πολλά τ΄αμύγδαλα!
Ο εξάδερφος σε ευχαριστεί και σε χαιρετά. :)Να τα εκατοστησετε Γιώργο!
α! Κακός πεθερός! Τι να κάνουμε, δεν μπορείς να έχεις πάντα τον έλεγχο Γιώργο μου!Και εκεί που τρώγαμε βραδυνό και βλέπαμε νέτφλιξ αραχτοί στο κρεβάτι...
.άρχισε να γκαρίζει η θηλυκιά του πάνω ορόφου...
Εδώ και 2 μέρες εγκαταστάθηκε στον τρίτο μια κοκατιλίνα με μια γλώσσα ο θεός να σε φυλάει...
Θα μου τον τρελάνει τον Σπυράκο...
Αυτή δεν είναι νύφη... Είναι σειρήνα..Αν και σήμερα ηρέμησε λίγο.. Το τσίου των 200 ντεσιμπέλ ακούγεται κάθε 30" και όχι κάθε 10" :)ωχ! σκέφτεσαι να σου ζητήσει νύφη;
Γιατί έχει; Κάτι καρφακια μόνο :)! Δεν τον βλέπω ούτε λοφίο να σήκωσε όμως.
Σ΄ένα δυο 24ωρα θα χαλαρώσει η καημένη!*Αυτή δεν είναι νύφη... Είναι σειρήνα..Αν και σήμερα ηρέμησε λίγο.. Το τσίου των 200 ντεσιμπέλ ακούγεται κάθε 30" και όχι κάθε 10" :)
Κορδόνια... Όπου βρει τρελαίνεται!Ψάχνει για φωλιές;
Θενκς.Πανέμορφος είναι! ️️️
Πωπω πόσο πολύ μεγάλωσε! Κούκλος είναι! Δεν σκέφτεσαι ακόμη για κοκατιλινα Γιώργο;
Πώς δεν τον έχω φάει ακόμα.Κούκλος ξανά ο Σπυρακος μας
Ευχαριστώ Ζωή.Πωπω πόσο πολύ μεγάλωσε! Κούκλος είναι! Δεν σκέφτεσαι ακόμη για κοκατιλινα Γιώργο;
Με τη γειτόνισσα πώς τα πάει;Πώς δεν τον έχω φάει ακόμα.
Ευχαριστώ Ζωή.
Δεν ξέρω ακόμα για θηλυκό. Δεν είμαστε για οικογένειες τώρα :)
Αυτή το πήγε αντίστροφα. Την πρώτη εβδομάδα γκαριζε και τώρα μια στο τόσο.Με τη γειτόνισσα πώς τα πάει;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας