Γενικά Είναι καναρίνι timbrado αρσενικό;

Τι στοιχεία γράφει το δαχτυλίδι του παρδαλού;
Γιάννη μου δεν θα βγάλεις άκρη γιατί ο εκτροφέας μου είπε ότι το δακτυλίδι το έβαλε για να σημαδέψει το πουλί για δικούς του λόγους. Δεν αντιστοιχεί σε τίποτα. Το πουλί είναι ποιο νέο.
Λέει! Δεν ξέρω.
Το παρδαλό κελαϊδη καλλίτερα από το αρσενικό και είναι θηλυκό. Άντε βγάλε άκρη.
Καλό βράδυ.
 
Το δακτυλίδι είναι συλλόγου της Ελληνικής Ορνιθολογικής Ομοσπονδίας, αλλά δυστυχώς δεν έχεις γράψει το χαρακτηριστικό γράμμα του συλλόγου. Σου ξέφυγε στην μεταφορά στο χαρτί. Είναι πράγματι δακτυλίδι του 2016 . Οι εκτροφείς δεν βάζουν συλλογικά (ομοσπονδιακά) δακτυλίδια για πλάκα. Αν για κάποιο λόγο θέλουν να σημαδέψουν πουλιά, υπάρχουν δακτυλίδια σε αφθονία άλλου τύπου που χρησιμοποιούνται. Ενα πουλάκι που φέρει δακτυλίδι σαν το δικό σου δεν μπορεί να. Παρερμηνευθεί. Είναι ό,τι λέει το δακτυλίδι του.
 
Το δακτυλίδι είναι συλλόγου της Ελληνικής Ορνιθολογικής Ομοσπονδίας, αλλά δυστυχώς δεν έχεις γράψει το χαρακτηριστικό γράμμα του συλλόγου. Σου ξέφυγε στην μεταφορά στο χαρτί.
Καλημέρα σας.
( 14, Ε16, 092, Ε00) που δεν έχω γράψει κάτι για να το κοιτάξω ξανά;
[automerge]1564549306[/automerge]
Ή που δεν είναι κόκκινο
Το συγκεκριμένο το αγόρασα για Timbrado βαμμένο με χρωστικές. Στην ερώτηση μου όταν θα ξαναβγάλει φτερά τί χρώμα θα γίνει μου είπε πράσινο.
Όπως και το παρδαλό βαμμένο το έχει και μάλιστα αυτό το είχε σε αυτά που κρατούσε για αναπαραγωγή και επειδή δεν είχε άλλο μου έδωσε αυτό.
Δεν ξέρω τι είναι αλήθεια.
 
Τελευταία επεξεργασία:
( 14, Ε16, 092, Ε00) που δεν έχω γράψει κάτι για να το κοιτάξω ξανά;
Πριν απο το 14 πρέπει να υπάρχει ένα Λατινικό στοιχείο. (Εάν είναι - Ι - πρόκειται για τον ΛΕΚΑΔ- Εάν είναι Τ είναι ο ΣΥΚΦΕ) Ειναι το χαρακτηριστικό γράμμα που φέρει ο σύλλογος. Το 14 είναι ο αριθμός του εκτροφέα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ε= δακτυλίδι διαμέτρου 2,9 του έτους 2016 . Εξ' άλλου δεν υπάρχει σύλλογος της ΕΟΟ με χαρακτηριστικό το Ε
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ο συγκεκριμένος εκτροφέας δεν εκτρέφει καναρίνια τιμπράδο, τουλάχιστον επίσημα. Εκτρέφει καναρίνια φωνής Harzer roller και κίτρινα λιποχρωμικά καναρίνια χρώματος.
 
Back
Top