Γενικά Εγκατάλειψη νεοσσών καρδερίνας

Καλησπέρα συγγνώμη που δεν σπαντησα πιο νωρις αλλα τωρα μπορεσα ολα καλα με τ πουλάκια απλα ο ενας μονο τρωει μονος του κρεμα οταν βαζω στην αυγοθηκη ο Θανασης ο πιο μικρος μάλιστα ο Ηλιας σεν δοκιμαζει τιποτα δεν ξερω τι φύλο ειναι απλα ετσι τους ονομασαν οι γιοί μου. Ομικρος σκαλιζει και το ννιζερ και την αυγοτροφη.
[automerge]1593631861[/automerge]
Εδω ο μικρος τρωει κρεμα και ο άλλος περιμενει να τον ταισω εγω . Τον αφήνω λιγη ωρα και περιμενω να δω αν φαει αλλα αυτος φωναζει
[automerge]1593631921[/automerge]
Εχω και βντεο αλλα δεν ξερω πως να το ανεβάσω

Συνημμένα

• IMG_20200701_213620.webp
    IMG_20200701_213620.webp
    46 KB · Προβολές: 39
Τελευταία επεξεργασία:
Καλησπέρα, εκκόλαψε και η δική μου καρδερίνα αλλα είμαι άπειρος απο διαχείριση κατοικίδιων πτηνών; Τι μου προτείνεται. Να αφήσω τη μανα να ταίσει τον νεοσσο ή να τον έχω σε απομονωμένο κλουβί; Και τι διατροφή

Καλησπέρα, εκκόλαψε και η δική μου καρδερίνα αλλα είμαι άπειρος απο διαχείριση κατοικίδιων πτηνών; Τι μου προτείνεται. Να αφήσω τη μανα να ταίσει τον νεοσσο ή να τον έχω σε απομονωμένο κλουβί; Και τι διατροφή

Ταιζουμε μονο αν υπαρχει προβλημα, για κανεναν αλλο λογο!

@Tony Forpus . Ευχαριστώ για την απάντηση. Ταίζουμε τους νεοσσούς εμείς γιατι η ίδια η καρδερίνα δε τα ταίζει, ενώ τα ρίχνει και απο τη φωλιά τους. Γιαυτό είχαμε προνοήσει και είχαμε καθαρό το δάπεδο, με βαμβακί και δεν τραυματίστηκαν

Δυστυχώς το μικρο πουλακι ο Θανασης πέθανε τον βρηκα στο κλουβι κρεμασμενο απο το νυχι γμτ τν τρέλα μου τα αφησα για σαββατοκύριακο και τωρα μόλις γύρισα και τον βρηκα πεθαμένο και το αδερφάκι τουνα κοιμάται διπλα του θα τρλαθω... Εχω κσι τον γιο μου δεν σταματαει να κλαίει.

@χρηστος84 Λυπάμαι πολύ Χρήστο. Έκανες μεγάλο αγώνα να μεγαλώσουν. 😞

Αν υπάρξει επόμενο Σ/Κ που σκοπεύεις να λείψεις καλύτερα να το πάρεις μαζί σου το άλλο μικρό.

τον βρηκα στο κλουβι κρεμασμενο απο το νυχι
Πώς ακριβώς έγινε Χρήστο; Σε ποιο σημείο του κλουβιού πιάστηκε; Υπάρχει κάτι στο κλουβί που πρέπει να διορθωθεί για να αποφευχθεί η πιθανότητα να ξαναγίνει κάτι τέτοιο;

Λυπάμαι για την απώλεια σου.

Back