Τα έχει όλα μαζί, συν με ένα μωρό... Οσο ήταν η Σου όταν την πήρα.. Οι γραμμές ξεκινάνε από τον Χαλινο... Κοντά 2-3 μηνων
Εγκληματίας! Ούτε χωρια να τα βάλει δεν τον κόβει! Τι ναι τούτος ρε!
Τα έχει όλα μαζί, συν με ένα μωρό... Οσο ήταν η Σου όταν την πήρα.. Οι γραμμές ξεκινάνε από τον Χαλινο... Κοντά 2-3 μηνων
Νίκο εγκεφαλικό έπαθα σου λεω από χθες που τα είδα... Μεταδοτική ομορφιά!Εγκληματίας! Ούτε χωρια να τα βάλει δεν τον κόβει! Τι ναι τούτος ρε!
πιστεύω δεν τα πουλάει γιατί φοβάται την δυσφήμιση για το μαγαζί του.. Θα του έκανε εντύπωση πως ζητάνε άρρωστα πουλάκια.
Ποιος αυτός; :) Κάτσε να βγάλω τ' άπλυτά του στην φόρα :DΜαρία από χθες με κοροϊδεύει που το έμαθε!
Να δώσεις όμως ευκαιρία σε ενα ζωντανό να ζήσει με αξιοπρέπεια σε ένα σπιτι είναι πιο σημαντικό από όλα τα σκατολεφτα του κόσμου!15€ τα δίνει έτσι κ αλλιως...πιστεύω δεν τα πουλάει γιατί φοβάται την δυσφήμιση για το μαγαζί του.. Θα του έκανε εντύπωση πως ζητάνε άρρωστα πουλάκια.
Δεν σε βλέπω καλά ενημερωμένη!Και τα δύο ζουν ευτυχισμένα στο σπίτι του
Φταέι το αλτσχάϊΪμερ λόγω ηλικίας :)Δεν σε βλέπω καλά ενημερωμένη!
Σταύρο μου σε ευχαριστω! Τωρα έχετε πλήρη και καθαρή εικόνα των οσων αντίκρυσα! Παιδιά πόνεσε η ψυχή μουΟι φωτογραφίες ανέβηκαν στο μήνυμα #1.
Δημήτρη έχω κ ένα κουνούπι στο μπαλκόνι εγώ τον λεω Χαρίλαο.Δεν σε βλέπω καλά ενημερωμένη!
Έχω και άλλη περίπτωση: https://community.petbirds.gr/threads/Συμβουλές-για-ταισμα-νεοσσών-στο-χέρι.23914/
και ένα σαλιγκαράκι που βρήκα στο μαρούλι μου τις προάλλες.Ζεί στον κήπο και το λένε Αλεξάνδρα!
Είναι δυο.. Δεν είναι τρία.. Απλα το ένα το έβγαλα δυο φωτογραφίες!Τραγικό! Αν είναι να τα πάρεις πάρτα και τα 3 όχι μόνο το ένα. ☹
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας