Γενικά Εγχείρημα διάσωσης μπατζι σε πετ σοπ

Μπορώ να το κάνω αυτό;και μετά θα τα έπαιρναν και από εμενα...
Εντάξει επί της ουσίας είναι μια διαδικασία που θα ταλαιπωρούσε κι εσένα. Θα έπρεπε να προσφύγεις στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, Υγιειονομικό, καταγγελίες, βράσε μέσα. Απλά για να μην αποθρασσύνεται θα του το έλεγες. Ίσως τα παρέδιδαν σε φιλοζωική, μπορεί να τα εμπιστευόταν σ' εσένα. Μπλεξίματα, ποιος τα θέλει; Γι αυτό κάνουν ό,τι θέλουν. Γιατί το σύστημα σέρνεται...
 
Εντάξει επί της ουσίας είναι μια διαδικασία που θα ταλαιπωρούσε κι εσένα. Θα έπρεπε να προσφύγεις στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, Υγιειονομικό, καταγγελίες, βράσε μέσα. Απλά για να μην αποθρασσύνεται θα του το έλεγες. Ίσως τα παρέδιδαν σε φιλοζωική, μπορεί να τα εμπιστευόταν σ' εσένα. Μπλεξίματα, ποιος τα θέλει; Γι αυτό κάνουν ό,τι θέλουν. Γιατί το σύστημα σέρνεται...
Το θέμα μου είναι να προλάβω να μην καταλήξουν αυτα τα πλάσματα.. Είναι ήδη θεωρω αναπόφευκτα τραγικός ο τρόπος με τον οποίο διατίθενται προς πώληση και οι συνθήκες διαβίωσης μέχρι να καταλήξουν σε σπίτι όπως τους πρέπει. Ελπιζω ως τις 27 να μην τα έχει "εξαφανίσει"... Επισης δεν ειχα εμπιστοσύνη στον άπλυτο τον υπάλληλο γιατί μπορεί ο ιδιόκτητης να είπε δώστα όπως είναι και αυτός να θελει τα λεφτά χωρίς απόδειξη. Βεβαια ζητώντας το αντίτιμο πληρωμής το αποφεύγεις αυτό. Εχω τόση απογοήτευση... Κοιτάω τη Σου και τον Σποτ τώρα και σκέφτομαι ποσό τυχερά είναι που τα γλίτωσα.
 
Στον άγιο Δημήτριο αττικης!
Μιλάμε για Μπραχάμι; Αν ναι, θέλεις να πάμε αυριο μαζί να τσακωθούμε παρέα; Αν και θα ήταν σαφέστατα καλύτερο ή προτιμότερο να μιλούσαμε απευθείας με τον ιδιοκτήτη, αλλά που να τον βρούμε...
 
παιδια τι συζηταμε τωρα για τραμπουκισμους. Καταρχην δεν μπορω απο καθε αποψη και σαν χαρακτηρας να το κανω και λογω δουλειας. Δεν το εχει ξαδελφη μου το μαγαζι να της πω ''σα δε ντρεπεσαι πως τα εχεις ετσι φερ'τα μου''. Μπορει οχι σημερα αλλα μεχρι τελος του μηνα λυση θα βρω.σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον και το χρονο σας. Ελπιζω να εχουμε καλα νεα μες τις επομενες μερες.
 
Τώρα είδα το θέμα και πόνεσε η ψυχή μου.
Μα είναι δυνατόν αυτό το πράγμα; Και να ζητάει και 15 ευρω το πουλι;
Αντί να σου πεί ευχαριστώ που θέλεις να τα πάρεις και τα σώσεις, εκμεταλλεύεται την καλοσύνη σου.
Δηλαδή αν πεθάνουν θα βγάλει κέρδος; Δεν καταλαβαίνω...
Μπράβο που θέλεις τόσο πολύ να τους δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία.
Δεν είναι μόνο το κόστος φαγητού κλπ αλλα και πολύ χρόνο απο την προσωπική σου ζωή!
Πραγματικά μπράβο!
 
Και εγώ μόλις το διάβασα! Θεωρώ πως με τραμπούκισμα και τσακωμούς και απειλές με το υγειονομικό, μπορεί να ξαναπας και να μην τα βρεις καν εκεί. Γι αυτό κάνε τον μ... Πάρε κάποια πράγματα κάνε ένα παζάρι και προσπάθησε να μην ξαναπεράσεις από εκεί γιατί θα πάρεις και άλλα ταλαιπωρημενα πουλάκια.. ☹

Χίλια μπράβο σου! Παρακολουθώ με αγωνία το θέμα!
 
Μες την άνοιξη αυτα τα υπέροχα πλάσματα θα ανακτήσουν την ομορφιά τους και θα βρουν το σπιτάκι που θα τα αγαπήσει. Και κανεις να μη τα ζητήσει μπορώ να τα κρατήσω αλλά στόχος μου είναι σε πρώτη φάση να αναρρώσουν. Ο προσωπικός χρόνος είναι αστείος που ζητάνε αυτα τα πλάσματα αν αναλογιστούμε ότι θέλουν τουλαχιστον δέκα λεπτά για καθαριότητα και κρέμα. Τα υπόλοιπα είναι θέμα ιδιοκτήτη. Παραλληλα θα προσπαθήσω να κερδίσω και την εμπιστοσύνη τους αλλά προέχει η υγεία τους αυτή τη στιγμή.
 
Παιδιά, ποιος μίλησε για τραμπουκισμούς; Είπα να τσακωθούμε, τρόπος του λέγειν, δλδ, αν χρειαστεί με σοβαρότητα, αυστηρότητα αν δεν παίρνει απο ευγένειες, να εξηγήσουμε στον άνθρωπο αυτόν, ότι τα συγκεκριμένα πουλιά δεν έχουν αγοραστική αξία, αλλά σύντομα δεν θα έχουν ούτε και τα υπόλοιπα... Να του πούμε τί και πως πρεπει να πράξει και ότι η Άλκηστη διατίθεται να τα φιλοξενήσει για να τα φροντίσει και ίσως να τα θεραπεύσει. Τσακωμός δεν ειναι απαραίτητα να γίνει με φωνές. Η πιο αποτελεσματική τακτική ειναι να φέρεις τον άλλο ειτε στο φιλότιμο, ειτε ενάντια στον εαυτό του.
Όσον αφορά στον τραμπουκισμό, που περιλαμβάνει και μπουνίδια... Ειλικρινά εκπλήσσομαι και που τέθηκε.
 
Τι έκανες τελικά Άλκηστις; βρήκες άκρη; Αν στα πουλήσει τα πουλιά, θα αγοράσεις από τον ίδιο τα υπόλοιπα προϊόντα;
Μαράκι όχι δε θα πάρω από αυτόν τίποτα. Εμπιστευομαι τα πετ σιτι που είναι κοντά στο σπίτι μου. Αυριο θα πάω να πάρω τον Τζόι και την Τζόι! Ναι ναι βρήκαμε κ ονόματα!
 
Θα τα αγοράσεις τελικά; Ούτε καλύτερη τιμή σου έκανε;
Στα petcity, πάρε τηλέφωνο να σου φέρουν τα φάρμακα, δεν τα έχουν πάντα διαθέσιμα, το έχω συζητήσει μαζί τους και προσωπικά έτσι κάνω. Τα παραγγέλνω.
Να σου πω, κι εγώ σκεφτόμουν αφού έχεις το κλουβί, να έπαιρνες τα πουλιά πριν τα φάρμακα. Τι θα κέρδιζαν να παραμένουν στο κατάστημα;
Φτιάξε από σήμερα σκορδόνερο και αγόρασε φρέσκια ρίγανη, να ανακουφιστούν από την φαγούρα σε πρώτη φάση.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωραία θα φτιάξω έχω αρκετό στο ψυγείο.σε δεύτερη φάση ρώτησα αν εχουν σπρέι για εξωπαρασιτα το είδα θα το πάρω αύριο. Ειναι και για το κλουβί και για το ίδιο το πτηνό. Επιθολ φέρνει κ ένα φαρμακείο κοντά σε εκείνο το πετσοπ.. Θα πάω γιατί ήταν πολύ καλό το παιδί και συνεργάσιμο.φυσιολογικο όρο έχω. Γάντια έχω..όρεξη έχω..λαχανικά έχω κ αυγά να βράσω.. Τα αλλά όλα από τα πετσιτι. Εννοειται περιμενω να μου πείτε σκευάσματα αλλα που μπορώ να πάρω.
 
περιμενω να μου πείτε σκευάσματα αλλα που μπορώ να πάρω
Προς το παρόν μόνο epithol να πάρεις και κεχρί μίλλετ να τσιμπολογάνε και να χαλαρώνουν. Κόβε το στην μέση να το τρώνε όλο πριν βάλει νέο.
Μπανιερίτσα, να τους καθαρίζεις τα πόδια με νερό πριν βάλεις την νέα αλοιφή.
Πανάκια για να πιάνεις και για να τους σκουπίζεις τα πόδια. Μπόλικα, να τα πλένεις κάθε φορά μετά την χρήση.
Ψάξε να βρεις σε μαγαζί με βιολογικά μηλόξυδο με ίζημα. Το βρήκα πριν μερικούς μήνες με 2,90, ένα μεγάλο σχετικά μπουκάλι.
 
Έχω λευκές μαξιλαροθήκες παλιές που δεν τις θέλω. Θα τις κόψω μικρά κομμάτια.χρηση κ πέταμα! Ο Θεός βοηθός από αύριο! @maria p θύμησε μου με τον όρο... Με τι πίεση τον χρησιμοποιώ στον χαλινο; Επισης με το μηλοξυδο τι κάνω;
 
Back
Top