Εντάξει επί της ουσίας είναι μια διαδικασία που θα ταλαιπωρούσε κι εσένα. Θα έπρεπε να προσφύγεις στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, Υγιειονομικό, καταγγελίες, βράσε μέσα. Απλά για να μην αποθρασσύνεται θα του το έλεγες. Ίσως τα παρέδιδαν σε φιλοζωική, μπορεί να τα εμπιστευόταν σ' εσένα. Μπλεξίματα, ποιος τα θέλει; Γι αυτό κάνουν ό,τι θέλουν. Γιατί το σύστημα σέρνεται...Μπορώ να το κάνω αυτό;και μετά θα τα έπαιρναν και από εμενα...
Το θέμα μου είναι να προλάβω να μην καταλήξουν αυτα τα πλάσματα.. Είναι ήδη θεωρω αναπόφευκτα τραγικός ο τρόπος με τον οποίο διατίθενται προς πώληση και οι συνθήκες διαβίωσης μέχρι να καταλήξουν σε σπίτι όπως τους πρέπει. Ελπιζω ως τις 27 να μην τα έχει "εξαφανίσει"... Επισης δεν ειχα εμπιστοσύνη στον άπλυτο τον υπάλληλο γιατί μπορεί ο ιδιόκτητης να είπε δώστα όπως είναι και αυτός να θελει τα λεφτά χωρίς απόδειξη. Βεβαια ζητώντας το αντίτιμο πληρωμής το αποφεύγεις αυτό. Εχω τόση απογοήτευση... Κοιτάω τη Σου και τον Σποτ τώρα και σκέφτομαι ποσό τυχερά είναι που τα γλίτωσα.Εντάξει επί της ουσίας είναι μια διαδικασία που θα ταλαιπωρούσε κι εσένα. Θα έπρεπε να προσφύγεις στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, Υγιειονομικό, καταγγελίες, βράσε μέσα. Απλά για να μην αποθρασσύνεται θα του το έλεγες. Ίσως τα παρέδιδαν σε φιλοζωική, μπορεί να τα εμπιστευόταν σ' εσένα. Μπλεξίματα, ποιος τα θέλει; Γι αυτό κάνουν ό,τι θέλουν. Γιατί το σύστημα σέρνεται...
Μιλάμε για Μπραχάμι; Αν ναι, θέλεις να πάμε αυριο μαζί να τσακωθούμε παρέα; Αν και θα ήταν σαφέστατα καλύτερο ή προτιμότερο να μιλούσαμε απευθείας με τον ιδιοκτήτη, αλλά που να τον βρούμε...Στον άγιο Δημήτριο αττικης!
Μαράκι όχι δε θα πάρω από αυτόν τίποτα. Εμπιστευομαι τα πετ σιτι που είναι κοντά στο σπίτι μου. Αυριο θα πάω να πάρω τον Τζόι και την Τζόι! Ναι ναι βρήκαμε κ ονόματα!Τι έκανες τελικά Άλκηστις; βρήκες άκρη; Αν στα πουλήσει τα πουλιά, θα αγοράσεις από τον ίδιο τα υπόλοιπα προϊόντα;
Προς το παρόν μόνο epithol να πάρεις και κεχρί μίλλετ να τσιμπολογάνε και να χαλαρώνουν. Κόβε το στην μέση να το τρώνε όλο πριν βάλει νέο.περιμενω να μου πείτε σκευάσματα αλλα που μπορώ να πάρω
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας